Yaklaşık 2 hafta önce açtığım konuya destek ekibinin bir parçasıymışcasına destek veren her daim savunmaktan vazgeçmeyen kendini örnek göstererek yönetim sempatizanlığı yapmaya çalışan arkadaşın açtığı konuya bakarmısınız
Benim açtığım konunun linki ve bu arkadaşın cevapları mevcuttur.. viewtopic.php?f=46&t=70929
Biz hakkımızın yendiğini ifade etmek için açtığımız konulda adresbu isimli arkadaş tamamen karşıt tarafta yorumlar yapmıştır ve destek ekibini savunmuştur..İnsanın kendi canı yanınca kötü oluyormuş değil mi ? güzel kardeşim.
Nebula yazdı:Yaklaşık 2 hafta önce açtığım konuya destek ekibinin bir parçasıymışcasına destek veren her daim savunmaktan vazgeçmeyen kendini örnek göstererek yönetim sempatizanlığı yapmaya çalışan arkadaşın açtığı konuya bakarmısınız
Benim açtığım konunun linki ve bu arkadaşın cevapları mevcuttur.. viewtopic.php?f=46&t=70929
Biz hakkımızın yendiğini ifade etmek için açtığımız konulda adresbu isimli arkadaş tamamen karşıt tarafta yorumlar yapmıştır ve destek ekibini savunmuştur..İnsanın kendi canı yanınca kötü oluyormuş değil mi ? güzel kardeşim.
Gün gelir devran döner keser döner sap döner!!!
Kendi üyeligim 2. linkte belirttigim gibi 12. ayda olan bir mesele buna rağmen destegi savundum canım yandıgında hakaret edicek olsam o zaman ederdim ama haksız yere tekrar yiyınce açtım konuyu 2. Linktte belirttim bu güne kadar Destegi savundum diye ßu konu açman'ın amacı nedir anlamıyorum Canım yandığı için değil daha dikkatli olmaları içindir.
Az mantıklı düşün..
ßu konuyu açıcak kadar Sorunun nedir bilemiyorum artık.
Nebula yazdı:Yaklaşık 2 hafta önce açtığım konuya destek ekibinin bir parçasıymışcasına destek veren her daim savunmaktan vazgeçmeyen kendini örnek göstererek yönetim sempatizanlığı yapmaya çalışan arkadaşın açtığı konuya bakarmısınız
Gün gelir devran döner keser döner sap döner!!!
Kendi üyeligim 2. linkte belirttigim gibi 12. ayda olan bir mesele buna rağmen destegi savundum canım yandıgında hakaret edicek olsam o zaman ederdim ama haksız yere tekrar yiyınce açtım konuyu 2. Linktte belirttim bu güne kadar Destegi savundum diye ßu konu açman'ın amacı nedir anlamıyorum Canım yandığı için değil daha dikkatli olmaları içindir.
Az mantıklı düşün..
ßu konuyu açıcak kadar Sorunun nedir bilemiyorum artık.
İyi Forumlar.
Ayrıca ßen O konuda destegi sadece GEÇ GELEN MAİLLER hakkında savunmusum ama benim açtıgım konu destegin hatası hakkında sen bu konu ile o konu arasında nasıl bir bağlantı kurmaya çalıstın anlamıyorum.
Destege yalakalık yapacak veya Oyunda bir yönetici takımına girmeye çalısıyor olsam neden oyunda rahatsız edici davranışta bulunayım ben böylede mutluyum.
Sen ßu konuyu ne kadar gereksiz açtıgının farkına varana kadar cevap yazmıcam buraya.