Hirsiz ve sapiklar !!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kerrmit
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Hirsiz ve sapiklar !!

Mesaj gönderen Kerrmit »

Son birkac gündür sunucumuzda yine bir hirsiz / sapik gezmekte ve her nedense onun oldugu saatlerde tek bir GM sunucuda bulunmamakta (gerçi bizim sunucumuzda GM görmek mucize gibi birsey ama oda ayri bir konu ).
Cnquerorxsheytan ve sultanx isimli Carlari calmis olan sahis, hic kimseye görev yaptirmamakta, görev yaratiklarini nara atarak kendine cekip kacirmakta , soyunarak bayan carlara sapiklik yapmaktadir ve insanlari provake etmektedir...
Dün gece yine ayni oyunu saatlerce yesil hidrada oynamis, 30 kisi ile resmen alay etmis görev yaptirmamis,bayanlara tacizlerde bulunmus üstüne üstlük Stillaninda itemlerini calmistir.
Bu sahis bize görev yaptirmayacak, bizi provake edecek, ben buna saatlerce katlanip sonunda küfür edecegim ve ban yiyecegim, bumudur ikv nin servis mantigi ??
yüzlerce hatta binlerce insan plus almak icin dünyalar kadar para veriyor, birazcik ilgi beklemek hakkimiz degilmi ???
Stilla/Eugen/
Kullanıcı avatarı
Ghostdeather
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Re: Hirsiz ve sapiklar !!

Mesaj gönderen Ghostdeather »

Kerrmit yazdı:Son birkac gündür sunucumuzda yine bir hirsiz / sapik gezmekte ve her nedense onun oldugu saatlerde tek bir GM sunucuda bulunmamakta (gerçi bizim sunucumuzda GM görmek mucize gibi birsey ama oda ayri bir konu ).
Cnquerorxsheytan ve sultanx isimli Carlari calmis olan sahis, hic kimseye görev yaptirmamakta, görev yaratiklarini nara atarak kendine cekip kacirmakta , soyunarak bayan carlara sapiklik yapmaktadir ve insanlari provake etmektedir...
Dün gece yine ayni oyunu saatlerce yesil hidrada oynamis, 30 kisi ile resmen alay etmis görev yaptirmamis,bayanlara tacizlerde bulunmus üstüne üstlük Stillaninda itemlerini calmistir.
Bu sahis bize görev yaptirmayacak, bizi provake edecek, ben buna saatlerce katlanip sonunda küfür edecegim ve ban yiyecegim, bumudur ikv nin servis mantigi ??
yüzlerce hatta binlerce insan plus almak icin dünyalar kadar para veriyor, birazcik ilgi beklemek hakkimiz degilmi ???

Değrli Dostum;

=>Öncelikle sormak istediğim birşey var "Provake" ney !? Eğr "Kışkırtmak" kelimesinin İngilizce'sinden bahsediyorsan o "Provoke"...

=>Oyunda plus alıyor olman sürekli bunu oyun yapımcılarının başına hakman... Ne de olsa sn o plusla karşılığını alıyorsun ki zatn plus da ayrıcalık için değil midir... Hem eğer snle ilgilenmiyorlasra bu sürekli plus paketi dile getirmendir...

=>1 yıl içinde 2 farklı eklenti sağlayan parmakla sayılı ekibin moralini bozmak yerine daha az kalp kırack şekilde dile getiremez miydin söylemek istediklerini ??

=>Belirtmem gerek ki ben de her rahatsız eden kişi içn plus yoluyla yönetimi rencide etseydm bu oyun aykta kalır mıydı ?? sadece şikayet hiç mi birşeyden tat almayı bilmiyoruz ??

=>Tabi sana da hak veriyorum onun gibiler birçok kişi tarafından şikayet edilirse emin ol oyunda kalmaz ve bilgilendirme için de teşekkür etmek isterim...

Her ne olursa olsun eleştirme nedenm sizi üzmek değil kalp kırıklığını dile getirmek siterm ve buna eklemek isterim ki ben başka bi online oyun daha oynuyorm (merak edenler için Deco Online) ki sağlam bi şirket yapımı olduğu için grafikler sağlam... Ama ufak bi sorun var ben ikv de oynuyorm ama o oyunda alıştığm grafikleri görmediğm için bu oyunu aşağılamıyorm... Biliyorum bu oyun olmasaydı daha kötü olurdu...
Ghostdeather
Ghostdeatherr
Ghostdeatherrr

Kazanmak İçin Yaşa, Ölene Kadar. Gözlerindeki Işık Kaybolana Kadar. Kazanmak İçin Yaşa, Hepsini Al, Sadece Düşene Kadar Savaşmaya Devam Et. Günden Güne, Her Şekilde, Ben Yıkılmam...
Kullanıcı avatarı
Kerrmit
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Kerrmit »

>>>>>Provoke midir nedir, ben Türkiyede yasamadigim icin sizin kadar iyi bilmiyorum ingilizceyi , bu yasimdan sonrada bana ders vermene gerek yok !
>>>>> Demekki bana sattiklari Plus paketi aldigim icin sucluyum ?? hmm bilmiyordum, uyardigin icin tsk ederim.
Benim zoruma giden, GM lerin oyuna gelip 5 dakika durup kendilerini ordan oraya isinlayarak, sadece ellerindeki silah ve zirhlarla hava atip cekip gitmeleri, madem geliyorsun iki dakika dert dinleyip gerekli yerlere ilet kardesim.
>>>>>30 kisiye görev yaptirmadi adam 2,5 saat boyunca, 30 kisi birden bilmem nerelerimizi yirttik, bölgeden ve Klandan..
Ayni sahis dün yine ortalikta gezmeye devam ediyordu , ilginc :roll:
Stilla/Eugen/
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Açılan konu ya T.İ.T. Loncası olarak sonuna kadar katılıyoruz ilgili birimlere de herkesin gerekli maili atıp konunun çözümlenmesi ve sunucumuza yönetici atamasının yapılmasının sağlanması konusunda hassas davranmasını bekliyoruz.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tydixx »

Yeni karakter açmış Yumurta diye.Stillanın itemlerini takas ettiricek hesapta.İlk baştan asıl itemi koyup sonra alışverişi kapatıp efsunsuzu nu koyuyor.Aman dikkat.
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily

“Genel Sohbet” sayfasına dön