Yasinowiç TheAnd

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
RaMo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yasinowiç TheAnd

Mesaj gönderen RaMo »

kardeş çarın çalındı diye aramızdan bizi de kendinide hüzünlü bir şekilde bırakıp terketmen bize koyar . herkesin başına gelmiş bişi çarının çalınması ama herkes senin gibi oyunu bırakmadı oyunu oynaman taraftarı da degilim sadece mücadele etmeden pes etmene kızıyorum düşe kalka alıştı milet soyulmaya sende alışsan iyi olur ama benden tavsiye biraz mücadele. Sonrası yine mutlu sen ve mücadeleyle kazanılmış 1 zafer daha.. :!: :!: :!:
IIxMÜNTAKİMxII ooOMÜNTAKİMOoo MÜNtaKİMxTEVHİD
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

Halil Ben sana asla hırsız muamelesi Yapmam Seni Tek Hatan Çarı Froz A vermen Frozun Lark a Vermesi Böyle Uzayyıp Gidio Ama sakın Anlaşılmasın bu 3 çaldı Diğe Hepsini Yakındanda olmasa tanırım böle Bir ŞEy yapmazlar.Ama halil Sen şifreyi Bunlara vermen Sence şüphe uyandırmıyormu?Ama bu 3 Yerinde bi başkası olsa şimdi Çok Rezil rüsva olurdu Ama eminim Bunlar yapmamıştır.Ama elbet bulunacak kimin Yaptığı Ya bu dünyada Yada öbür dünyada
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

Halil İş Yerime Gelme İş Yerine Gelirsen Konuşamayız 20 00 Da Bzm sokağa Gel
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen savascixhalil »

kardes coq üzüldüm inanki üye adını ve sifreni mynet giris sayfasınca giermeyince işte adamı böle fena basıo :(

gercek hayatta arkdasınada sanada başarılar diliyorum . :cry: :cry: :cry: :cry:
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
GaLaTaSaRaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GaLaTaSaRaY »

ya giden gitmiştir geçmiş olsun ama geri gelmmıyecekte degil o kadar arkadasyız bırer ıtemını alamıcakmıyız yine dizeriz ustunu o sorun degıl bence..
Benjiro
Kullanıcı avatarı
freze61
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen freze61 »

SeLcukcum Bak o 2 arkadaş da Çalmaz şimdi sen neden diyeceksin ..

Larkım a geLecek oLursak Larkım Lostxleonidas ın şifresini biliyor ben bilmiyorum bana söyledigini diyorum çok fazla para ve yücelen haLit set varmış cocukda şimdi mantıklı düşün adam çaLmak istese o carı boşaLtmaz mı Sonra Leydim inde şifresini biLiyor onda da yasinden fazla para var .. onu da boşaLtırdı bu zamana kadar

Froza geicek oLursak o da benim gibi Doktorxdede ve Crazyronaldoooo nun şifresini biliyor bu adamLar yasinden çok fazla zengin adamlar soymak istese bu adamları soyar ..

Şimdi bak canım kardeşim asLında benim kafamda sizin mekana sadece yasini görmek için geLmek vardı takılırız feLan diye anıL (Froz) Bana dediki oraya gittigimizde Selcuk u da göreLim dedi siz beni oyunda buLun ne zaman müsaitsiniz söyliyim anıLı da aLıp geLecem ben kimsenin hakkı emegi üstüme kaLsın istemem dedin ya bu işin öbür tarafıda var öbür tarafa ne sen kul hakkı iLe git kardeşim nede ben ...

Ayrıca Yasin Keylogger den şüpheLendigini söyLedi Yasinde kimLerin Msn adresi var oyundan onu öğren yada direk yasin arasın söylesin o şerefsizi beraber buLaLm yasinin soyuLması herkez için kötü oLdu o şerefsizin yanına bıramamak için eLimden geleni yapacagım ama yardımın gerekLi

Bide kardeşin bayram ın şifreyi biLgidini söylemiştin oLur ya insanLık haLidir birine şifreyi vermiştir ne oLur ne oLmaz onada bi sorarsan sevinirim bu dedigimi sakın yanLış anLama

Bak kardeşim ben senide çok severim Yasinide yasinin yeri ayrı ama ikinizde çok severim adam gibi adamsınız oyunda bi yanLışınızı kimse görmedi Bu konuda senin gibi bi adamın yardımına ihtiyacım var bana yardım et eL birLigi iLe buLaLım su serefsizi oyunda mutlaka bana ulaşşş

Revengeofage * Revengeofagee * Wildrevenge
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Kullanıcı avatarı
Extremexcrazy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Extremexcrazy »

