Söz değil icraat gerekli.Çok güzel konusuyorsunuz ama bir problemin çözümüyle ilgili bir açıklama yapın bir gün sevinelim...
Ama sizde suc yok suc İkv yi tasarlayıp giden ticari zihniyetin.
Tasarımcıymış /kahkaha
Forum Yetkililerini Eleştirmek
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Forum Yetkililerini Eleştirmek

LEPRECHAUN
Tamam heldires seni eleştiriyorum ben Bilinmez.HellRiDerS yazdı:Bende bir denetmen konumunda değilde kullanıcı konumunda yorum yapmak isterim.
Unutmayalımki bizlerde her insan gibi yalnış kararlar verebilir ve bunları düzeltmek için çaba gösterebiliriz, forum içerisinde uygulanan modarasyonlar kesinlikle forum ekip sorumlularının ayrıca üst yönetim kadrosunun kontrolünden geçmektedir ayrıca yapılan uygulamaların tamamı forum kurallarına göre uygulanır aksi durumlarda forum yöneticisi hakkında destek iletişim formundan bölümünden şikayettte bulunabiliyorsunuz.
Bir kişi hakkında eleştiri yapmak iyidir o kişi hatasını anlayarak bir daha yapmamaya gayret gösterebilir veya eksiklerini görebilir, lakin eleştiri yaparken bunu uygun bir dille yapmak sizi yanıt alabilir bir duruma getirecektir.
Adamlar bana çapulcu it veet dedi ben karşılığına aptal dedim forum heabım 14 gün kapatıldı onların yorumları bile silinmedi ve adam forum heabınıza kavga ettiğim için özür dilerim diyor yani çakma forum hesablarında küfür ediyolar ve sen beni banlıyorsun şimdi adeletin bumu acaba ?
hiç bir sınırı açmadım.
cevap bekliyorum desteğe mesaj gönderin demeyin gönderiyorum yok birşey.
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
catashrop yazdı:Tamam heldires seni eleştiriyorum ben Bilinmez.HellRiDerS yazdı:Bende bir denetmen konumunda değilde kullanıcı konumunda yorum yapmak isterim.
Unutmayalımki bizlerde her insan gibi yalnış kararlar verebilir ve bunları düzeltmek için çaba gösterebiliriz, forum içerisinde uygulanan modarasyonlar kesinlikle forum ekip sorumlularının ayrıca üst yönetim kadrosunun kontrolünden geçmektedir ayrıca yapılan uygulamaların tamamı forum kurallarına göre uygulanır aksi durumlarda forum yöneticisi hakkında destek iletişim formundan bölümünden şikayettte bulunabiliyorsunuz.
Bir kişi hakkında eleştiri yapmak iyidir o kişi hatasını anlayarak bir daha yapmamaya gayret gösterebilir veya eksiklerini görebilir, lakin eleştiri yaparken bunu uygun bir dille yapmak sizi yanıt alabilir bir duruma getirecektir.
Adamlar bana çapulcu it veet dedi ben karşılığına aptal dedim forum heabım 14 gün kapatıldı onların yorumları bile silinmedi ve adam forum heabınıza kavga ettiğim için özür dilerim diyor yani çakma forum hesablarında küfür ediyolar ve sen beni banlıyorsun şimdi adeletin bumu acaba ?
hiç bir sınırı açmadım.
Raporlanan her ileti kesinlikle modarasyona uğrar.
Koray YAR
Hellriders.
Adını hatırlamadığım bir kullanıcı(haka'ydı sanırım) bir konuda küfretmiş. Ama modere edildiğini görmedim. O iletisi hala o konuda görünüyor. Biraz daha özen.
Adını hatırlamadığım bir kullanıcı(haka'ydı sanırım) bir konuda küfretmiş. Ama modere edildiğini görmedim. O iletisi hala o konuda görünüyor. Biraz daha özen.
Ah bir ataş ver,Cigaramı yakayım.
