Selamın Aleyküm,
Geçen senelerde ölen şehitlerimiz için bir yürüyüş düzenlenmişti ve yürüyüş jandarma aliden başlıyordu. (nerede bittiği aklımda değil şu an) Bildiğiniz üzere 2 gün önce Diyarbakır/Silvan'da ilk önce 13 olan şehit sayımız daha sonra daha da artmıştır. Bende Ölen Şehitlerimiz Anısına bir yürüyüş etkinliği yapılması kanaatindeyim. Yürüyüş Saati,Yeri ve Tarihi henüz belli değil. Katılacaklar bu konu altına mesaj atarlarsa yürüyüş bilgilerini kafamda tasarlayabilirim. Katılımlarınızı bekliyorum..
İYİ FORUMLAR
ŞEHİTLERİMİZ İÇİN YÜRÜYÜŞ ETKİNLİĞİ.
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: ŞEHİTLERİMİZ İÇİN YÜRÜYÜŞ ETKİNLİĞİ.
Yürüyüş zaten yapıldı, ki zaten bu tür yürüyüşler pek planlanmaz böyle bölgeden yada klandan yazılır zaten eminimki duyan duymayan herkes gelir bazı şerefsizler hariç..
Yada o şerefsizlerde geliyo genelde 1 lv çar açıyolar sövüyolar.. olduda yani.
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Tam Destek.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
- Yakuzaxlider
- İri Fare Avcısı
13 askerimiz ölmüş siz oyunda yürüyüş yapıp bişi yapdınızımı sanıcaksınız saçma saçma konusuyorsun git bi dua et şehitlerimiz için daha ii
Yakuzaxlider
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
Emin ol ben şehitlerimizin ruhuna Fatiha ' mı da okudum. Senin gibi oyunda yürüyüş yapıp da birşey yaptığınızı mı sanıyorsunuz gibi duyarsız ve düşüncesiz yorum atanlar olduğu sürece kimse bilinçlenemeyecek.Yakuzaxlider yazdı:13 askerimiz ölmüş siz oyunda yürüyüş yapıp bişi yapdınızımı sanıcaksınız saçma saçma konusuyorsun git bi dua et şehitlerimiz için daha ii