Veda...

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
dramaforum06
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Veda...

Mesaj gönderen dramaforum06 »

Öncelikle merhabalar;
Neyse anlatmaya başlıyorum;
Dramafon adlı bir karakterim le oyuna başladığım zaman 0'dan oyuna tekrar başlamıştım ama hırs yaparak...
Neyse 49 oldum gün geldi yemedik içmedik GRUP BÖLGELERİNDE sabahladık(ki hiç birşey düşmedi).Sığınaklara EJDERSİZ olarak girmek tam 1 sorundu neden derseniz;
1.Gelen adam grubu beğenmiyor
2.Gelen adam çaylak oluyor
3.Ejderli adamın havasından geçilmediği için yaklaşık 1,5 saat adam aramakla geçiyordu.
Tabi bu arada dostlar edindik.(Çok emekleri geçti sağolsunlar).
Neyse ejderi ürettim(güç bela).Çemberlitaş gelmeden önce yaklaşık 1 ay fln. kalmıştı.
Baktım önceden yüzümüze bakmayan insanlar direk grup atıyolardı.Anladım ki ŞAHESERİN varsa varsın, yoksa yoksun.
Herşey artık akçe ile gelişme olduğu için artık oyundan soğudum ve bazı nedenleride vardı
1.si oyunda bazı asosyal insanlar varki çemberlitaş da 7 saat bize yetmiyor diyor.
Oyun benden ömrümün 7 saatini alıyor 7 saatimi gider kız arkadaşlarım la geçiririm en azından ortam yaparız :D
2.si Saygı 0'a inmiş vaziyette adamı kesiyorsun küfür edip Alt+F4 çekiyor.
3.sü kardeşim dediğin adam sırtından vuruyor.
4.sü gelişmeler hep akçe ve para üzerine.
5.si oyuna bağlamak için son derece gereksiz gelişmeler(Maden süresi 20dk. , Boss veya Şef canavarların çok uzun sürede çıkmaları ,Grup bölgelerinin zorlaştırılması, Yeni materyaller vs vs. artık sıktı.)
Neyse kendinize iyi bakın.

PRİNCE, PHxIITheŞHOPIIx , CHYIIMeRaII , KONT , Dadaşkadimh , Üflenti , Knock , IIPaCMaNII , UgLyGuArDiAn , Kafkasian , SİİRTLİ vs vs kafam güzel hatırlayabildiklerim bu kadar... :D
Hadi Allah(c.c)a emanet kalın sağlıcakla.
DramaFON
Kullanıcı avatarı
Yakuzaxlider
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Veda...

Mesaj gönderen Yakuzaxlider »

bende bırakdım oyunu en iisi yapmıssın
Yakuzaxlider

“Genel Sohbet” sayfasına dön