KADRİYE ARAKDASIM SANA VE BEBİŞİNE SAĞLIK DİLİLYORUM HAYATTA BASARI RAHATLIK VE MURLULUKLAR HAKKIM VARSA HELAL OLSUN KENDİNE VE BEBİŞE İYİ BAK DEDİĞİM GİBİ DÖNDÜĞÜNDECARIN BIRAKRIIN GİBİ OLACAKKurtlarxkadriye yazdı:Berkay kardeşim;
arkadaşlar o kadar foto almış berkayı siz başkanmı sanıyorsunuz yazdığım fotoyuda almışlardır elbet yazdıysam direk buraya aktarsınlar fotoyu... sen herşeyi tek taraflı dinlediğin için hep kaybediyorsun zaten bunu bi belirteym...
burda yazışmanın bi manası olmadığını düşünüyorum....
yazmak istediğim şey bu değil aslında...
Aşırı tepki vermiş olduğum bir konunun neticesinde (ki ben aşırı tepki verdiğimi düşünmüyorum) Oyunu bırakmaya karar verdim....
Eşimle birlikte bir bebek bekliyoruz.. şu anda 10 haftalık... Bu zamana kadar bunu sizinle neden paylaşmadığımı sorarsanız gebeliğin ilk üç ayı tehlikeli bir dönem olduğu ve nazara çok inandığım için bunu Bi tek loncamızın pençesi Haşim abimle paylaştım... hem iş yeri stresi hem oyundaki sorunlar derken benim ve bebeğimin sağlığı ile ilgili kaygılarım oluyor sürekli... işyerimde sürekli ayaktayım ve masamda olamıyorum... bu gebelikte çok riskli bi durum ancak maddi durumlarımızdan dolayı ve süt parası denilen hakkı kazanmam gerektiği için işyerimden ayrılamıyorum... birde bunun üzerine stres atmak için stres küpüne döndüğüm oyuna girdiğimde.. kendime ve çevreme zarar veriyorum...
Dostlarımın da bilgisinde olarak en azından gebelik sürecimi tamamlayana kadar oyunu bırakmaya karar verdim... Rehberlik eklentisi için oyun yönetimine geri alınması hakkında bildirim vereceğim... karakterlerim ve lonca kasalarınaki tüm malzemeleri Atakan kardeşime iade ettim... Yönetim ile aldığımız ortak kararda benim yerime Karakterlerimle Gülden arkadaşım ilgilenecek ve karakterlerde o oynayacak...
Benim hakkım herkeze helaldir.. hatta konuşmalarımı saptırarark 15 dakikalık kavgamızda söylediğim bir cümleyle kendisini bana karşı savunanlara.. onlara destek olanlara.. ve haklıyken haksız olduğumu düşünerek beni dinlemeden yorum yapanlara bile...
Oyuna geri gelirim gelmem artık onu bilemem.. ama benim ve bebeğimin sağlığı için buna bi süre ara vermem şart..
Kimse neden bırakıyorsun diye darılıp gücenmesin.. benimde yaşamam geeken bir hayatım ve bir ana kuzusunu korumam gerekiyor...
Sizde bana hakkınızı helal edersiniz umarım...
Allaha ısmarladık.
<> Kurt Loncası <>
- lahy1
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
Re: <> Kurt Loncası <>
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
-
- FareAdam Düşmanı
GÖKÇEN BU KONU TEK TARAFLI DİNLENİLMEDİ BİLDİĞİN GİBİ AKŞAM TAM İKİ SAAT KONUYU ARKADAŞALRA TARTIŞTIK VE BİR SONUCA BAĞLANDI.SENİN VERMİŞ OLDUĞUN AŞIRI İR TEPKİ SONUCU ÇOCUKALRLA CEZAİ UYGULAMA YAPILMAYACAĞINA KARAR VERİLDİ VE SENDE BUNU HAMİLELİĞİNE BAĞLADIN VERMİŞ OLDUĞUN TEPKİYİ.HERNEYSE KONU AYDINLIĞA KAVUŞMASI GÜZEL OLDU.SEN ZATEN BEN OYNU VE LONCAYI BIRAKCAKTIM DEDİN BİZE AKŞAM BU OLAYLA Bİ ALAKSI OLMADIĞINI SÖYLEDİN,SAYGI DUYARIM.SANA DAHA ÖNCE DE DEDİĞİM GİBİ OYUNDAN ÖNCE DAHA BAŞKA DEĞERLER VAR HAYATTAA AİLE GİBİ İŞ GİBİ VS.SNAA AKŞAM D DEDİĞİM GİBİ BİR KONU YÜZÜNDEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM AMA UMARIM MUTLU BİR HAYAT SÜRERSİN BEBĞİNLE VE EŞİNLE.GERİSİNİ SALLA GİTSİN.CARLARINI K İME BIRAKTIĞINA BEN KRAR VERCEK KONUMDA DEĞİLİM VE KARIŞMIYCAM NE YAPARSANIZ YAPIN BEN ZATEN O CARLARLA KONUŞMUYORUM BİLİDĞİN GİBİ.
