Videoda Yardımcı

İKV ile ilgili hazırlamış olduğunuz videolarınız
Kullanıcı avatarı
DavutVideo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Videoda Yardımcı

Mesaj gönderen DavutVideo »

Merhaba arkadaşlar ben biraz zorlu bir video içerisine gireceğim bunun için tek başıma uğraşmam demek günlerimi alması demek oluyor bunun yerine hem videoya meraklı arkadaşların merakını giderip bir şeyler öğretmek isterim hemde videoyu kısa sürede tamamlamış oluruz çok fazla bir şey bilmiyorum fakat bildiklerimi tüm ikv camiasının önüne sürdüm bu tarz videolar yapmak isteyenlere bütün ipuclarını vericem.

Öncelikle katılmak isteyenlerin bilmesi gereken bir kaç unsur var onları belirteyim.

1. Sony vegas programını kurmak zorundadır.
2. Çalışacağımız videoda görevler vericem bu görevleri verirkende öğreticem fakat baştan söyleyeyim verdiğim bazı görevler biraz can sıkıcı olabilir. Bu her zaman olmayacak ama olduğunda samanlıkta iğne aramaya kaçmak yok baştan deyim.
3. Benim gibi videolar yapacak kadar öğrenmek isteyenin 5 gününü harcaması gerekebilir ama video çekimleri bittiğinde 2 günde düzenlemeler tamamlanacakdır.
4. Çalışacağımız video bittiğinde yapılacak 2 video daha vardır isteyenler o 2 videodada yardımcı olabilir.
5. İlk video bittiğinde hemen hemen benim yaptığım videolar kadar güzel videolar yapmaya başlayacaksınız.
6. Bilgisayarı biraz iyi olmasını isterim açıkcası render dediğimiz olay ramdan biraz fazla harcıyor.(2 gb ram)
7. Tüm istediklerimi yaptığınızda hayal gücünüz ile sınırlı olmak şartıyla istediğinizi yapabileceksiniz.
8. Aklımda ben dahil 3 kişiyle çalışmak geçiyor ama bu sayı duruma bağlı artabilir.

Kısaca neler yapacağımızıda anlatayım merak edenler olabilir. Bana ulaşmadan önce bilinmesi iyi olur.

Karakter Aydınlatma ile ortamı siyah beyaz yapıp karakter renkli olabilir bir hayal edin eminönü sokaklarında yürüyorsunuz karakteriniz renkli ama her yer siyah beyaz sonra birden ışınlanıyorsunuz güzel bir efect giriyor araya ve kendinizi rengarenk bir meranda buluyorsunuz

bunun yapımı çok basit öğreneceğiniz yüzde 5 lik bir kısımı kadar falan belkide daha azdır. Sorularınızı sorabilirsiniz katılmak isteyenleri mutlaka bekliyorum.

Herkese iyi forumlar
Resim
Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""

╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
Kullanıcı avatarı
morasur
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları