Kapsamlı bir şekilde Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Saygılarımla ErdeM.
Net paketi hakkında: yardım edermisiniz ?
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Net paketi hakkında: yardım edermisiniz ?
Selamlar.. Arkadaşlar internet erişimimin sürekli kopmasından şikayetçiyim. Kullandığım dizüstü bilgisayarla arada bir evin dışında internete girmek zodunda kalıyorum. Bu yüzden Vınn almaya karar verdim. Fakar bazı internet forumlarındaki tartışmalarından anladıgım kadarıyla o da pek işe yaramayacak gibi. Bir de buradaki arkadaşlara bir danışıyım dedim. Kullanmak istediğim Vınn 4 GB lik , 7.2 Mbps bağlantı hızına ulaşabilen ve aylık 39 tl ödeme yapacağım 12 aylık bir paket içeriyor. Zaten su an kullandıgım kablolu modem de hemen hemen aynı içeriğe sahip. İsim vermedim ama bahsettiğim Vınn sürekli reklamlarda tanıtımı yapılan ve yurtdışında da yaygın bir şekilde hizmet verip ülkemizi temsil eden ünlü bir firmanın kampanyasına ait
Kapsamlı bir şekilde Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Saygılarımla ErdeM.
Re: Net paketi hakkında: yardım edermisiniz ?
Vınn tipi internet erişimi sağlayan cihazlardan bağlantı hızı konusunda yeterli verim alınamadığı konusunda şikayetleri olan arkadaşlarım var..
Bu bahsettiğin hizmette bağlantı hızı konusunda birçok üretici "ortam ve koşullar,bulunulan bölgenin yapısı" bahanesine gerektiğinden fazla sığınıyorlar diye duydum. [ben hiç kullanmadım ama basit sörfler için ideal olabilir]
Fiyat konusuna gelince, gerçekten kablolu bir bağlantıyla eşdeğer görülebilecek fiyat yelpazesi var..
Bu bahsettiğin hizmette bağlantı hızı konusunda birçok üretici "ortam ve koşullar,bulunulan bölgenin yapısı" bahanesine gerektiğinden fazla sığınıyorlar diye duydum. [ben hiç kullanmadım ama basit sörfler için ideal olabilir]
Fiyat konusuna gelince, gerçekten kablolu bir bağlantıyla eşdeğer görülebilecek fiyat yelpazesi var..
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!