YaRDım amaçLı Şah LonCasınDakiLer qüveniLir niye akTarım Yapmak için izin isTedim ve qüvenimi boşa çıKaRan Şah LonCası BuyRun Sizin orTaya çıKarDıqınız qüveniLirLik Adam itemimi ve paramı vermiyor.Ve ALmadıqını iDDaa ediyor
Yazık waLLa çok Yazık ArkadaşLarınıDa inanDırıp qeri Verdm resim çekmEmiş Diyormuş Zırhımı SAttıqı Adam Bana pm Attı. BuyRun resMi BuDamı yaLan. Adamı akLamak için Çarı çaLınmışTır Diye Laf çıKarıyoLar.YaLAn söyLemek iftira Atmak çok koLay.Yapmayın böyLe.
kuccukhusam1 yazdı:Geçmiş olsun dostum, hangi çardan hangi çara item aktarıyordun..
Shark Tan yiqeNin çarına. ŞahLar qüVeniLir Dedik boşa çıKtı qüVen çaLdı qitti. Adamı akLamak içinde çar çalınmıştır diyorLar
He heh vaybe, ikv de neler oluyor insanın inanası gelmiyor, Yeme mazlumun hakkını çıkar aheste aheste sen zamana bırak ve bu işin peşini bırakma haklı olan kazanacaktır elbet. ve şunuda sor onlara çarı çalanlar kim delil iste..eğr çarçalınmıyıp, çalındı diyorlarsa mumları yassıya kadar yanar ancak, eğer gerçekten çar çalındı ve çalan kişi hırsızlık yaptı iste bu konuda diyecek birşey bulamuyorum..
hade kolay gelsin iyi forumlar.