Knight Online oynadığım dönemlerde ağabeyimde bu oyunu oynuyordu.
Tabi bu oyun bana aşırı yavaş geliyordu fakat benimde içimde oynama isteği oluştu.
Oyuna başladığımda her şeyi ağabeyim öğretti ama oyun bana yavaş geliyor ve pc başında uykum geliyordu
Çok kez pc başında uyumuşluğum oldu. Daha sonra Em'di savaştı derken alıştım iyice
ARZUHALCİYİ HİÇ DURMADAN 1.5 SAAT ARAMAMDI ÇOK KOMİKTİ.
BİDE BÜYÜCÜDE BUZ ELEK BİLGİSİNİ VERMEYİ BİLMİODUM NEYE YARADIGINI TAM VAZGECECEKTİM MAKİNE YABTIM BİDE BİLGİLERİNE DE VEREM DEDİM Bİ BAKTIM 4500 ÇAKTIYDIM AHA DEDİM 2 SAAT YANIMDAKI KUZENIMLE GÜLMEKTEN ÖLMÜŞTÜK
biri bana grup atmıştı kabu etmiştim adam orda fare kesiomuş herhalde yürüodum ex geliodu bende yürüyüncede ex gelio sanıp teeeee bab-ı aliye gitmiştim 5 seviye ordanda çıkamadım çarı sildim
uAMaRiHuaNa yazdı:Oyuna arkadasım sayesinde başlamıştım ve /S kanalından arkadasıma yazı yazmamdı fakat o yanımda yokken o zaman /b kanalından ne anlardım ve hep kaybolup dururdum moda geçerdim keserlerdi anlamazdımda vsden felan güzeldi o günler 39 lwller )=
Benim en güzel olayım beta döneminde keten bulamadım ve keten arıyorum bankada daha böyle oyun ağızlarınıda bilmıyorum. Keten yansıttı biri heycanla atladım ne kadar dedim 5k dedi bende kasama baktım 580 civarı para var heralde 5k 500 dür dedim koydum 500 ü adam güldü dedim 5k demedn mi oda 5k 5 bin :D:D