Saçma Saçma şeylerle ugraşmayın sorunları çözün

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sercan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Saçma Saçma şeylerle ugraşmayın sorunları çözün

Mesaj gönderen Sercan »

Oyunda bir çok hata var siz gidiyordunuz yok kudret bilmem şu akçe yok artırıcı al sıgınaktan migrattan bişi çıksın ilk önce onları almamız için iyi şartlarda oyun oynamamız gerek ama sizin gözünüzü para bürüdügünden başka bişi düşünmüyonuz.
en büyük sorunlardan biri oyundan kopmalar hiç bir oyunda bu kadar düşüldügünü görmedim
Bir digeri Savaşçı hızlı koşuyla saldırdıgında ne durdurma atabiliyorsun nede birşey yapabiliyorsun Hedef menzil dışında hedef durdurulamaz uyarı veriyor ama adam senin canını indirmiş 50 lere o saatten sonra siktin sene zor savaşman.
LvL farkı yok 35 lvl adam büyüye dalsa zihin tuttumu canını yarıya indire biliyor benim bildigim senden düşük lvl birinin sana bu kadar Çok vurmaması gerekli :S

eger yönetimden biri bakarsa
LÜTFEN GİDİN BAŞKA OYUNLARA BAKIN OYNAYIN ADAMLAR NASIL YÖNETİYOR GELİŞTİRİYOR OYUNLARINI(YALANCI GENİŞLEME PAKETLERİYLE KANDIRMIYOLAR EN AZINDAN :S )
Resim

Lycaon (49) / DooDLeZz (49)
Kullanıcı avatarı
Melodrama
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Re: Saçma Saçma şeylerle ugraşmayın sorunları çözün

Mesaj gönderen Melodrama »

Diğer oyunlara bakın demişssin ben çok "Online Oyun" oynadım ve şuna inanki IKV'de harcadığın paralar orda harcıyacaklarının yanında bir hiç, o oyunlarda insanlar oyunlara milyarlar yatırıyorlar bizim oyuncumuz ise bu paranın lafını ypıyor gerçekten yazık... İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]

Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]

Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen aaasd »

Melodrama yazdı:Diğer oyunlara bakın demişssin ben çok "Online Oyun" oynadım ve şuna inanki IKV'de harcadığın paralar orda harcıyacaklarının yanında bir hiç, o oyunlarda insanlar oyunlara milyarlar yatırıyorlar bizim oyuncumuz ise bu paranın lafını ypıyor gerçekten yazık... İyi Forumlar.
İKV oyuncusunu yanlış tanımıssınız İKV oyuncusunun yönetime para yatırmakta sıkıntısı yok, aksine para yatırılmalı tezini savunanlarda çok İKV oyuncusunun dert yandığı yer HİİİİÇ bir oyunda olmayan verilen bir hakkı geri alarakl üstelik tanesini 5 liradan satılması , En kıytırık oyunda bile İksirlerin oyun parasıyla satılıp bizim oyunumuzda üstelik yeni bir Npc getirilerek 5 tanesini 3 lira ; Tanesini Başka bir arkadaşın sözü BİR EKMEK parasına satıyor olması :!:

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
Sercan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sercan »

Neden o oyunlara milyarlar yatırılıyor bi düşün bak bakalım nasıl işliyor sistemleri neden ikv de olmasın neden ikv yapamasın ben burda ikv en çok sevdigim oyunlardan biri benim kızıdıgım diger oyunlara bakın dememin sebebi adamlar oyuncu çekmesini biliyor hataları düzeltebiliyorlar en azından.
Resim

Lycaon (49) / DooDLeZz (49)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön