Neden Sürekli Şikayet ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Neden Sürekli Şikayet ?

Mesaj gönderen hukumdargame »

merandanx yazdı:çalışan insanlar o kendi sorunları diyorsun peki okul açıldığında sen ne yapıcaksın cok merak etm okldan kaçıp çemberliyemi girceksin ?

Benim okul sorunum yok okula gidenlerinde ilk önce derslerine yoğunluk vermelerini öneririm.
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen aaasd »

Sen sesini çıkarmassan o çıkarmassa ben çıkarmassam Şuan olduğu gibi İkv den elde edilen para Süpercan gibi kıytırık bir oyuna akıyor. Bana Arkasında telekom var deme Telekom İkv ninde arkasında Sobee Herşeyi programlı yapıyor Belli bir ikv kolik kitle yarat , akçe almaya ZORLA ve yeni bir oyun Süpercan Oyuncu yaş ortalaması 12 3 sene sonra Akçe sistemi Getir Belli bi kitleyi kaybet ; belli bi kitle sana para yatırsın. Veee yeni bir oyun Bu iş böyle olur gider olan İkv oyuncularına olur Ama yönetim şunun farkında değil ikvyi adam yapan Kendileri değilbelli bi kitle o kitlede şuanda ikv için yaptıkları şeylerden pişmanlar ve oyunu bırakmışlar Siz senin olan bir hakkı üstelik 3 seferlik bi hakkı alıp tek seferini 5 liraya satan bir düşünce sistemi gördünüzmü İksiri bile parayla satan bir oyunumuz var Eski Gm lerde bu oyunu bilgisayarlarından kaldırmış durumdayken İKV oyuncusu bu kumpazın içine Hızla ve istekle sürükleniyor

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

aaasd yazdı:Sen sesini çıkarmassan o çıkarmassa ben çıkarmassam Şuan olduğu gibi İkv den elde edilen para Süpercan gibi kıytırık bir oyuna akıyor. Bana Arkasında telekom var deme Telekom İkv ninde arkasında Sobee Herşeyi programlı yapıyor Belli bir ikv kolik kitle yarat , akçe almaya ZORLA ve yeni bir oyun Süpercan Oyuncu yaş ortalaması 12 3 sene sonra Akçe sistemi Getir Belli bi kitleyi kaybet ; belli bi kitle sana para yatırsın. Veee yeni bir oyun Bu iş böyle olur gider olan İkv oyuncularına olur Ama yönetim şunun farkında değil ikvyi adam yapan Kendileri değilbelli bi kitle o kitlede şuanda ikv için yaptıkları şeylerden pişmanlar ve oyunu bırakmışlar Siz senin olan bir hakkı üstelik 3 seferlik bi hakkı alıp tek seferini 5 liraya satan bir düşünce sistemi gördünüzmü İksiri bile parayla satan bir oyunumuz var Eski Gm lerde bu oyunu bilgisayarlarından kaldırmış durumdayken İKV oyuncusu bu kumpazın içine Hızla ve istekle sürükleniyor

Tebrik ediyorum buna benzer tartışma yazıları bekliyordum.
Kullanıcı avatarı
merandanx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen merandanx »

hukumdargame yazdı:
aaasd yazdı:Sen sesini çıkarmassan o çıkarmassa ben çıkarmassam Şuan olduğu gibi İkv den elde edilen para Süpercan gibi kıytırık bir oyuna akıyor. Bana Arkasında telekom var deme Telekom İkv ninde arkasında Sobee Herşeyi programlı yapıyor Belli bir ikv kolik kitle yarat , akçe almaya ZORLA ve yeni bir oyun Süpercan Oyuncu yaş ortalaması 12 3 sene sonra Akçe sistemi Getir Belli bi kitleyi kaybet ; belli bi kitle sana para yatırsın. Veee yeni bir oyun Bu iş böyle olur gider olan İkv oyuncularına olur Ama yönetim şunun farkında değil ikvyi adam yapan Kendileri değilbelli bi kitle o kitlede şuanda ikv için yaptıkları şeylerden pişmanlar ve oyunu bırakmışlar Siz senin olan bir hakkı üstelik 3 seferlik bi hakkı alıp tek seferini 5 liraya satan bir düşünce sistemi gördünüzmü İksiri bile parayla satan bir oyunumuz var Eski Gm lerde bu oyunu bilgisayarlarından kaldırmış durumdayken İKV oyuncusu bu kumpazın içine Hızla ve istekle sürükleniyor

hele şükür bi kişinin fikirni beğendin:)
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
Kullanıcı avatarı
komkom
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen komkom »

