gülünücek bi durum yok ortada bilmemek ayıp deil öğrenmemk ayıp ama dil mi Duygu uyma karasise ona iyilik yaramıyo hayırlı oslun diyorum ille bi bahne bulucak:D:Dchoosensxduygu yazdı:MORDuMan yazdı:hiçbirinin asıl çarlarını bilmiyosun sağlam bi kadro diyosun senin bu yorum tarzına bayılıyorum funda xDfundafuni yazdı:sağlam kadro kalıcı olmanız dileğiyle hayırlı olsun![]()
ஐ◄███▓▒░░ KIYAMET LONCASI░░▒▓███►ஐ
Re: ஐ◄███▓▒░░ KIYAMET LONCASI░░▒▓███►ஐ
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
gülüyoki şakadan anlıyo demekki sende sende böyle bi yetenek yok fundacımfundafuni yazdı:gülünücek bi durum yok ortada bilmemek ayıp deil öğrenmemk ayıp ama dil mi Duygu uyma karasise ona iyilik yaramıyo hayırlı oslun diyorum ille bi bahne bulucak:D:Dchoosensxduygu yazdı:MORDuMan yazdı:hiçbirinin asıl çarlarını bilmiyosun sağlam bi kadro diyosun senin bu yorum tarzına bayılıyorum funda xDfundafuni yazdı:sağlam kadro kalıcı olmanız dileğiyle hayırlı olsun![]()

hıh laf sokmasan eksik kalırısn neyse diğer kıyametx üyeleir için tartışmaıy uzatmıycam:D
cevap veremiyosun kıyametx üyelerini bahane ediyosun xD haklısın uzatmayalım tartışmayıfundafuni yazdı:hıh laf sokmasan eksik kalırısn neyse diğer kıyametx üyeleir için tartışmaıy uzatmıycam:D

hyr çok güzel cevap verridim sne demdin mi atrtışmayı uzatmayalım ide kıyametx loncasının hatrına uzatamdım:DMORDuMan yazdı:cevap veremiyosun kıyametx üyelerini bahane ediyosun xD haklısın uzatmayalım tartışmayıfundafuni yazdı:hıh laf sokmasan eksik kalırısn neyse diğer kıyametx üyeleir için tartışmaıy uzatmıycam:D
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Funda benım Loncamda senın her daim yerın vardır atış serbest salı verfundafuni yazdı:hyr çok güzel cevap verridim sne demdin mi atrtışmayı uzatmayalım ide kıyametx loncasının hatrına uzatamdım:DMORDuMan yazdı:cevap veremiyosun kıyametx üyelerini bahane ediyosun xD haklısın uzatmayalım tartışmayıfundafuni yazdı:hıh laf sokmasan eksik kalırısn neyse diğer kıyametx üyeleir için tartışmaıy uzatmıycam:D
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

unuttun sanmışdım beni bi an valla xDchoosensxduygu yazdı:Funda benım Loncamda senın her daim yerın vardır atış serbest salı verfundafuni yazdı:hyr çok güzel cevap verridim sne demdin mi atrtışmayı uzatmayalım ide kıyametx loncasının hatrına uzatamdım:DMORDuMan yazdı:cevap veremiyosun kıyametx üyelerini bahane ediyosun xD haklısın uzatmayalım tartışmayıfundafuni yazdı:hıh laf sokmasan eksik kalırısn neyse diğer kıyametx üyeleir için tartışmaıy uzatmıycam:D![]()
![]()
MorDuMaN Zaten Kadro da

her hangi bi loncaya girmeyi düşünsem ilk buan gireridm ama düşünmüyorum saol genede:Dchoosensxduygu yazdı:Funda benım Loncamda senın her daim yerın vardır atış serbest salı verfundafuni yazdı:hyr çok güzel cevap verridim sne demdin mi atrtışmayı uzatmayalım ide kıyametx loncasının hatrına uzatamdım:DMORDuMan yazdı:cevap veremiyosun kıyametx üyelerini bahane ediyosun xD haklısın uzatmayalım tartışmayıfundafuni yazdı:hıh laf sokmasan eksik kalırısn neyse diğer kıyametx üyeleir için tartışmaıy uzatmıycam:D![]()
![]()
MorDuMaN Zaten Kadro da
fazla yüz verme şımarıyo geliyo bana sataşıyo xDchoosensxduygu yazdı:Funda benım Loncamda senın her daim yerın vardır atış serbest salı verfundafuni yazdı:hyr çok güzel cevap verridim sne demdin mi atrtışmayı uzatmayalım ide kıyametx loncasının hatrına uzatamdım:DMORDuMan yazdı:cevap veremiyosun kıyametx üyelerini bahane ediyosun xD haklısın uzatmayalım tartışmayıfundafuni yazdı:hıh laf sokmasan eksik kalırısn neyse diğer kıyametx üyeleir için tartışmaıy uzatmıycam:D![]()
![]()
MorDuMaN Zaten Kadro da

gıcığa bak kimkime staşıyo acaba durduk eyre söven ben miyim karasis bozuntusu nolcak:D