Bir Kapı kapanıp Bir Kapı açılır.

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SCaRyx
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Scary Team

Re: Bir Kapı kapanıp Bir Kapı açılır.

Mesaj gönderen SCaRyx »

AbLa İçime Doğdu Erkek Olucak Bana Benzicek :D :D Acaba TıLsım Bir ScaRy' Daha KaldırabiLir mi :D
Kullanıcı avatarı
barneykster
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: BOZOK

Mesaj gönderen barneykster »

Ablam gidişine üzüldüm ancak mutlu bi haber vererek gidiyosun bu açıdan sevinçliyim inşallah allah analı babalı büyütmeyi nasip eder biliyosunki sen bu oyunda gerçekten ablam olarak gördüğüm sayılı kişiler arasındasın umarım bizleri unutmazsın müsait olduğun zamanlarda bize uğrayıp 2 çift lafı çok görme yine SENİ ÖZLEYECEĞİZ Bunu Unutma Sağlıcakla Kal Ablam
BaRNeY - Barneyy - cCcOğUzBoyLUcCc
Kullanıcı avatarı
Bozkurtensar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: DAĞ

Mesaj gönderen Bozkurtensar »

Ablam Varsa Hakkım Helal i Hoş oLsun ALLAHA emanet oL ... Reel hayatında BaşarıLar ...cCcTüRKeŞTİRcCc (EMRE)
Kullanıcı avatarı
RuTkaYx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen RuTkaYx »

Kurtlarxkadriye yazdı:Eşimle birlikte verdiğimiz kararla Kızda olsa erkek de olsa ismi "Deniz" olucak :D allah sağlıklı olmasını Vatana Millete Faydalı olmasını nasip etsin.. Cinsiyetinide bundan sonraki kontrolümüzde öğreneceğiz allah nasip ederse ;)
Küçüklüğümden beri adımın ya deniz yada rüzgar olmasını isterdim. Çocuğum olduğunda kızımın adını rüzgar, oğlumun adını da deniz koymayıda hep hayal etmişimdir :). Emre ismi de çok güzel çok hoşuma gidiyor, fakat deniz ve rüzgar bana çok fazla şey ima ediyor. Eşini ve seni gönülden tebrik ediyorum ablacım. İnşallah adı gibi güzel/yakışıklı, ve söylediğin gibi vatana ve millete hayırlı bir vatandaş olur.
Resim
ResimEmre YILDIRIM

aLpoS
xScHooLBoyx
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

SCaRyx yazdı:AbLa İçime Doğdu Erkek Olucak Bana Benzicek :D :D Acaba TıLsım Bir ScaRy' Daha KaldırabiLir mi :D
Dediği Olursa , Ki İçine Doğmuş ; Allah Başka Dert Vermesin :D
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
SCaRyx
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Scary Team

Mesaj gönderen SCaRyx »

Masterlid yazdı:
SCaRyx yazdı:AbLa İçime Doğdu Erkek Olucak Bana Benzicek :D :D Acaba TıLsım Bir ScaRy' Daha KaldırabiLir mi :D
Dediği Olursa , Ki İçine Doğmuş ; Allah Başka Dert Vermesin :D
Amin Cümlemize :D
Kullanıcı avatarı
Kahvesigara
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kahvesigara »

Hain gökçen bi haber verir insan :( hem erkek olursa neden adını rıdvan koymuyorsun :evil: bu arada allah analı babalı büyütsün bizde arkadaşlar olarak hep birlikte oyunu bıraktık. onların sebebi oyundan sıkıldıklarından ama benimkisi kalp kırıklığından :cry: inş gökçen herşey gönlünce olur gerçekten uzun zamandır senle arkadaşız hiç bir kötülüğünü görmedim seni tanıdığıma çok memnun oldum hakkım varsa helal olsun sana sende helal edersin heralde :mrgreen: görüşmek üzere

IISoNRıDVaNII
Resim

Resim
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Leyn uyus Rıtvan :D benim asabımı bozma kaç yaşına geldin bahtın kapalı :mrgreen: benim çocuğumunda mı bahtını karartcan :mrgreen:

canım arkadaşım benim gelirim gene arada sırada inş oyuna :oops: dün girdim Agahın eski çarları vardı ya bende (Kareass) baktım kimsecik yoktu tanıdık çıktım naapiyim... İstihbarat Subayı gibi "Burda iki kelime konuşmaya hasret kalıyor İnsan" Biliyorsun biz oyunu oynamaya değil sohbete geliyorduk.. :oops: :oops:
Kahvesigara yazdı:Hain gökçen bi haber verir insan :( hem erkek olursa neden adını rıdvan koymuyorsun :evil: bu arada allah analı babalı büyütsün bizde arkadaşlar olarak hep birlikte oyunu bıraktık. onların sebebi oyundan sıkıldıklarından ama benimkisi kalp kırıklığından :cry: inş gökçen herşey gönlünce olur gerçekten uzun zamandır senle arkadaşız hiç bir kötülüğünü görmedim seni tanıdığıma çok memnun oldum hakkım varsa helal olsun sana sende helal edersin heralde :mrgreen: görüşmek üzere

IISoNRıDVaNII
Benim kimsede bi hakkım yok ki olana da helali hoş olsun... :roll:
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
Kahvesigara
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kahvesigara »

kuzum nasıl bahtım kapalı bayramdan sonra düğünüm olacak ya :) cimri gökçen gelcenmi şimdi düğünüme :)
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Ayhilallll
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ayhilallll »

BıRakmana GerCekden ÜzüldüM.. BeBeğiniz İnşALLAH Sağlıklı biR şekilde kucagınıza almak nasip edeR ALLAH'ım ..
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim

Eymenbey Çığlıkx

“Genel Sohbet” sayfasına dön