***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Tüm Tılsım Dost kullanıcılar ve Lonca ların Akıncı Ailesi Adına Kandil-lerini kutlarım. Yüce Yaradan dan tek dileğim o dur Ki... içinde islamın nefesini barındıran tüm vicdan sahibi Yurttaşlarımızın dualarının kabul edilmesi ve Şehitlerimizin Peygamber Katındaki mekanlarının Cennetin en güzel mekanı olmasını temmenni ediyorum.
Dualarınız içerisinde Şehitlerimiz , gazilerimiz ve halen vatani hizmetini laiki ile yapanlarınlada olması temmennisi ile,
Tüm islam Aleminin Dualarının kabul, Berat Kandinili Mübarek olsun.
Dualarınız içerisinde Şehitlerimiz , gazilerimiz ve halen vatani hizmetini laiki ile yapanlarınlada olması temmennisi ile,
Tüm islam Aleminin Dualarının kabul, Berat Kandinili Mübarek olsun.
Ekabir
Akıncıxekabir

>>Akıncı Loncası Başkan Yardımcısı<<
>>ALLAH Yar ve Yardımcımız Olsun.<<
Merhaba Börteçine Ailem
Bugün berat kandili kandiliniz mübarek olsun bütün günahlarınız afoflsun bütün herkesin duası kabul olsun.
Kandiliniz Mübarek Olsun
Bugün berat kandili kandiliniz mübarek olsun bütün günahlarınız afoflsun bütün herkesin duası kabul olsun.
Kandiliniz Mübarek Olsun
Beraat kandiliniz mübarek olsun..
gσ∂ƒяєуχяσѕє
Bu devirde herkes hep ben der,
Kimisi gönülden kalender.
Yaşam dediğin böyle işte
Altını şer, incisi ker.
Bu devirde herkes hep ben der,
Kimisi gönülden kalender.
Yaşam dediğin böyle işte
Altını şer, incisi ker.
- Azrailll
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları

GündüzümXgECEM / xECEMxKENANx / ECEMxKENAN / EcemKenan

Sen Unutursun Unutulmak Zor
Unutulan Oldum Buda Bana Pis Kor
Her Gece İsyan Artık Bir Dur
O Salak Ciğerime Nikotin Doldur.

Sen Unutursun Unutulmak Zor
Unutulan Oldum Buda Bana Pis Kor
Her Gece İsyan Artık Bir Dur
O Salak Ciğerime Nikotin Doldur.
vay 18 bin süper h.o o zmn
süper vurmuşsun abi

Ashabtaki yonca için az kaldı budaksız + 1 m ile tks etcek varmı bitirmek istiyorum fazla çıktığıda yok
Mustangs yazdı:
Ashabtaki yonca için az kaldı budaksız + 1 m ile tks etcek varmı bitirmek istiyorum fazla çıktığıda yok
Hevesini kırmak istemem ama 5 adet yonca istiyor Ashab-ı Kehf'de.
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
ne olursa olsun bn bunu üretecem taktım kafama=) 1 tane burda tks + 1 m versem kalan 2 sini kendim bulurum