Yasin Kardeşime geçmiş olsun dileklerimi iletin foruma uğramıyor galiba daha çok üzüldüm çarına,benden selamda söyleyin --rizeliaslan-- adına ama eski rizeliaslan,çalındıktan sonra çarımla her pisliği yapan rizeliaslan değil karıştırmayın.
Resim

Extremexcrazy - GÖKO - Extremexbüyücü - Extremexarduous - Extremexkaos

İKV Bir Yaşam Tarzıdır.
Resim

Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir, Türk olmak.
Kullanıcı avatarı
sokan28
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sokan28 »

Yasin kardeşim çok üzüldüm gerçekten çok büyük emekler harcadın.Halilide tanırım.Halilin böyle bişey yapacağını sanmıyorum.Zaten kendinde demişsin keylogger oldu büyük ihtimalle diye.Söylede bişey var.Bu sunucuda belkide en çok soyulan bendirim.Fakat yaklaşık 1 senedir şifremi kimseye vermiyorum bişey olmadı.Bilenler zaten mahalleden öz kardeşlerim gibiler.Bence bu konuda daha dikkatli olmalısınız Kuklacı halkı...
İnsanları sev,ama güvenme!!!

delikanlıyız
ronaldinhokan
Kullanıcı avatarı
RunsaA
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen RunsaA »

Bakın Öncelikle benim tavsiyem ya TTNET yada Sobee mynetten giden çarların hattı hesabı yok bak kime desem ben my netten vaz geçmem diyo öle bişiey yok arkadaşlar sonra çarınızı çalınır böyle....

Benim 39 lwl lerde mag conk set --- tesla dış set ve büyücümde sera merlin set vardı(çember düşkünüyümde biraz xD) + 50m vardı mag conk set sera merlin set +50m çalındı bi tesla dış itemlerimi kurtardm...haklı olarak çok sinirlendim ve çarlarımı sildim sonra çok pişman oldum...

çarlarım ismi böyleydi xD

Runsaaa
Kerolayn

Yasini me gelince ben oyunda 2 gündür yoktum şimdi gördüm ve inanki çok üzüldü adam saten oyunu bırakıcam ayağına yatıyordu şimdi çarı gitti döndürmek biraz zor olucak kesin o çarda baya emek vardı hepsi gitti ya aemeği boşverin adamın bi saygınlığı var yasinowiç denilince hemen anlıyorumki dürüst ahlaklı temiz bi kardeşimiz bende yasini tanırım bana çok yardımı dokunmuştur...

Halilime gelince halil bu oyunda en çok güveneceğiniz bir arkadaştır biz gerçi fuarda tanıştık ama ben çok güveniyorum kendisine herkese benzemez yasinin çarını çaldı fln o hepsi hikaye bi kere onu geçin benimde şifremi biliyo 2-3 aydır hala yerli yerind duruyor bende oun şifresini biliyorum bunlar hep kardeşlikle olan şeylerdir..oyunda herkesei kardeşim gibi görürüm abilerimi bilirim saygıda kusur etmem.

halil bendide alın olm yasine giderken xD ara haa benim tel sende yoktu ekle xD 538 880 81 68 xD

tmmı kanky ara mutlaka bnende gelmek isterim xD I LOVE You GENÇLER
[KuKLaCı]

RuNSa

RuNSaII

siLüeT
Kullanıcı avatarı
freze61
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen freze61 »

Mert sen istersinde seni ben aLmazmıyım zaten senin oraya ben geLecem merak etme sen :D Bu arada yarinim canım kardeşim okuyosan kesinLikle oyunu moyunu bırakma bak sana yaLvarıyorum ne var ne yok geri toplarız biz kardeşiz kardeşler bu günLer içindir

Bide şöyle bişiy var ben o kadar şeyi bana güvenin veya benim temiz oldugumu bilin diye yazmadım sadece seLcuK kimin caLdıgını biliyoruz derken beni kastetti sandım ve ondan yazdım yoksa inanın bana ne diyecekLeri veya adım çıkacakmış yok şu oLcakmış yok böyle olacakmış umrumda değiL beni biLen biLiyo :D ben sadece seLcuk un kafasındaki şüpheLer siLinsin diye yazdım .. Çünkü beLLiki seLcuk yasini bu oyunda herkezden fazla düşünüyo kapı komşusu SeLcukun bana ne dediği yasinin ne dediği kadar önemLi bu kadar şeyi yazmamın amacı bu SeLcuk Yasin de oyundan kimLerin msn adresi var bana onu söyleyin o şerefsizi kendimiz buLaLm ve bu sunucuda onu oynatmayalm

Revengeofage * Revengeofagee * Wildrevenge
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)

“Genel Sohbet” sayfasına dön