Geçen bir kafeye gittim çok rahat çalıştırdı o bilgisayar kaldırdıysa seninkinin kaldırmamasını psişik güçlerin varlığına delil olarak gösterebilirim.NATHAN yazdı:Selamın aleyküm,
Bİlgisayarımla ilgili bi sorunum var; İkv yi skype ile birlikte oyunuyoruz. Skype yi açınca üstüne bir de oyun açılınca bir zaman sonra pc donuyor. Hiçbir şekilde yanıt vermiyor. Restart atmak zorunda kalıyorum. Çoğu zaman gb de olduğumuz için 10dk süresi dolmuş oluyor.
Bunun nedeni ne olabilir ? bir çözüm yolu varmıdır ? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...
Oyun & Skype = Bilgisayar donuyor...
- ChoosensxLaRuqen
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Oyun & Skype = Bilgisayar donuyor...
Skpye ile kaynaklanan bir sorun degil sanırsam.
Ekran kartıın sogutusunun pervanesi ya takılıyor yada aşırı ısınıyor. Yaz aylarında olan br olay genellikle kasanın içindeki hava dışarı cıkmıyor ve direk ekran kartını ısıtıyor ya kapak acılacak yada ekran kartının yerine oturmamasıdır.Kontrol et.
Ekran kartıın sogutusunun pervanesi ya takılıyor yada aşırı ısınıyor. Yaz aylarında olan br olay genellikle kasanın içindeki hava dışarı cıkmıyor ve direk ekran kartını ısıtıyor ya kapak acılacak yada ekran kartının yerine oturmamasıdır.Kontrol et.
A R Z L O D O S
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Agalar sorunu çözdüm. Olayı anlatıyım hemen:
Dün sancak savaşına katıldık lonca olarak. Kazandık iksirleri aldık ruh taşını kullanıp dışarı çıkıcaktım. Çıktığım anda skype kapalı olmasına rağmen pc yine dondu. Orda gözüm döndü, elim ayağım titredi. Hemen çektim fişleri, aldım tornavidaları açtım kasayı.
Açmaz olaydım. Kasanın içerisi savaş alanı. İçeride ki her parça müthiş bir toz tabakasıyla kaplıydı. Özellikle fanlar. Hemen fanları düzelttim. Yeşil ve büyük bir plaketin altında & üstünde birer fan dikatimi çekti (fan demeye bin şahit.)
Onlar normal parçalardan 20 kat daha tozluydu. Aldım sayısız kürdanı ve uçlarına ıslak mendil yerleştirdim. Herbir parçayı pırıl pırıl ettim. Arada kürdan ve ıslak medil bittiği için dışarı çıkıp aldım.
İç kısım temizlendi ama etraf da o oranda kirlendi, 3 paket ıslak mendil harcadım...
Söktüklerimi monte ettim.
Ekran kartının marka modelini öğrenip en güncel sürücüsünü yükledim.
4 saat sonra denemelerim sonuç verdi, PC kendine geldi. Bende rahat ettim o da.
Yani demem odur ki bakım şart. PCnize gözünüz gibi bakmazsanız mutlaka sorun çıkartıyor. En azından ayda bir amatörce temizlik performansı arttırır, benden size tavsiye.
Yardımı dokunan tüm arkadaşlara teker teker teşekkür ediyorum.
Dün sancak savaşına katıldık lonca olarak. Kazandık iksirleri aldık ruh taşını kullanıp dışarı çıkıcaktım. Çıktığım anda skype kapalı olmasına rağmen pc yine dondu. Orda gözüm döndü, elim ayağım titredi. Hemen çektim fişleri, aldım tornavidaları açtım kasayı.
Açmaz olaydım. Kasanın içerisi savaş alanı. İçeride ki her parça müthiş bir toz tabakasıyla kaplıydı. Özellikle fanlar. Hemen fanları düzelttim. Yeşil ve büyük bir plaketin altında & üstünde birer fan dikatimi çekti (fan demeye bin şahit.)
Onlar normal parçalardan 20 kat daha tozluydu. Aldım sayısız kürdanı ve uçlarına ıslak mendil yerleştirdim. Herbir parçayı pırıl pırıl ettim. Arada kürdan ve ıslak medil bittiği için dışarı çıkıp aldım.
İç kısım temizlendi ama etraf da o oranda kirlendi, 3 paket ıslak mendil harcadım...
Söktüklerimi monte ettim.
Ekran kartının marka modelini öğrenip en güncel sürücüsünü yükledim.
4 saat sonra denemelerim sonuç verdi, PC kendine geldi. Bende rahat ettim o da.
Yani demem odur ki bakım şart. PCnize gözünüz gibi bakmazsanız mutlaka sorun çıkartıyor. En azından ayda bir amatörce temizlik performansı arttırır, benden size tavsiye.
Yardımı dokunan tüm arkadaşlara teker teker teşekkür ediyorum.
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
Umarım birdaha aynı sorun olmaz.
İyi eğlenceler
İyi eğlenceler
Ah bir ataş ver,Cigaramı yakayım.