Börteçine Loncası Kuralları
Gizlenmiş İçerikGöster
1. Her lonca üyesi birbirine yardım etmek zorundadır.
2. Hiçbir şekilde ve şartta küfür edilmeyecektir.
3. Lonca Başkanı oyundayken veya değilken Lonca ikinci başkanına veya takım komutanlarına her hangi bir saygısızlık veya itaatsizlik olmayacaktır.
4. Lonca başkanı oyunda değilken Lonca yönetim kurulu başkanı veya Lonca idari başkanları loncadan sorumludur.
5. Loncamız milliyetçi bir loncadır.
6. Loncamızın klanı arz klanıdır.
7. İkinci bir Loncası olan asla loncamıza alınmaz bizim loncamızdayken başka bir loncaya geçenin ise karakterleri silinir.
8. Yüz kızartıcı her türlü şuç (hırsızlık, bayan oyunculara terbiyesizlik… vs) yasaktır. Bu suçların cezası karakterlerin silinme oalcaktır.
9. Yaptığınız her hareketin şahsınıza değil Loncaya mal edileceğini unutmayınız.
10. Loncamız hiyerarşi ile yönetilmektedir.
2. Hiçbir şekilde ve şartta küfür edilmeyecektir.
3. Lonca Başkanı oyundayken veya değilken Lonca ikinci başkanına veya takım komutanlarına her hangi bir saygısızlık veya itaatsizlik olmayacaktır.
4. Lonca başkanı oyunda değilken Lonca yönetim kurulu başkanı veya Lonca idari başkanları loncadan sorumludur.
5. Loncamız milliyetçi bir loncadır.
6. Loncamızın klanı arz klanıdır.
7. İkinci bir Loncası olan asla loncamıza alınmaz bizim loncamızdayken başka bir loncaya geçenin ise karakterleri silinir.
8. Yüz kızartıcı her türlü şuç (hırsızlık, bayan oyunculara terbiyesizlik… vs) yasaktır. Bu suçların cezası karakterlerin silinme oalcaktır.
9. Yaptığınız her hareketin şahsınıza değil Loncaya mal edileceğini unutmayınız.
10. Loncamız hiyerarşi ile yönetilmektedir.
Lonca Yönetim Kurulu
/b]
[table][td]
Savaşçı
[/td][td]Büyücü
[/td][td]Şifacı
[/td][td]Loncadaki Görevi
[/td][td]Adı Soyadı
[/td][tr][/tr][td]Börteçinexilteri[/td][td]BörteçinexHünkar[/td][td]-[/td][td]Lonca Kurucusu-Lideri[/td][td]Mertkan UĞURLU[/td][tr][/tr][td]Börteçinexsnturk[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Lonca Kurucusu-Lonca İkinci Lideri[/td][td]Ayberk BOZTEPE[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexxusta[/td][td]Börteçinexusta[/td][td]Börteçinexxxusta[/td][td]Lonca Başkan Vekili-Yönetim Kurulu Başkanı[/td][td]Arif YAMAN[/td][tr][/tr][td]Börteçinexatsız[/td][td]BörteçinexxAtsız[/td][td]Börteçınexatsız[/td][td]Lonca Başkan Yardımcısı[/td][td]İhsan YEDİER[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]BörteçinexKenan[/td][td]Börteçinexidikut[/td][td]Lonca Başkan Yardımcısı[/td][td]Kenan KAÇMAZER[/td][tr][/tr][td]Börteçinextengiz[/td][td]Börteçinexşaman[/td][td]Börteçinexotacı[/td][td]Lonca Üye Alım Sorumlusu[/td][td]Alparslan YAMAN[/td][tr][/tr][td]Börteçinexarthur[/td][td]Börteçinexmerlin[/td][td]Börteçinexgaius[/td][td]Lonca Üye Alım Sorumlusu[/td][td]Mustafa OKTAR[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexvifx[/td][td]Börteçinexvif[/td][td]Lonca Forum Sözcüsü[/td][td]Yusuf ATMACA[/td][tr][/tr][/table]Lonca Üyeleri:
[table][td]
Savaşçı
[/td][td]Büyücü
[/td][td]Şifacı
[/td][td]Loncadaki Görevi
[/td][td]Adı
[/td][tr][/tr][td]Börteçinexayzıt[/td][td]Börteçinexötüken[/td][td]Börteçinexasena[/td][td]Üye[/td][td]Melek[/td][tr][/tr][td]Börteçinexömer[/td][td]Börteçinexbüyü[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Ömer[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexdoğu[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Kadir[/td][tr][/tr][td]Börteçinexaybüke[/td][td]Börteçinexayyüce[/td][td]BörteçnexAygECEM[/td][td]Üye[/td][td]Ecem[/td][tr][/tr][td]Börteçinexbeyaz[/td][td]Börteçinexbeyazx[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Beyzanur[/td][tr][/tr][td]BörteçinexKAFKAS[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Kürşad[/td][tr][/tr][td]BörteçinexİzOoX[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]İzzeddin[/td][tr][/tr][td]BörteçnexPerseus[/td][td]-[/td][td]BörteÇnexLeqendx[/td][td]Üye[/td][td]Murat[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]Börteçinexamazon[/td][td]Börteçinexgece[/td][td]Börteçinexdoktor[/td][td]Üye[/td][td]Büşra[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexsepya[/td][td]Börteçinexxsepya[/td][td]Üye[/td][td]Çağdaş[/td][tr][/tr][/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexkirke[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Murat[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]Börteçinexbilal[/td][td]Üye[/td][td]Bilal[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexzarif[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Cansu[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]-[/td][td]Börteçinexavcıı[/td][td]Börteçinexavcı[/td][td]Üye[/td][td]Mustafa[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]BörTeçİNexEDA[/td][td]Üye[/td][td]Turan[/td][/table]İzinli Listemiz;
Gizlenmiş İçerikGöster
Börteçinexburak(Burak)
Diğer Üyelerimiz;
Gizlenmiş İçerikGöster
İnfazxlouster(Emre)
Gizlenmiş İçerikGöster
Börteçinexmeriç
Börteçinexfırat (Fırat)
Börteçinexşifa (Utku)
Börteçinexfırat (Fırat)
Börteçinexşifa (Utku)
Loncamıza Başvuru Koşulları;
Gizlenmiş İçerikGöster
İsim,
Yaş,
Karakter İsimleri ve Seviyeleri,
Herhangi Bir İrtibat Adresi, ( Msn, Skype, Cep Telefonu vs. )
Daha Önce Bir Loncaya Mensup ise Mensup Olduğu Loncanın İsmi,
Daha Önce Mensup Olduğu Loncadan Ayrılma Sebebi.
Yaş,
Karakter İsimleri ve Seviyeleri,
Herhangi Bir İrtibat Adresi, ( Msn, Skype, Cep Telefonu vs. )
Daha Önce Bir Loncaya Mensup ise Mensup Olduğu Loncanın İsmi,
Daha Önce Mensup Olduğu Loncadan Ayrılma Sebebi.
:!: Yukarıdaki Üyeler Haricinde Üyemiz Bulunmamaktadır..
Börteçine Loncası 2009'dan beri...
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.