Destek Ekibi

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Destek Ekibi

Mesaj gönderen adresbu »

Selamlar;

ßundan Önce her konuda destekten Şikayetçi olanlara karşı sürekli destek ekibini savundum ßeni haksızken susturduklarında ßile ama ßu gece Neden ? NasıL oLdugunu ßiLmedigim halde Üyeligim ''7'' Gün Susturulma cezası verilmiş İşinizi yapıyorsanız hatasız yapmalısınız. Her Şikayete Susturulma atarsanız Siz kaybedersiniz İstanbul Kıyamet vakti Oyuncusu Size ekmek kazandırıyor ßu kapıya ßöyle ßir karşılık hiç Doğru değiL. Umarım ki ßöyle Hataları oLan Destek Ekibini İncelemekten yoksun kaLmazsınız [DEV]'Ler.

İşte Haksız Yere Susturulmanın İtiraz Cevap Mail'i

''Talep Tarihi : 02.12.2010 20:52:10

Bildirim Tipi : Ceza İtiraz - Bilgilendirme

Sunucu : Eminonu

Üyelik Tipi: TTNET

Destek maillerini kontrol edemedik. Bu nedenle almış olduğunuz ceza gerçekten haksızken düzeltme imkanımız olmadı. Bunun için özür diliyoruz. Kısa süreli bir aksaklıktan kaynaklanan bu ceza tamamen bir yanlış anlaşılmadan ve destek ekibinin geç bilgilendirilmesinden kaynaklanmaktadır. iyi günler dileriz.''

xXYsNÖzKXx ,IIxYsNÖzKxII / Yasin[/b]
Kullanıcı avatarı
WhisH
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Destek Ekibi

Mesaj gönderen WhisH »

adresbu yazdı:Selamlar;

ßundan Önce her konuda destekten Şikayetçi olanlara karşı sürekli destek ekibini savundum ßeni haksızken susturduklarında ßile ama ßu gece Neden ? NasıL oLdugunu ßiLmedigim halde Üyeligim ''7'' Gün Susturulma cezası verilmiş İşinizi yapıyorsanız hatasız yapmalısınız. Her Şikayete Susturulma atarsanız Siz kaybedersiniz İstanbul Kıyamet vakti Oyuncusu Size ekmek kazandırıyor ßu kapıya ßöyle ßir karşılık hiç Doğru değiL. Umarım ki ßöyle Hataları oLan Destek Ekibini İncelemekten yoksun kaLmazsınız [DEV]'Ler.

Destek maillerini kontrol edemedik. Bu nedenle almış olduğunuz ceza gerçekten haksızken düzeltme imkanımız olmadı. Bunun için özür diliyoruz. Kısa süreli bir aksaklıktan kaynaklanan bu ceza tamamen bir yanlış anlaşılmadan ve destek ekibinin geç bilgilendirilmesinden kaynaklanmaktadır. iyi günler dileriz.''

ÖnceLikler Selamlar.

Senin durumun bendede oldu susturuldum ama neden ne yaptıgımı bılmeden oysakı oyuna bile girmemiştim ama gel gelelim senin konuya Nasıl bir ekip ki bu hatayı yapar ve bu yukarıdakı anlamsız mail'i gönderir Sessiz kaldıkça tepemize çıkarlar susmussun 02:12:2010 dan ta bu güne kadar yazıktır bir yönetici şu destek takımını düzenlesın son günlerde aşırı haksız yere ceza vermekteler .

iyi Forumlar
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen adresbu »

WhisH yazdı:
adresbu yazdı:Selamlar;

ÖnceLikler Selamlar.

Senin durumun bendede oldu susturuldum ama neden ne yaptıgımı bılmeden oysakı oyuna bile girmemiştim ama gel gelelim senin konuya Nasıl bir ekip ki bu hatayı yapar ve bu yukarıdakı anlamsız mail'i gönderir Sessiz kaldıkça tepemize çıkarlar susmussun 02:12:2010 dan ta bu güne kadar yazıktır bir yönetici şu destek takımını düzenlesın son günlerde aşırı haksız yere ceza vermekteler .

iyi Forumlar
Çok gülünç bir durumda artık destek takımı böylesine ceza süresi bittikten sonra özür maiL'i ne kadar kullanıcıya moral olur ki Haksız yere 3 günüm suskun geçmişti ama bu gece de haksız yere susturulma yedim bunun sonucuda Ceza bitince mail cevabı gelecek eminim yaptıgınız işin doğruluğunu bı bakında yapın yazıktır emeğe.
Kullanıcı avatarı
Ukalarapci
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos
Lonca: Zevk İ Sefa

