Gaffar Yeni Foto Ve Yeni yeni Skillerii..../48
Re: Gaffar Yeni Foto Ve Yeni yeni Skillerii..../48
Beyler dağılın ben şifamla gaffara tek asit attın adam tek yedi karabasanlara yollayamadan öldü semihayıda haywanım tekledi zaten gaffar olunce semiha ağlamaya başlıo sevgilim öldü die D

Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49)
Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
ThEmperor yazdı:Beyler dağılın ben şifamla gaffara tek asit attın adam tek yedi karabasanlara yollayamadan öldü semihayıda haywanım tekledi zaten gaffar olunce semiha ağlamaya başlıo sevgilim öldü die D

Semiha kesimi hakkında bilgi verirmisin peki ?samedsedir0606 yazdı:Kardeş Şuan Bız Kesemedık keselım Insallah Sızlere bayaga Bı acık Sekılde Bılgılerını verecegızz Suan verılen Bılgı hatalı olur hayırlı oyunlar...inoky yazdı:Kardeşim Skype adresin varmı gaffar hakkında bilgilerini bizimle bir paylaşsan.samedsedir0606 yazdı:Teşekkür ederım kardes inşallah kesecegız.. yanlız bu 50canndan sonra bı yetenek kullanıyor orası baya bı zorlucak gıbı bızı..xDfatihgencerler yazdı:Tebrikler samet.
Başarılarınızı merakla takip ediyorum. Eminim kısa bir zamanda Gaffar Bey'in işini bitireceksiniz
İyi forumlar.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
:lol:KaraXHayalet yazdı:ThEmperor yazdı:Beyler dağılın ben şifamla gaffara tek asit attın adam tek yedi karabasanlara yollayamadan öldü semihayıda haywanım tekledi zaten gaffar olunce semiha ağlamaya başlıo sevgilim öldü die D
Hiç kimse başarı merdivenini elleri cebinde tırmanmamıştır.
bişey sorucam iksirinizmi bitti sürenizmi bitti sıkıldınızmı?
SA BEYLER GAFFAR KESİMİNİ ANLATIYIM ÖNCE MEHTER MARŞI AÇILCAK SONRA YİĞİDİN MALI MEYDANDA OLUR ZAAAA by ?
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Sen kendini komik mi sanıyorsun, ilkokullu?CrysisII yazdı:SA BEYLER GAFFAR KESİMİNİ ANLATIYIM ÖNCE MEHTER MARŞI AÇILCAK SONRA YİĞİDİN MALI MEYDANDA OLUR ZAAAA by ?
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
liseli sakin olmalısın :S
viewtopic.php?f=46&t=69192inoky yazdı:Semiha kesimi hakkında bilgi verirmisin peki ?samedsedir0606 yazdı:Kardeş Şuan Bız Kesemedık keselım Insallah Sızlere bayaga Bı acık Sekılde Bılgılerını verecegızz Suan verılen Bılgı hatalı olur hayırlı oyunlar...inoky yazdı:Kardeşim Skype adresin varmı gaffar hakkında bilgilerini bizimle bir paylaşsan.samedsedir0606 yazdı:Teşekkür ederım kardes inşallah kesecegız.. yanlız bu 50canndan sonra bı yetenek kullanıyor orası baya bı zorlucak gıbı bızı..xDfatihgencerler yazdı:Tebrikler samet.
Başarılarınızı merakla takip ediyorum. Eminim kısa bir zamanda Gaffar Bey'in işini bitireceksiniz
İyi forumlar.
Gaffar kesilmeden semiha kesilmiyor bilginize..!!
Hayırlı Forumlar..

İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım.