Kankysxjuka Byxecel tarafından çalındı (alındı geri)
Re: Kankysxjuka Byxecel tarafından çalındı (alındı geri)
Bırak kanki ya ezme bnlar.
benden baikası yokmu klana bak az oyunda az yağ çekmedin hem bi kere lodos kaleden baba aliye kadar kovaladım seniJoeyJordison yazdı:catashrop yazdı:Galatasarayfc senin hırsız olduğunu bilmeyenmi varJoeyJordison yazdı:catashrop yazdı:Sus nan bana xd yi överken iyiydiniz byx loncasımı var ufak at biliyoruz sizi.
Lan Bebe Ç0k ileri gidiyosun biz xD loncasıyla dost değildik ben sadece kişisel olarak Jetroyla Arkadastım Sende bana durmadan jetro diyip durma
Kimin Neyini Çaldım Kanıtın Varmı Hem bana hırsız diyen bi sen varsin başka kimse yok Kanıt Göster kimin neyini çaldım çıksın çaldı desin Sana gülüyorum
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
1.si şurdn biri çıksın kanıt göstersin bana o çarı silerim 2.si sen beni nezaman kovaladın ben o çarla hiç arz olmadım eldeğişti o çar ozaman olmuş olabilir 3.sü sen beni kovalamadın ama ben senin Cato çarını kovaladıgımı çok iyi hatırlıyorum zihin atıyor kaçıyor oturuor sora ben uzaklaşınca ezq diyor deparlıyom kesiyorum bekle foruma koycam diyor işte arkadas kreş öğrencisi şaheserle adam olcanı saniyor

- SheqiLxJoJuqsnck
- Sahaf Yardımcısı

Yaw Knkq bırak sunLarı Yaw Bunlar ınsan ıse bende ocguyum tmmı !!
SancaK
Sheqilxjojuq [49]
Sheqilxconqueror [49
]
SheqilxTraJe|Q| [49]
ARKADASLAR LONCA ALIMI VARDIR Hemen usttekı KARAKTERLERDEN BIRINI /f yapıp Hmen Mesaj yoLLaya bıLırsınız !
Sheqilxjojuq [49]
Sheqilxconqueror [49
SheqilxTraJe|Q| [49]
ARKADASLAR LONCA ALIMI VARDIR Hemen usttekı KARAKTERLERDEN BIRINI /f yapıp Hmen Mesaj yoLLaya bıLırsınız !
Yaş ve Türkçe ? Veled oyuna yeni başlamssın 1m en yok gelmiş lonca kurmuşsun.SheqiLxJoJuqsnck yazdı:Yaw Knkq bırak sunLarı Yaw Bunlar ınsan ıse bende ocguyum tmmı !!
akıllı wsde 3 e tek daldın gene pert oldun sonra gene kaba oldun kovaladımya he birde catasla ws attığını haırlattığın iyi oldu mısıra kaçmıştın doğru
catashrop yazdı:Yaş ve Türkçe ? Veled oyuna yeni başlamssın 1m en yok gelmiş lonca kurmuşsun.SheqiLxJoJuqsnck yazdı:Yaw Knkq bırak sunLarı Yaw Bunlar ınsan ıse bende ocguyum tmmı !!
akıllı wsde 3 e tek daldın gene pert oldun sonra gene kaba oldun kovaladımya he birde catasla ws attığını haırlattığın iyi oldu mısıra kaçmıştın doğru
1msi yok olabilir ama babanda olmadıgı kadar yürek var
hımm fbı gibisin sülalemi çözdünJuka yazdı:catashrop yazdı:Yaş ve Türkçe ? Veled oyuna yeni başlamssın 1m en yok gelmiş lonca kurmuşsun.SheqiLxJoJuqsnck yazdı:Yaw Knkq bırak sunLarı Yaw Bunlar ınsan ıse bende ocguyum tmmı !!
1msi yok olabilir ama babanda olmadıgı kadar yürek var![]()
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı

catashrop yazdı:Yaş ve Türkçe ? Veled oyuna yeni başlamssın 1m en yok gelmiş lonca kurmuşsun.SheqiLxJoJuqsnck yazdı:Yaw Knkq bırak sunLarı Yaw Bunlar ınsan ıse bende ocguyum tmmı !!
oçar 2 aydır bende değil bu bir cato ile vsmizde meteordaydık yalanın ortaya çıktı liseli

sende değil kimde sattınmı çakal kendi ağızla itiraf ediyosun ve catasla hiç bir zaman meteorda ws atmadın kesin arkadan dalmıştınJoeyJordison yazdı:catashrop yazdı:Yaş ve Türkçe ? Veled oyuna yeni başlamssın 1m en yok gelmiş lonca kurmuşsun.SheqiLxJoJuqsnck yazdı:Yaw Knkq bırak sunLarı Yaw Bunlar ınsan ıse bende ocguyum tmmı !!
oçar 2 aydır bende değil bu bir cato ile vsmizde meteordaydık yalanın ortaya çıktı liseli
cokta tın qq kimin üstünü kesiosanz kesn benim için önemli değl ama benden demesi asl bana suç atan adam Kankysxjukadr benm carımıda calp o milleti asl kandırdı ve ben oyunu bıraktm bide o saçma isimli car var dı orda tanımıyorm sakın yanlş anlamayn isteyen istediğini yapsn catasrop sen alnma kardeşm