Masterlid yazdı:
Bu Konuda Haklısın , Arkandayım ;)
[list]Newnamex ---- Kartalpençe[/list][/color]
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

merandanx yazdı:
hukumdargame yazdı:

hele şükür bi kişinin fikirni beğendin:)
Benim her fikire saygım var lakin tartışma yazılarından çok soru yöneltiyorsunuz ;)
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen fuci »

Kardeşim bu sorunları düzeltmeyi o kadar kolay birşey sanıyorsunuz ki 2günde olsun diyorsunuz. Siz bunların içinde değilsiniz bu yüzden bilmezsiniz bun şuana kadar çok online oyun kurdum fakat çok zor iş hergün ilgilenmem gereken ve titizlikle yapılması gereken birşey tek hatada bütün bir iş mahvoluyor.
Birkaç kere İKV dosyalarıyla PVP denedim fakat başarısız oldum.Çok titizlikle hazırlanmış bir data içeriyor

bu sorunlar 2 günlük değil uzun süredir var ve hala GELİŞME yok
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Melodrama
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Melodrama »

Katlıyorum, son zamanlarda yönetime yapılan şikayetler artmakta oyuncularımız br yenilik isteyip maalesef sonra vazgeçiyorlar.IKV yönetimi bence bir tebrik hak ediyor.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]

Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]

Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Kullanıcı avatarı
kaan6758
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kaan6758 »

hukumdargame yazdı:Uzun zamandır gözlemlerim sonucunda bunları farkettim;

İKV özel eşyalar satılsın dediniz. Akçe geldi şikayet ettiniz.
Silahlarımız efektli olsun dediniz. Yükseltme geldi şikayet ettiniz.
Herkesin bir hayvanı olsun dediniz. Ayı, Tesla, Kangal geldi şikayet ettiniz.
Şaheser düşüremiyoruz, Maden çekemiyoruz dediniz. Artırıcılar geldi şikayet ettiniz.
İksirler npcde satılsın dediniz. Koyuldu şikayet ettiniz.
Her oyunda dükkan var bizde neden yok dediniz. Geldi şikayet ettiniz.
Sıkıldık artık yeni bölgeler gelsin dediniz. Grup Bölgeleri geldi şikayet ettiniz.
Zor olsun oyun dediniz. Çemberlitaş zor yapıldı şikayet ettiniz.
Gözlükler güzel görünsün dediniz. M2.5 gözlükler geldi şikayet ettiniz.
Kolay level atlansın dediniz. Kolay yapıldı şikayet ettiniz.

HALA VE HALA VE HALA VE HALA ŞİKAYET EDİYORSUNUZ. DİĞER OYUNLARDA NEDEN BU OLMUYOR ? SİZ NEYİ BEĞENİRSİNİZ ? DİYECEKSİNİZ ÇOK AÇIK VAR. O ZAMAN OYNAMA, ALMA, BIRAK. SENİ ZORLAYAN YOK. TEKRAR DİYORUM SİZ NEYİ BEĞENİRSİNİZ ?

HAY GERİZEKALI ARKADAŞ BETADAN BERİ OYNUYOM KİMSE SİLAH YÜKSELTME FLN FLN DEMEDİ Bİ YERLERİNDEN SALLAMA İKSİR KONUSUNA GELİNCE İKSİRLER 100 AKCEDEN FAZLA OLMAMALIYDI O DA ÇOK FAZLA HERŞEYİ DOZUNDA YAPMAK GEREK DİMİ YÖNETİM YALAKASI
Mareeşal (49) ^
EtriZade(45) (beta)
Kullanıcı avatarı
kaan6758
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kaan6758 »

PARA HARCAMAYA ÇOK BAYILAN Bİ MİLLET VAY BE
Mareeşal (49) ^