haydegidelum yazdı:hepsi güzel olmuş özellikle rcep ivedik ayrıca..
camide disko yapmışsın.. çok kötü bu yüzden puanım 10 üzerinden 6
aynen kanka recep güzel ama
Tremexhaqan yazdı:
haydegidelum yazdı:hepsi güzel olmuş özellikle rcep ivedik ayrıca..
camide disko yapmışsın.. çok kötü bu yüzden puanım 10 üzerinden 6
Agah olduğu için değştirirz tmm no panic
gömrüşlerimizi dikkate aldığınız için teşşekürler Püskevitçiler Derneği İstanbul Püskevit Kolları Başkanı = Tskxsubay
Başkanım Hani Gülmek yoktu :evil:
haklısın ! Ve kendimi kınıyorum..
Püskevitsizliği o zaman anlayamamışım tam olarak ama şimdi daha iyi anlıyorum.
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
LoTusTayFun yazdı:İyi Günler ;
Yapmış olduğun çalışma güzel ancak Caminin İçerisinde paylaştığın fotoğrafa biraz daha dikkat edersen sevinirim.
iyi forumlar .
Yapmış olduğun çalışma güzel ancak Caminin İçerisinde paylaştığın fotoğrafa biraz daha dikkat edersen sevinirim.
iyi forumlar .
haklısın.
haklısın lafna katılıorum haklısın !
"Ban yemek iyidir aslında.. Zihni açar daha değişik küfürler ve argo kelimeler üretirsin."
[Tamamen Bana Aittir .]
iyi forumlar .
iyi forumlar .
haklısın.
haklısın lafna katılıorum haklısın !
AYNEN REIS DEVAM
ağzından bal damlıo
dikkat et arılar dolanıo
"Ban yemek iyidir aslında.. Zihni açar daha değişik küfürler ve argo kelimeler üretirsin."
[Tamamen Bana Aittir .]