SEVGİLİ ALİ(JUNİOR) SEN KONUYU BİLMEDİĞİN İÇİN ŞAHSİ PREBLEMMİMZMİŞ GİBİ ALGILIYOSUN VE FORUMA YORUM YAPIYOSUN.AKŞAMKİ TARTIŞMA KONUMUZ LONCADAN İKİ ARKADAŞA CEZA UYGULAYIP UYGULAMAMA TARTIŞMASIYDI. ONDAN BİLE HABERİN YOKKEN NEDEN YORUM YAPARSINKİ ANLAMIŞ DEĞİLİM.MURATI BEKLEDİĞİNİ SÖYLÜYOSUN HER FIRSATTA,AMA BİR KONUYU ÖĞRENEYİMDE OYLE YORUM YAZAYIM DEMİYOSUN.SEVGİLİ ARKADAŞALRIM BEN LAFI DAHA FAZLA UZATMADAN ŞUNU DİYCEM SİZLERE MURAT GELİNCEYE KADAR BEN DİLEDİĞİMİ YAPARIM GİBİ BİR DÜŞÜNCE OLUŞMASIN SİZLERDE.OYLE BİŞEY YOK. BURDA İSTER BEĞEN YADA BEĞENME BİR YÖNETİM VAR O YÖNETİME SAYGI GÖSTERMEK ZORUNDASINIZ ONALR SİZE NASIL SAYGI GÖSTERİYOSA.BEN MURATI BEKLİYOM YOK ŞUNU BEKLİYOM YOK FELAN YOK FİLAN GİBİ SAÇMA SAPAN LAFLARI BURDA YAZMAYIN. VE BİR KONU HAKKINDA YORUMYAMZADAN ÖNCE İYİCE ASLINI ASTARINI ARAŞTIRIN. HERKESE SEVGİLER SAYGILAR.
SEVGİLİ ALİ(JUNİOR) SEN KONUYU BİLMEDİĞİN İÇİN ŞAHSİ PREBLEMMİMZMİŞ GİBİ ALGILIYOSUN VE FORUMA YORUM YAPIYOSUN.AKŞAMKİ TARTIŞMA KONUMUZ LONCADAN İKİ ARKADAŞA CEZA UYGULAYIP UYGULAMAMA TARTIŞMASIYDI. ONDAN BİLE HABERİN YOKKEN NEDEN YORUM YAPARSINKİ ANLAMIŞ DEĞİLİM.MURATI BEKLEDİĞİNİ SÖYLÜYOSUN HER FIRSATTA,AMA BİR KONUYU ÖĞRENEYİMDE OYLE YORUM YAZAYIM DEMİYOSUN.SEVGİLİ ARKADAŞALRIM BEN LAFI DAHA FAZLA UZATMADAN ŞUNU DİYCEM SİZLERE MURAT GELİNCEYE KADAR BEN DİLEDİĞİMİ YAPARIM GİBİ BİR DÜŞÜNCE OLUŞMASIN SİZLERDE.OYLE BİŞEY YOK. BURDA İSTER BEĞEN YADA BEĞENME BİR YÖNETİM VAR O YÖNETİME SAYGI GÖSTERMEK ZORUNDASINIZ ONALR SİZE NASIL SAYGI GÖSTERİYOSA.BEN MURATI BEKLİYOM YOK ŞUNU BEKLİYOM YOK FELAN YOK FİLAN GİBİ SAÇMA SAPAN LAFLARI BURDA YAZMAYIN. VE BİR KONU HAKKINDA YORUMYAMZADAN ÖNCE İYİCE ASLINI ASTARINI ARAŞTIRIN. HERKESE SEVGİLER SAYGILAR.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
- Kurtlarxkomandoo
- İskele Babası
bende katılmak istiyorum

KuRTLaRxKoManDo [(^)Ecel Getiren]
xIIxHiPpNoZxIIx [(^)Ashab-ı Kehf]
Desiree [(^)Ejder Asa]
-
- Acemi Savaşçı
o kadar yalan söyledin o kadar iftira attın ki bizlere sana hakkım helal değil ...
