NESRİN

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
suslu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

NESRİN

Mesaj gönderen suslu »

tılsım açıldındna beri tılsım sunucusundayım eskiler bilir beni 1 yıl oyuna ara verdim ve geri dönüş yaptım yeni çarlar açılmış isimler değişmiş 14 adet çarım var hepsinin ismi birbirinden farklı. HZÜZÜNDİOKSİT JULİDE MİSLONELY ADLI ÇARLARIMIN BAŞKA İSMLERLE KARIŞTIRMASINDAN ÜZÜNTÜ DUYUYORUM
HÜZÜNDİOKSİT ÇARININ HÜZÜNKOVAN KUŞUYLA ALAKASI YOKTUR
JULİDE ÇARININ JULİE ADLI ÇARLA ALAKSI YOKTUR
MİSLONELY ADLI ÇARIMIN MİSSMAGİC ADLI ÇARLA ALAKASI YOKTUR
KENDİ ASIL İSMİM NESRİN NESRİNELLA DİYE BRİ ÇARIM VARDI eskiden
NESRİNZ İSİMNLE ÇARLADA BENİM ALAKAM YOKTUR
ASIL İSMİM NESRİN OLDUĞU İÇİN SORUYORLAR NESRİNZ SENMİSN DİYE NESRİNZ ADLI ÇAR BANA AİT DEĞİLDİR
ÇOK GÜZEL BİR ATASÖZÜ VAR HER SAKALLIYI DEDEN SANMA DİYE MİSS HÜZÜN İLKELİMELRİ AYNI OLDUĞU İÇİN KARIŞTIRILIYOR
JULİDE BENİM ÇARIM DIR JULİE BANA AİT DEĞİLDİR ARAKADAŞ DAHA YARATICI OLMAYI DENESEYMİŞ HARF EKSİLTECEĞİNE İSİM DEĞİŞİTREYİMDE HANGİ BİRİNE İSİM DEĞİŞTİREYİM ARKADAŞ ANLAMDIMKİ ÇAR AÇARKEN BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLSA HERKES
Kullanıcı avatarı
izhar
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Friends Of Heaven

Re: NESRİN

Mesaj gönderen izhar »

ya senı hatırladım sen mechulablamın arkadaşımıydın :D

oyuna gelmene sevındım
kanunixxbaşkan
suslu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen suslu »

saol şu an dilefruz çarında oyuna devam etmekteyim
Kullanıcı avatarı
Meerlinee
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: Hayal Kahvesi

Mesaj gönderen Meerlinee »

HüzünKovanKuşu çarının senin olduğunu sanıyorlar da ondan mı bu konuyu açma gereksinimi duydun :) oyunda benden eskisin ama bana kimse "Sen Nesrin misin?" diye sormadı dostum hayırdır :D Ayrıca o carın bana ait olduğunu bilmeyen kaldı mı bilmiyorum ama tanımadığım insanlar bile bana seslendiklerine göre senle karışltırıldığımı sanmıyorum ;)

Not: sen demeden önce Hüzünle başlayan carını hiç duymamıştım ;)

İyi forumlar :roll:
HüzünKovanKuşu
Abıhayat
Serotonin
suslu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen suslu »

1 cisi çarımın ismini duyamazsın çünkü 1yıldır oyunda yokum ayrıca 14 adet çarım var hepsine aynı anda girmem mantıksız olur 2incisi hüzündioksit çarına girdimde müge senmisin diye pmler geliyor abuk sabuk 3üncüsü julie adlı çar açıldığı için bu konuyu açtım diğer karışıklıkları gidermek içinde ekleme yaptım yazıyı sonuna kadar okursan sevinirim ayrıca seni ilgilendirmiyorsa buraya yazmıcaksın hüzündioksit çarına iksir üretmek için giriyorum bir sürü pm geliyor abuk sabuk istersen karıştıran arkadaşlarının isminide yazayım buraya o zaman nedemek istediğimi anlarsın.
suslu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen suslu »

julide adlı çar benim JULİE ADLI ÇAR AÇILMIŞ bu yüzden açtım bu konuyu diğer karışıklıkları gidermek içinde diğer yanlış anlamaları kaldırmak için diğer çarlarımı ekleme yaptım YAZIYI DOĞRU DÜRÜST OKUMADAN YORUM YAPMAYINIZ . 1 yılk ara verdikten sonra son 1ay dır devam ediyorum oyuna 1aydır hiç birşey yazmadımda şimdi yazıyorsam elbet bir sebebi var bilip bilmeden yorum yapma 1 ay boyunca demekki birşeyler birikmiş açmışım bu konuyu ilgilendirmiyorsa girip okumazsın yorum yapmazsın.
Kullanıcı avatarı
CelalYILMAZ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen CelalYILMAZ »

