Beta'dan Beri Olmak Üzere Karapürçeğe Taşındığımızdan Beri Bu Oyunu Oynarım.Fazla Lafa Gerek Yok Artık Bu Arada Bir Çok Kişinin Oyunu Bıraktığını Gördüm.Benim İçin'de Güzül Bir Karar Olduğunu Düşünüyorum.Oyunda İçinde Bazı İyi Veya Kötü Olaylarımızı Olmuşdur Ama Hiç Bir Zaman Kimseyi Kendimden Üstün Görmedim.Herkeze Kardeşimin Gözü İle Baktım Ama Yaptıklarını Olanlara Yapınca Olaylar Çıktı Aramız Bozuldu Felan Fİlan İşte.Kimseye Düşmanlık Beslemedim Veya Beslemem YaRaTıLaNı SeVeRiM YaRaTaNDaN öTüRü Sözü Her Zaman İlkem Olmuştur.Benden Büyüklere,Aynı Yaşlarıma Veya Küçüklerime Bir Yanlışım Veya Hatam Olsuysa Özür Dilerim Af Ollla Benden Yana Hakkı Olan Varsa Helali Hoş Olsun.
Ayrıca Thexwanted,Yasakşk,Yeniçerixbaşkan Ve Sayamadığım Bir Çok Dostuma Yardımları Ve Yaptıkları İçin Teşekkür Ederim.Hakkım Varsa Benden Sana Helal Olsın.
BAKİ DOSTLUKLA ESEN KALIN OYUNDA VE REEL HAYATIMIZDAN BAŞARILAR DİLERİM ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN
Oyun Bırakma Nedenim Oyunla İlgili Değildir.
SoN VeDa . . .
- IISaDoSaDoII
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Azap Süvarileri
SoN VeDa . . .
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
- IISaDoSaDoII
- Teşkilat Neferi
Re: SoN VeDa . . .
Şimdi Bir Yönetici Varsa Konuya Kilit ! Yoruma Gerek Yok Sadece Biglilendirme İçin Açılmıştır.
İYİ FORUMLAR . . .
İYİ FORUMLAR . . .
Sadettin kardeşim , oyunda sevilen kardeşlerinden biriydin.
Başarını ispat etmiş , değerli bir kardeşimizdin.
ne diyelim , selametle , reelde işlerin rast gitsin.
Ömrün boyunca hep mutlu ve başarılı ol kardeşim.
Selametle.
Not
yunu bırakanlar çoğalıyor , bunun nedenini sorgulamak gerekir.
Kimin sorgulayacağını , sanırım söylememe , gerek yok...
Başarını ispat etmiş , değerli bir kardeşimizdin.
ne diyelim , selametle , reelde işlerin rast gitsin.
Ömrün boyunca hep mutlu ve başarılı ol kardeşim.
Selametle.
Not
Kimin sorgulayacağını , sanırım söylememe , gerek yok...
- RizeLee
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Sado kardeşim sen iyi bir kardeşimizdin , Bırakmana üzüldüm açıkcası , Her zaman kalbimizdesin , Allah'a Emanet Ol.
IISaDoSaDoII yazdı:Beta'dan Beri Olmak Üzere Karapürçeğe Taşındığımızdan Beri Bu Oyunu Oynarım.Fazla Lafa Gerek Yok Artık Bu Arada Bir Çok Kişinin Oyunu Bıraktığını Gördüm.Benim İçin'de Güzül Bir Karar Olduğunu Düşünüyorum.Oyunda İçinde Bazı İyi Veya Kötü Olaylarımızı Olmuşdur Ama Hiç Bir Zaman Kimseyi Kendimden Üstün Görmedim.Herkeze Kardeşimin Gözü İle Baktım Ama Yaptıklarını Olanlara Yapınca Olaylar Çıktı Aramız Bozuldu Felan Fİlan İşte.Kimseye Düşmanlık Beslemedim Veya Beslemem YaRaTıLaNı SeVeRiM YaRaTaNDaN öTüRü Sözü Her Zaman İlkem Olmuştur.Benden Büyüklere,Aynı Yaşlarıma Veya Küçüklerime Bir Yanlışım Veya Hatam Olsuysa Özür Dilerim Af Ollla Benden Yana Hakkı Olan Varsa Helali Hoş Olsun.
Ayrıca Thexwanted,Yasakşk,Yeniçerixbaşkan Ve Sayamadığım Bir Çok Dostuma Yardımları Ve Yaptıkları İçin Teşekkür Ederim.Hakkım Varsa Benden Sana Helal Olsın.
BAKİ DOSTLUKLA ESEN KALIN OYUNDA VE REEL HAYATIMIZDAN BAŞARILAR DİLERİM ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN
Oyun Bırakma Nedenim Oyunla İlgili Değildir.
Her ne kadar seni sevmesem de bahtın açık olsun.Umarım hayat her zaman güzellikler çıkarır karşına.
Birde yazında büyüttüğüm kısımı yanlış yazdın sanırım..Neyse saygılar...
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Scary Team
Sado Ayrıldığına Canı Gönülden Üzüntü Duydum Seni Daha Fazla aramızda Görmek isterdik 
Reel hayatında Sana Başarılar.
Reel hayatında Sana Başarılar.
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Friends Of Heaven
her ne kadar senı sevmesemde yolun açık olsun sadosado
çok kes alakası olmayan konulara klandan zıpladın çok kufrunu yedık
ama hakkımı helal etmıyorum yolun açık olsun derım sadece
çok kes alakası olmayan konulara klandan zıpladın çok kufrunu yedık
ama hakkımı helal etmıyorum yolun açık olsun derım sadece
kanunixxbaşkan
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Deva
Selametle saadettin ilk basladığımda aramız iyi olsada sonraları biraz bozulmustu ve ikimizinde sonu aynı oldu oyunu braktık en iyisi brakmak gidin sevgili yapın gezin tozun oyundan bir fayda olmaz Dünya varmıs dedim ya 
(Tılsım [Sahinx] )
(Tılsım [Sahinx] )

LEPRECHAUN
- IISaDoSaDoII
- Teşkilat Neferi
Aynen Birazda Hayatımıza BakalımLEPRECHAUN yazdı:Selametle saadettin ilk basladığımda aramız iyi olsada sonraları biraz bozulmustu ve ikimizinde sonu aynı oldu oyunu braktık en iyisi brakmak gidin sevgili yapın gezin tozun oyundan bir fayda olmaz Dünya varmıs dedim ya
(Tılsım [Sahinx] )
İyi Veya Kötü Olaylar Olmuş Olsun Ben Herkeze Hakkımı Helal Ettim Eder Eder Etmeyenede Bi Şey Diyemem Allh Ondanda Razı Olsun
- IISaDoSaDoII
- Teşkilat Neferi
Eyw saolsın Kardeşim Ikv Ve Yaşatıklarımı Hiç Bir Zaman Unutmayacam Unutamam Bazen ALlah Kısmet Ederse Carlarımı Çoçuklarıma verecem Oda Nerden Baksan Bir 15 Sene VarRizeLee yazdı:Sado kardeşim sen iyi bir kardeşimizdin , Bırakmana üzüldüm açıkcası , Her zaman kalbimizdesin , Allah'a Emanet Ol.