saçmalığa gelince labirent girişini bir türlü bulamamam
SELAM TILSIM HALKI BIRAZ GULELIM HERKES YORUMYAZINLEN X)
Re: SELAM TILSIM HALKI BIRAZ GULELIM HERKES YORUMYAZINLEN X)
aynı içerikli bir konu daha var.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
ilk karakterim Enderxangelı 46 ya kadar görevsiz dümdüz kastım
Merana giremeyince anladm görev eksik falan
Foruma konu falan açmıştım görevlerde baya zor olmuştu labirent görevlerini almak yapmak falan 

Gocuman
balıkçıyı bulamamıştım D günlerce aramıştım D
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
ahhh Halime Teyze aahhhh
Bu Jandarma Ali´den bi görev aldim Annacuguma Ilaclari götür diye. Dedim kim bunun Anasi simdi. Ara tara yok. Bide görev süreli oldugu icin durmadan geride gidiyom jandarma Aliye görev alim diye. O gün beya sövdüm Jandarma Alinin Annesine. Söylentiden soruyorum cevap verenlerde o garip/yetim, annasi yok filandiyip kafa buluyolar, beyaa sorun olduydu bu is bana. Bi gün sonra Arkadas sag olsun götürdü hemen halime teyzeymis Annesi begersem.
Bu Jandarma Ali´den bi görev aldim Annacuguma Ilaclari götür diye. Dedim kim bunun Anasi simdi. Ara tara yok. Bide görev süreli oldugu icin durmadan geride gidiyom jandarma Aliye görev alim diye. O gün beya sövdüm Jandarma Alinin Annesine. Söylentiden soruyorum cevap verenlerde o garip/yetim, annasi yok filandiyip kafa buluyolar, beyaa sorun olduydu bu is bana. Bi gün sonra Arkadas sag olsun götürdü hemen halime teyzeymis Annesi begersem.

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Birde Karakürk olayi vardi. Gruplari topladik 3 yada 4 grup gidiyoruz. simdi bende savascimda seri seri arkadaslarla keserek ilerliyoruz. Kendimi öyle bi kaptirmisimki birde ilk defa gidiyorumya o sekil konsantarasyon ve heycanla daliyorum. Sonra beya kestik örümcekleride gecdikden sonra bende deparla samanlara daldim ama lap diye öldüm. Arkama bi baktim herkes oturmus beni izliyo gülüyolar filan. Dedim sifaa kaldirsana tmm dikkat dedi kaldirinca ben hemen yine daldim ve yine öldüm. Herkez gülüyo kahka ile tabi. Dedim lan bu ne, niye ölmüyo bunlar. Sonra ögrendimki Toprak samanlarimis o öyle tek kesilmezmis

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Scary Team
Herkezden Görev için Yardım İsterdim Ama Herkez İsim ver Yazardı bende ne ismi yazardım.Meğersem İşim var yazarlarmış 
- RizeLee
- FareAdam Düşmanı
bende 9 günde 10 lwl olmuştum çok fena sevinmiştim
bi arada item almıştım savaşçıydım yazısına bakmamıştım ben 15 lwlken o 19 du ve büyücü itemiydi renkli oldugu için çok güzel görünüyordu 4 lwl atlamak için 3 gün uğraştım
atladım ve takamadım sinirden oyunu sildim

LodosxQueeNSiNeM , LoDoSxQueNSiNeM , LoDosxQueeNSneM
bi arada item almıştım savaşçıydım yazısına bakmamıştım ben 15 lwlken o 19 du ve büyücü itemiydi renkli oldugu için çok güzel görünüyordu 4 lwl atlamak için 3 gün uğraştım
LodosxQueeNSiNeM , LoDoSxQueNSiNeM , LoDosxQueeNSneM