Mesaj gönderen Ukalarapci »

S.aleyKum Ben [ABuKxSuBuK ABuKxSuBuKk]... YSNÖzK Söylediği Her Konuya Katılıyorum... Benim karakterlerim'de daha Onceden Durduk Yere Ceza almasın'a Anlam Veremıyorum Destek Adam akklılı Çalısamıyrosa Destek Ekibin'e Yeni alımların Yapılmasını Ve gerçekten adam akklılı İnsanların Destek'e Bakmalarını İstiyorum. Herkes Sonuçta Bir emek veriyor Oyun'a Durduk Yere Susturulmalara Son vermenizi İstiyoruz..
ferdiSİNAN ReyGueRReRo

Ya İnandığın Gibi Yaşarsın , Yada Yaşadığın Gibi İnanırsın .
Kullanıcı avatarı
aslanwolfman
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen aslanwolfman »

YsNÖzK Söylediği Her Konuya Katılıyorum... Benim karakterlerim'de daha Onceden Durduk Yere Ceza almasın'a Anlam Veremıyorum Destek Adam akklılı Çalısamıyrosa Destek Ekibin'e Yeni alımların Yapılmasını Ve gerçekten adam akklılı İnsanların Destek'e Bakmalarını İstiyorum. Herkes Sonuçta Bir emek veriyor Oyun'a Durduk Yere Susturulmalara Son vermenizi İstiyoruz..
WoLFMaN savaşçı(49 lwl)(єminönü-^єcєL Gєtirєn ^Latif )

IIWoLFMaNII Büyü(49lwl)(єminönü-^єjdєr Asa)

Wolfmannn savaşçı(49 lwl)(єminönü-Latif)
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen adresbu »

Ukalarapci yazdı:S.aleyKum Ben [ABuKxSuBuK ABuKxSuBuKk]... YSNÖzK Söylediği Her Konuya Katılıyorum... Benim karakterlerim'de daha Onceden Durduk Yere Ceza almasın'a Anlam Veremıyorum Destek Adam akklılı Çalısamıyrosa Destek Ekibin'e Yeni alımların Yapılmasını Ve gerçekten adam akklılı İnsanların Destek'e Bakmalarını İstiyorum. Herkes Sonuçta Bir emek veriyor Oyun'a Durduk Yere Susturulmalara Son vermenizi İstiyoruz..
Aynen kardeşim ya adam akıllı denetlenicek yada yerlerine adam gibi görevini hakkıyla yapan kişiler seçilecek

ßu kadar açık açık ßiz istedigimızı yaparız dıyen bı Ekip iLk defa görüyorum...!
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen adresbu »

aslanwolfman yazdı:YsNÖzK Söylediği Her Konuya Katılıyorum... Benim karakterlerim'de daha Onceden Durduk Yere Ceza almasın'a Anlam Veremıyorum Destek Adam akklılı Çalısamıyrosa Destek Ekibin'e Yeni alımların Yapılmasını Ve gerçekten adam akklılı İnsanların Destek'e Bakmalarını İstiyorum. Herkes Sonuçta Bir emek veriyor Oyun'a Durduk Yere Susturulmalara Son vermenizi İstiyoruz..
Aynen kardeşim ya adam akıllı Denetlenicek yada yerlerine adam gibi görevini hakkıyla yapan kişiler seçilecek

ßu kadar açık açık ßiz istedigimızı yaparız dıyen bı Ekip iLk Defa görüyorum...!
CrAwL
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen CrAwL »

YsNÖzK'ün ve Diğer arkadaşlarım'ın değindiyi ve Söylediği Her Konuya Katılıyorum... Benim karakterlerim'de daha Onceden Durduk Yere Ceza almasın'a Anlam Veremıyorum Destek Adam akklılı Çalısamıyrosa Destek Ekibin'e Yeni alımların Yapılmasını Ve gerçekten adam akklılı İnsanların Destek'e Bakmalarını İstiyorum. Herkes Sonuçta Bir emek veriyor Oyun'a Durduk Yere Susturulmalara Son vermenizi İstiyoruz...Destek ekibini'in Bu Konuya Bakmalarını arz ederke'ten Bu Konuyla İlgilenmediği Takdir'de Gerçekten Çok Kayıp edeceklerin'den Şüpheleri Olmasın...!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön