ŞaHxLoRd Yptıqı HırSızLık
- MaZeReT
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ŞaHxLoRd Yptıqı HırSızLık
Geçmiş oLsun . Dün oyundayken okuyodum #@!? diyorki seni kestim diye hırsız mı oluyorum . Güncel Tutun konuyu da herkes görsün bu şerefsizin kim olduğunu :!:
MaZeReTiM
*.*.*.*.ALeM BuYsA KraL BeNıM .*.*.*.
SaGoPa KaJmeR .
*.*.*.*.ALeM BuYsA KraL BeNıM .*.*.*.
SaGoPa KaJmeR .
BEYLER BEN ŞaHxLoRd un dün saat 1 de calınmadan önceki asıl sahibi yasin o hırsızlıkları yapan gecen hafta Weyronu da calan Breathxşifo yani yaverxosmanlı buraktır mynet olduğu için üyeliğim kendi tel nosuna kaydetmiş onayı elimden bişey gelmiyo alamıyorum üyeliğimi destek veya yönetimden biri yardım ederse sevinirim iyi forumlar üyeliğimi carımı almak içn hangi bilgileri istiyolarsa veririm çalındığına inanmayanlar skype = byveko eklesinler delileri atıyım :!: :!: :!: :!:
ŞaHxLoRd ~~ [(^)Ecel Getiren] [(^)Latif]
VeKaLeT ~~
QünahkaR ~~
VeKaLeT ~~
QünahkaR ~~
ŞAHXLORD ARTIK GERİ ALINDI İTEMLERİ CALINANLAR PM ATSIN TEK TEK ELİMDEN GELDİGİ KADAR MADEN CEKİP VERMEYE BAKICAM VEREMEDİKLERİM DE HAKLARINI HELAL ETSİNLER CAR ARTIK SAHİBİNDE YANİ BEN YASİN DE ŞİMDİDEN HERKESE TŞKmcysn yazdı:BEYLER BEN ŞaHxLoRd un dün saat 1 de calınmadan önceki asıl sahibi yasin o hırsızlıkları yapan gecen hafta Weyronu da calan Breathxşifo yani yaverxosmanlı buraktır mynet olduğu için üyeliğim kendi tel nosuna kaydetmiş onayı elimden bişey gelmiyo alamıyorum üyeliğimi destek veya yönetimden biri yardım ederse sevinirim iyi forumlar üyeliğimi carımı almak içn hangi bilgileri istiyolarsa veririm çalındığına inanmayanlar skype = byveko eklesinler delileri atıyım :!: :!: :!: :!:
VeKaLeT ~~
QünahkaR ~~
VeKaLeT ~~
QünahkaR ~~
- XxTEFOxX
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
Umarım öyLedir öyLEySe. SanaDa qeçmiş oLsun. İnş ZaRaRım karŞıLanır YAsin kardeş!!mcysn yazdı:ŞAHXLORD ARTIK GERİ ALINDI İTEMLERİ CALINANLAR PM ATSIN TEK TEK ELİMDEN GELDİGİ KADAR MADEN CEKİP VERMEYE BAKICAM VEREMEDİKLERİM DE HAKLARINI HELAL ETSİNLER CAR ARTIK SAHİBİNDE YANİ BEN YASİN DE ŞİMDİDEN HERKESE TŞK

KARdeşm şuan soobe ye aktarılmış car ne plus ne başka bişey var carım bomboş geldi elime ama 1 2 hafta sabrederseniz inşallah vericem o adamın sizden aldıklarını bna oyundan pm atıp ulaşırsanız sevinirimXxTEFOxX yazdı:Umarım öyLedir öyLEySe. SanaDa qeçmiş oLsun. İnş ZaRaRım karŞıLanır YAsin kardeş!!mcysn yazdı:ŞAHXLORD ARTIK GERİ ALINDI İTEMLERİ CALINANLAR PM ATSIN TEK TEK ELİMDEN GELDİGİ KADAR MADEN CEKİP VERMEYE BAKICAM VEREMEDİKLERİM DE HAKLARINI HELAL ETSİNLER CAR ARTIK SAHİBİNDE YANİ BEN YASİN DE ŞİMDİDEN HERKESE TŞK
VeKaLeT ~~
QünahkaR ~~
VeKaLeT ~~
QünahkaR ~~
Birşey bilip bilmeden bir insana hırsız damgası vurulması doğru değil . Arkadaşımızın çarı çalınmıştı ki bi fotoda zırhı 11 m e sattıgını okudum kim adını 11 m için kötüye cıkarır ? Biraz düşün arkadaşım ...
Yasin çarı geri almana sevindim kardeşim. Bu arada bilal emin ol senden gidenler sana geri dönecektir. Ancak söylediğin sözlerle seni bırakıyorum . Umarım başına gelmez öyle bi durum ama gelirsede o zmn anlarsın .
İyi forumlar.
Yasin çarı geri almana sevindim kardeşim. Bu arada bilal emin ol senden gidenler sana geri dönecektir. Ancak söylediğin sözlerle seni bırakıyorum . Umarım başına gelmez öyle bi durum ama gelirsede o zmn anlarsın .
İyi forumlar.
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
'' Dur kardeş , dursana kardeş ''.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
SaoLasın kaRdeşim ya o car calınması adama demek bu kadar koyuyomuş cok fena morelim bozulmuştu ama boşta olsa geldi car elime başka bişey istemiyorum elbet bi yolu bulunur o adamın aldıkları geri verilir rabbim bizimle olsn bu zamana kadr kimsenin haramında ve iteminde şununda bununda asla gözüm olmadı kardeşler beni tanıyan iyi tanıyo asla olmazda hem full bi carı olan adam neden adam soymak gbi bi lükse deyinsinki akıl var mantık var neyse herkeze İyi forumlar kalın sağlıcakla :idea:HaRuF yazdı:Birşey bilip bilmeden bir insana hırsız damgası vurulması doğru değil . Arkadaşımızın çarı çalınmıştı ki bi fotoda zırhı 11 m e sattıgını okudum kim adını 11 m için kötüye cıkarır ? Biraz düşün arkadaşım ...
İyi forumlar.
VeKaLeT ~~
QünahkaR ~~
VeKaLeT ~~
QünahkaR ~~
- XxTEFOxX
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
Ne Yapmaya çaLıştıqını bi anLamış deqiLm :?ISTANBULFATIHI yazdı:'' Dur kardeş , dursana kardeş ''.