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
grassias yazdı:Hellriders.
İletiyi raporlayınız.
Koray YAR
[İçerik silindi]
Seviyenize dikkat edin! Forum hesabını süresiz kapatıyorum.
TATLISU
Seviyenize dikkat edin! Forum hesabını süresiz kapatıyorum.
TATLISU
Alın size haksızlık gösterim Helrides bu kişiye 7 gün ban verdiğini söylüyor tarih:
07 Tem 2011 14:26
08 Tem 2011 15:15
Sınırı aşmadan yorum yapalımki konu kapanmasın.
Konu:
viewtopic.php?f=32&t=10747&start=640
Şimdi şuna bakın tarih:Titxaybala yazdı:Goncagül bizim buralarda BİR laf vardır; [İçerik Silinmiştir.]diye biz kimseyi galaya almıyoruz ,sende alma!goncagul yazdı:Senin gibi çapulcu olmadığım kesin ;sende azıcık kapasite olsa yazılanlardan ders alırsın ama görünüyor ki yoksunsun...
Demekki sana göre kapasitem oldukça iyi ki her şeyi çabucak öğreniyorum..
o kadar çok merak ediyorsan IP incelette kimmişim öğren senin gibi veletlerle uğraşacak değilim Allah T.İ.T Loncasındakilere sabır versin.
Not:T.İ.T Loncasından özür diliyorum forum hesabınızda tartışmaya neden olduğum için,bundan sonra yazmamaya dikkat edeceğim.
SAYGILARIMLA....
İYİ FORUMLAR...
Biz sevenimizide sevmeyenimizide anlamaya çalışıyoruz.
Nasıl davranmak ve ne yapmak istersen saygı duyarız...
Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS
merak ettim adam 7 temmuzda ban alıyor 1 hafta yani 14 temmuzda hesabı açılcak ama 8 temmuzda mesaj gönderiyor.Titxaybala yazdı:Yönetime teşekkürler ...
Konu:
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
catashrop yazdı:Alın size haksızlık gösterim Helrides bu kişiye 7 gün ban verdiğini söylüyor tarih:
Şimdi şuna bakın tarih:Titxaybala yazdı:Goncagül bizim buralarda BİR laf vardır; [İçerik Silinmiştir.]diye biz kimseyi galaya almıyoruz ,sende alma!goncagul yazdı:Senin gibi çapulcu olmadığım kesin ;sende azıcık kapasite olsa yazılanlardan ders alırsın ama görünüyor ki yoksunsun...
Demekki sana göre kapasitem oldukça iyi ki her şeyi çabucak öğreniyorum..
o kadar çok merak ediyorsan IP incelette kimmişim öğren senin gibi veletlerle uğraşacak değilim Allah T.İ.T Loncasındakilere sabır versin.
Not:T.İ.T Loncasından özür diliyorum forum hesabınızda tartışmaya neden olduğum için,bundan sonra yazmamaya dikkat edeceğim.
SAYGILARIMLA....
İYİ FORUMLAR...
Biz sevenimizide sevmeyenimizide anlamaya çalışıyoruz.
Nasıl davranmak ve ne yapmak istersen saygı duyarız...
Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS
merak ettim adam 7 temmuzda ban alıyor 1 hafta yani 14 temmuzda hesabı açılcak ama 8 temmuzda mesaj gönderiyor.Titxaybala yazdı:Yönetime teşekkürler ...
Konu:
Merhaba;
Bu konuyu örnek alalım bu iletiyi hem buraya yanıt olarak yazıp ardından konu açmak forum kirliliği değillmidir ?
Neyseki sorunuza buradan yanıt vermişiz.
viewtopic.php?f=46&t=71681
İyi Forumlar.
Koray YAR
Kardeş ilk konuyu açtım sonra buraya yazdım ben hala Bilinmez'in haksız yere ban aldığını düşünüyorum hala çelişki görüyorum anlamadım adam7 temmuzda ban almıyormu