Ne kadar saçma düşünüyorsunuz. Şu oyunun hikayesine en fazla uyacak şey pazarın olmasıdır. 
Mısır Çarşısının var oldugunu düşünürsek bir oyunda bunu kullanarak çok iyi şeyler üretilebilir.

pazar açılsın
- hukumdargame
 - Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
 - Klan: Arzın Çocukları

Re: pazar açılsın
Plus paket yeni özelliği pazar kurabilme olarak eklense güzel olur 

bence senin gibi düşünen ok yok bu oyunu oyun yapan diğer klasik ve popüler kültürün oluşmasında etkili olan oyunlara benzemiyor bu oyun türklüğüyle has bi oyundur kimse bunu bozmasın lütfen...... :!:  :!:

- inciSOZLUK
 - Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
 - Klan: Lodos

Bu açılan 198. pazar konusu  arkadaşım defalarca açıldı bu konu ve senelerdir foruma konu açıyorlar (Eski Forum)  Berber ve Pazar   konularını lütfen foruma değil de İKV desteğe atın ya.

THEMURO DADAŞORHAN byAPACHE 

- lBlackDeathl
 - Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak

Cevap verdikleri veyahut da ilgilendikleri mi var?inciSOZLUK yazdı:Bu açılan 198. pazar konusu arkadaşım defalarca açıldı bu konu ve senelerdir foruma konu açıyorlar (Eski Forum) Berber ve Pazar konularını lütfen foruma değil de İKV desteğe atın ya.
lBlackDeathl yazdı:Merak ettim belki biliyorsunuzdur lonca sistemi karaköyle mi gelecek?Melodrama yazdı:İyi forumlar... İlk önce önerilerinizi IKV Destek Takımı ile paylaşmanı tavsiye ederim, forumda paylaşılan öneriler dikkate alınmıyor.IKV'ye "Pazar" gelebilir tabi ama bunu için daha çok erkn daha "Lonca Sistemi" gelmemişken diğer yenilikleri düşünmek yalnış ...
Yetkili olmadığım için bu konuda bilgim yok fakat pek çok oyuncumuzun ve benim düşünceme göre yeni gelicek bölgeler ile gelicektir... İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa] 
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]

lBlackDeathl yazdı:Cevap verdikleri veyahut da ilgilendikleri mi var?inciSOZLUK yazdı:Bu açılan 198. pazar konusu arkadaşım defalarca açıldı bu konu ve senelerdir foruma konu açıyorlar (Eski Forum) Berber ve Pazar konularını lütfen foruma değil de İKV desteğe atın ya.
IKV Destek eskibine gönderilen öneriler öneri havuzunda toplanır ve gönderilen bir öneri yeteri kadar talep alırsa bu önerinin oyunda uygulanabilmesi için çalışmalara başlanır... İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa] 

- inciSOZLUK
 - Sahaf Yardımcısı

Ya her dediğinizi oyunun yapması mümkün değildir arkadaşım. Yapmıyorlarsa vardır bi nedeni veya ilerki paketlerde gelir sürekli aynı konuların forum üzerinde açılmasına karşıyım bir berber bi pazardır gidiyor hadi hayırlısı bakalım.lBlackDeathl yazdı:Cevap verdikleri veyahut da ilgilendikleri mi var?inciSOZLUK yazdı:Bu açılan 198. pazar konusu arkadaşım defalarca açıldı bu konu ve senelerdir foruma konu açıyorlar (Eski Forum) Berber ve Pazar konularını lütfen foruma değil de İKV desteğe atın ya.
THEMURO DADAŞORHAN byAPACHE 

- marasaldadas
 - Demirci Çırağı

- Lonca: Hasta La Vista

yazılanlara bakıyorumda pazar istemeyen arkadaşlar pazar gelirse kaybınız ne olacak ? açıklarmısınız 
gelirse faydası ne olacak ? ne mi olacak benim düşüncem, oyuna yeni başladım sayılır 2 aylık mevzu benim gibi yeni başlayanlar çöp alıp kazıklanmayacak pazarda diğer fiyatları görecek elindeki ni satmaka için her yerde bağırıp durmana gerek kalmayacak (durmadan yazmayacaksın şu satılı bu satılır) yada almak için aynı şey. oyunda görmediğin ürün item kalmayacak. şimdilik aklıma gelen bunlar

gelirse faydası ne olacak ? ne mi olacak benim düşüncem, oyuna yeni başladım sayılır 2 aylık mevzu benim gibi yeni başlayanlar çöp alıp kazıklanmayacak pazarda diğer fiyatları görecek elindeki ni satmaka için her yerde bağırıp durmana gerek kalmayacak (durmadan yazmayacaksın şu satılı bu satılır) yada almak için aynı şey. oyunda görmediğin ürün item kalmayacak. şimdilik aklıma gelen bunlar
mArAşAldAdAş  Dadaşdede  Fikrimimincegülü  Ramizkaraekşi 
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu

su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu