ReaLxxKiNq HAKKINDA !!
ReaLxxKiNq HAKKINDA !!
Buyrun arkadaşlar size bir örnek daha çok değerli arkadaşımıza ws'de sarsılmaz yok dediğim halde sarsılmaz açıyor nedense hep öleceğini anladığı anlarda açıyor yorum sizin...

Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- superpower
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: ReaLxxKiNq HAKKINDA !!
Bu kişiyi tanıyorum kendısı kufurbaz bırısı Arz olmasının sebebıde benim
bi ara klanda cok atar yapıyordu amacın ne 'dedıgım anda böle bır iticilik nasıl diyim klan sanki onun
buradan konusamıyorum dedi skypeye davet ettı nese kabul etttım Skype Adresine gırdım arkdaşlarımda saolsun
ben efendı efendı konusuyorken bu vıtamınsız Benım ve aileme kufur ettı,Skypedeki kardeşlerımde araya gırınce ortalık lay loy lom oldu sonrada atar yaptıgı klandan(lodos) 10 dk geçmeden ayrılıp arz oldu :roll:
İYİ FORUMLAR
bi ara klanda cok atar yapıyordu amacın ne 'dedıgım anda böle bır iticilik nasıl diyim klan sanki onun
buradan konusamıyorum dedi skypeye davet ettı nese kabul etttım Skype Adresine gırdım arkdaşlarımda saolsun
ben efendı efendı konusuyorken bu vıtamınsız Benım ve aileme kufur ettı,Skypedeki kardeşlerımde araya gırınce ortalık lay loy lom oldu sonrada atar yaptıgı klandan(lodos) 10 dk geçmeden ayrılıp arz oldu :roll:
İYİ FORUMLAR
EMİNÖNÜ
Lodos KrONiC(49)
Lodos sSuperPowerDELTA(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
ilkyardim
Acemibüyü