14 adet karakterin var ve isim benzerliği konusundan şikayetçisin :)
Neyin kafasını yaşıyorsun Allah aşkına :)
Konu başlığı ile konu arasında dünya fark var konu içerisinde yapmış olduğun flood var en komiği de Bu konuyu Müge'nin açması gerekirken senin açman :)
Herkes seni Müge sandığına göre çakma çar pozisyonunda sen oluyorsun :)
Ama bilgilendirmen güzel olmuş. Bir ara şu sen müge'misin diyenlerin isim listesini de eklersen sevinirim :)
.

.
suslu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen suslu »

BİRİNCİSİ BEN KİMSEYE BENİM ÇAKMAMADIR DİYE BİR HİTAPDA BULUNMADIM (( JULİE )))ÇARI DIŞINDA
SENDE BANA BULUNAMAZSIN İSİM BENZERLİĞİNDEN DOLAYI ARKADAŞLARIN KARIŞTIRIDINI SÖYLEDİM...
BENİM ARKADAŞLARIM ZATEN OYUNU BIRKATIMI BİLİYORDU TUTUPTA KİMSE SANA NESRİN DİYE HİTAP ETMEZ
OKUMA YAZMAZI KIT OLAN ARKADAŞLARIN DAHA İYİ ALGILAMASI İÇİN AÇILDI BU KONU BENİ TANIYAN TANIYOR
İKİNCİSİ ÇARIMIN NE ZAMAN AÇILDIĞINA DAİR YÖNETİMDEN HER TÜRLÜ İSPAT EDERİM..............................................
ÜÇÜNCÜSÜ KARIŞTIRAN ARKADAŞLARIN İSMİ QARESMEEMME GİBİ BİRŞEYDİ NİCKİ
DÖRDÜNCÜSÜDE MUHATABIM DEĞİLSİN İNSAN GİBİ NEYİN NE OLDUNU ANLTIYORUZ YANLIŞ ANLAŞILMALARA MAHAL VERMEMEK İÇİN AMA SİZ ANLAMAK İSTEMİYORSNAIZ O AYRI

BULAŞMAYIN BANA STRES ATMAK İÇİN GİRİYORUZ ŞU OYUNA STRES OLUP ÇIKIYORUZ SAYENİZDE.....
Kullanıcı avatarı
Meerlinee
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Hayal Kahvesi

Mesaj gönderen Meerlinee »

suslu yazdı:HANGİ BİRİNE İSİM DEĞİŞTİREYİM ARKADAŞ ANLAMDIMKİ ÇAR AÇARKEN BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLSA HERKES
Konuştukça batma he? ben senin böle bi carın olduğunu bilmiodum 1. 2.si oyunu 1 yıldır bırakmış birinin carını görüp de çakmasını açıcak halim yok. 3.sü sadece iksir üretmeye girdiğin car için böle yaygara yapmana gerek yok :roll: oyuna ara vermiş geri dönmüşsün hoş geldin. o evrede başkalarıyla karıştırılman çok normal. Bekle biraz süre geçsin.
HüzünKovanKuşu
Abıhayat
Serotonin
suslu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen suslu »

BEN SİZE BENİM ÇAKMAMSINIZ DİYE BİRŞEY SÖYLEDİMMİ ???
DİLEFRUZ ÇARIYLA HÜÜZNKOVANKUŞUYLA BRİ ÇOK YERDE KARŞILAŞTIM MİGRAT SIĞINAK ATTIM EĞER BÖYLE BRİ İMADA BULUNCAK OLSAM GELİr OYUNDA SÖYLERDİM
GAYET MANTIKLI BİR ŞEKİLDE SÖYLÜYORUM TANIYAN TANIMAYAN ARKADAŞLARIN KARIŞTIRMAMASI İÇİN AÇILDI BU KONU ANLAMA PROBLEMİNİZ VARSA YAPABİLCEĞİM BİRŞEY YOK
BEN KİMSEYLE TARTIŞMAYA GELMEDİM BURAYA AMA SİZ UZATTIKÇA UZATTINIZ KONUYA KİLİT İSTİYORUM....!!!
KİMSE BİRŞEY YAZMASIN MUHATAP OLMASIN BENİMLE ........konu kilit
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön