Açtığım her konu alakasız nedenlerle kilitleniyor ?
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopi ... 28&t=71309
Yukarıdaki konular sadece vs konular , kişiyi küçük düşürücü bir durum göremedim ben ? eski forumdan beri vs sonuçları foruma atıyorum ve sunucumdakı çoğu kişi.. fakat birtek benim konularım kilitleniyor ve ben orada '' haha ezdim yendim ssenin grurunu kırdım bıdaha oyuna gırme yendım dıye oyunu bırak '' dıyerek adamın gururunuda kırmıyorum neden kilitleniyor ?
Yukarıdaki konuyu açtım ve HellRiders arkadaş yorum yaptı,bu konularda ben karşı tarafı aşağılayıp küçük düşürüyormuşuyum o yüzden kilitlenmişmişmişm.Var mı ezici bi kısmı ben göremedım de ???
Ben karşı tarafa küfürmü ediyorum bu konularda??
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Ben karşı tarafa küfürmü ediyorum bu konularda??
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN
- DeaTHxBeJNaTe
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
Re: Ben karşı tarafa küfürmü ediyorum bu konularda??
Tanıdık olunca sonucu o oluyor
Dikkat ettin mi hüseyinle attığım vs ye kadar konular kilitlenmedi .
Sonra onun fotolarını attın hemen kilit akabinde tepki çekmemek içinde ötekilere kilit , bunu ben bilerek ve özenle takip ettim
Dikkat ettin mi hüseyinle attığım vs ye kadar konular kilitlenmedi .
Sonra onun fotolarını attın hemen kilit akabinde tepki çekmemek içinde ötekilere kilit , bunu ben bilerek ve özenle takip ettim
olur.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Cidden Merak Ettim Kendinizi Oyuna Neden Fazla Kaptırıyorsunuz ?
Hiç kimse başarı merdivenini elleri cebinde tırmanmamıştır.
- merandanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
sen merak et diyeGeceMavisi yazdı:Cidden Merak Ettim Kendinizi Oyuna Neden Fazla Kaptırıyorsunuz ?
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
:arrow:GeceMavisi yazdı:Cidden Merak Ettim Kendinizi Oyuna Neden Fazla Kaptırıyorsunuz ?
vs attın yendin sevindin paranıda aldın,daha ne foruma konu açıyorsun.bence vs konularının hepsi kilitlenmeli .boş
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Aynen Kardeş Haklısın Bak Saz Arkadaşlarıda Çıktı Meydanaibrahimking yazdı:
vs attın yendin sevindin paranıda aldın,daha ne foruma konu açıyorsun.bence vs konularının hepsi kilitlenmeli .boş
Hiç kimse başarı merdivenini elleri cebinde tırmanmamıştır.
- MuhammetUSLU
- İskele Babası
Tüm konuları incelediğin takdirde neden konuların kilitlendiğini kendin bile anlayabilirsin.Günde kaç oyuncu birbirleriyle ws atıyor.Bunları fotoğraflayıp foruma koyduklarını düşünürsek sayfaları kirletmiş oluruz.Ayrıca sen sadece kirletmeyip, karşındaki kişiyi de küçük düşürmüş durumdasın.Bu yüzden konuların kilitleniyor.Adresini verdiğin konuların hepsi aynı şekilde, bence buna dur demelisin.
Eğlenmesini bilene, iyi eğlenceler dilerim..
Eğlenmesini bilene, iyi eğlenceler dilerim..
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhaba;
Önceki konunuza yanıt vermemize rağmen ısrarla 2. bir konu açmayınız lütfen. Forum içerisinde başka kişileri küçük düşürücü konulara müsade edilmemektedir.
1. Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımı.
2. İKV Resmi Forumları içerisinde, aynı ve benzeri konuların birden çok kez açılması. ( Flood )
3. 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
4. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
Hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
Önceki konunuza yanıt vermemize rağmen ısrarla 2. bir konu açmayınız lütfen. Forum içerisinde başka kişileri küçük düşürücü konulara müsade edilmemektedir.
1. Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımı.
2. İKV Resmi Forumları içerisinde, aynı ve benzeri konuların birden çok kez açılması. ( Flood )
3. 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
4. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
Hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
Koray YAR