CuRe yazdı:Selamlar. Kimine göre hoş, kimine göre saçma, kimine göre ilgi çekici bir fikir. Fakat bu düşüncenizi http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden Öneri seçeneği ile destek takımına iletmeniz daha faydalı olacaktır. İyi forumlar.
Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımından dolayı hesabınız 1 gün uzaklaştırılmıştır.
HellRiDerS
Hava atmayı sevmediğim için karakterlirimin adını,seviesini ve şah eserini yazmıyacağım
Benim medusa ile ilgili Bilgim yok, ben konuya göre Yorum yaptım Ve konuda YUNAN topraklarında
Geçtıgı yazıyor Ayrıca itici Laflarınızla polemıc konusu olusturmayınız cunku ''kapagı acar senı içine koyar Sıkıstırır bırakırım'' lutfen konuyu kıtletmeyın..
İYİ FORUMLAR
EMİNÖNÜ Lodos KrONiC(49) LodossSuperPowerDELTA(49) LodossSuperpowerALFA(49) LodosXxKrOniCxX(49) LodosMeTaLStOrM(49) _________________________________________________________________ En yaman bilgin,bilgileri kuşku ve işkille sarsılmıyandır.[Hz Ali (r.a)]
superpower yazdı:Mekor' adlı kardeşım öncelıkler kolay gelsın
Benim medusa ile ilgili Bilgim yok, ben konuya göre Yorum yaptım Ve konuda YUNAN topraklarında
Geçtıgı yazıyor Ayrıca itici Laflarınızla polemıc konusu olusturmayınız cunku ''kapagı acar senı içine koyar Sıkıstırır bırakırım'' lutfen konuyu kıtletmeyın..
İYİ FORUMLAR
Arladaşlar bu bir fikir loo ben severdimseni arkadaşlar tarışmayalım terbiemizi bozmayalım
Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49) Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ
İYİ FORUMLAR
Yapsana hadi !
Git duş al , sütünü iç yatağa gir saat 9 a geliyor.