fuci yazdı:daha çok beklersin 2 ay falan bekleAnaToLia yazdı:Sağolun ArkadaşlarYönetimden Hala Bir Cevap Bekliyorum :!:
Kayıp Olan Epe !
Re: Kayıp Olan Epe !
Destek Takımına Oyun Hatası Olarak Bildirdim Fakat 5 Gün Oldu Hala Cevap Gelmedi ?
Bu Konu Hakkında Ne Zaman Destek Verceksiniz Cidden Merak Ediyorum.5 Gün Oldu Hala Bir Bilgilendirme Yok ?
Bu Konu Hakkında Ne Zaman Destek Verceksiniz Cidden Merak Ediyorum.5 Gün Oldu Hala Bir Bilgilendirme Yok ?
1,5 aydır gelmedi bana :mrgreen: umudunu yitirme :lol:
ExoRcİsTxZT
ExoRcİsTIIxZT

ExoRcİsTIIxZT

Evet Buğün 6. Gün Hala Bir Bilgilendirme yok
Acaba Susturulma Cezası Alsam Cezam Bitince Öylemi Cevap Verceklerdi ? 
- severdimseni
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeş dedik ya 2 ay daha bekle 2 ayda gelir dieAnaToLia yazdı:Evet Buğün 6. Gün Hala Bir Bilgilendirme yokAcaba Susturulma Cezası Alsam Cezam Bitince Öylemi Cevap Verceklerdi ?
Hava atmayı sevmediğim için karakterlirimin adını,seviesini ve şah eserini yazmıyacağım
- ChoosensxLaRuqen
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
3 gün içinde başvurma şansınız vardı kaybolan ya da yanlışlıkla silinen eşyalar konusuna bakın..AnaToLia yazdı:Merhabalar
13.07.2011 Tarihinde Öğlen Saatlerinde Çantamda Duran Epe 13.07.2011 Tarihinde 23.30 Saatinde Karakterime Girdiğimde Yok Olduğunu Gördüm.Bütün Eşyaların Yerini Değişmeme Rağmen Kasayı Boşaltmama Rağmen Epe Gelmedi.Karakterlerimin Şifresi Kimsede Yok Sadece Ben Biliyorum.Hatta Epeyi Lodos Klan Kanalından Bile Yansıttım.Sonra Oyundan Çıktım Gece Girdiğimde Yoktu. ?? Karakterlerim çalınsa herşeyi alırlardı baya maden ve para vardı. :? Ayrıyeten aktarırlardı karakterleri.
viewtopic.php?f=19&t=35970
- perfectstylee
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
ChoosensxLaRuqen yazdı:3 gün içinde başvurma şansınız vardı kaybolan ya da yanlışlıkla silinen eşyalar konusuna bakın..AnaToLia yazdı:Merhabalar
13.07.2011 Tarihinde Öğlen Saatlerinde Çantamda Duran Epe 13.07.2011 Tarihinde 23.30 Saatinde Karakterime Girdiğimde Yok Olduğunu Gördüm.Bütün Eşyaların Yerini Değişmeme Rağmen Kasayı Boşaltmama Rağmen Epe Gelmedi.Karakterlerimin Şifresi Kimsede Yok Sadece Ben Biliyorum.Hatta Epeyi Lodos Klan Kanalından Bile Yansıttım.Sonra Oyundan Çıktım Gece Girdiğimde Yoktu. ?? Karakterlerim çalınsa herşeyi alırlardı baya maden ve para vardı. :? Ayrıyeten aktarırlardı karakterleri.
viewtopic.php?f=19&t=35970
Bune Lan Milyarlık Epe Gerçekte O fiyata bi eşya alsan 30gün garanti bu kadar kolaymı 3 müs
Google'nin Yeni Modelini Görmek İçin Click !
Kod: Tümünü seç
http://mrdoob.com/projects/chromeexperiments/google_gravity/Re: Kayıp Olan Epe !
Evet Destekten Gelen Cevap ! Bu Oyun İçin Alınan Plus Paket , Akçe Herşey Boşunaymış ! Yani Demek İstediğim Bu Oyun İçinde Hiçbir Şeyin Garantisi Yok. !
Merhaba,
Bildirimiz incelenmiş fakat söz konusu " Sobenin Taktiri Epe" eşyanın geri iadesi mümkün değildir
Bilginize,
Merhaba,
Bildirimiz incelenmiş fakat söz konusu " Sobenin Taktiri Epe" eşyanın geri iadesi mümkün değildir
Bilginize,
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Özgürlük için savas
g.o kardeşim ben senin yerinde olsam ne söverdim varya :twisted: bende artık oyuna yatırım yapmıyorum ws atıyorum görevi olanlara yardım ediyorum arkadaşlarla sohbet ediyorum bence bu oyunda en iyi yapılacak şeyler bunlar oyun iyicene çekinilmez bi hale geldiAnaToLia yazdı:Evet Destekten Gelen Cevap ! Bu Oyun İçin Alınan Plus Paket , Akçe Herşey Boşunaymış ! Yani Demek İstediğim Bu Oyun İçinde Hiçbir Şeyin Garantisi Yok. !
Merhaba,
Bilginize,
Söz konusu durum bir oyun hatası değildir.
Zaten size ait olmayan bir eşyadan bahsediyoruz.
Bu konu forum üzerinde tartışılacak bir konu değildir.
Bilginize.
Zaten size ait olmayan bir eşyadan bahsediyoruz.
Bu konu forum üzerinde tartışılacak bir konu değildir.
Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]