- Kurtlarxodonataa
- İri Fare Avcısı
KurtLarxNeFReT yazdı:o kadar yalan söyledin o kadar iftira attın ki bizlere sana hakkım helal değil ...
MERHABA ARKADAŞLAR ...
ARANIZDA ÇOK YENİYİM AMA GELDİĞİMDEN BU YANA YAŞANANLAR GERÇEKTEN ÜZDÜ BENİ..HEPİNİZ HOŞGÖRÜYLE KARŞILADINIZ BENİ,SAYGINIZI DA EKSİK ETMEDİNİZ..HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..
HEPİMİZİN TOPLUMDA BİR KARİYERİ VAR,DAHA ÖNCE BU TARZ BİR OYUNA KATILMASAYDIM,İNANIN ÇOK ZORMANIRDIM,YAŞADIĞIMIZ BİR OYUN ORTAMI OLSADA BAZEN ÇOK ALINGAN OLABİLİYORUZ BELKİ BU BİZİM DOĞAMIZDA VAR.BURDA BİR AİLE OLDUĞUMUZU VE AİLE İÇİNDE PÜRÜZLER OLSADA HAK VE HUKUK KONUSUNDA HELALLİK ALINMALIDIR,YAŞANILAN NE OLURSA OLSUN DİYORUM..UMARIM BÜTÜN SIKINTILAR HALLOLUR!!!

İçi başka dışı başkalardan,Dili başka kalbi başkalardan, Hem kendini hem başkalarını kandıranlardan, Sana Sığınırım Yâ Rab!
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
Berkopasa yazdı:GÖKÇEN BU KONU TEK TARAFLI DİNLENİLMEDİ BİLDİĞİN GİBİ AKŞAM TAM İKİ SAAT KONUYU ARKADAŞALRA TARTIŞTIK VE BİR SONUCA BAĞLANDI.SENİN VERMİŞ OLDUĞUN AŞIRI İR TEPKİ SONUCU ÇOCUKALRLA CEZAİ UYGULAMA YAPILMAYACAĞINA KARAR VERİLDİ VE SENDE BUNU HAMİLELİĞİNE BAĞLADIN VERMİŞ OLDUĞUN TEPKİYİ.HERNEYSE KONU AYDINLIĞA KAVUŞMASI GÜZEL OLDU.SEN ZATEN BEN OYNU VE LONCAYI BIRAKCAKTIM DEDİN BİZE AKŞAM BU OLAYLA Bİ ALAKSI OLMADIĞINI SÖYLEDİN,SAYGI DUYARIM.SANA DAHA ÖNCE DE DEDİĞİM GİBİ OYUNDAN ÖNCE DAHA BAŞKA DEĞERLER VAR HAYATTAA AİLE GİBİ İŞ GİBİ VS.SNAA AKŞAM D DEDİĞİM GİBİ BİR KONU YÜZÜNDEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM AMA UMARIM MUTLU BİR HAYAT SÜRERSİN BEBĞİNLE VE EŞİNLE.GERİSİNİ SALLA GİTSİN.CARLARINI K İME BIRAKTIĞINA BEN KRAR VERCEK KONUMDA DEĞİLİM VE KARIŞMIYCAM NE YAPARSANIZ YAPIN BEN ZATEN O CARLARLA KONUŞMUYORUM BİLİDĞİN GİBİ.
Şu anda oyunda değilim ve oldukcada herkeze saygılıyıdmır yönetimde olsun olmasın ..
Ben reisi bekliyorum oyun için bunuda herkez biliyo sanırsam değilmi oyunda beni görebilende varsa söylesin bana..
Konuyu bilmedğimi söylemişssin hepsini tek tek okudum karşılıklı hakaretleşmeler olmuş bende buna istinaden nasıl konuşulması gerektiğini yazdım oraya lonca için yönetim birbiriyle kavga ediyosa eğer burda soru nvardır ben bunun olmaması gerektiğini söyledim orada nerden ulaştın konuyu bilmediğime anlayamadım..
Ben dilediğimi yaparım diye birşey söylemedim benim fikrimi nasıl bir düşünce yapısına sahip oldugumu bilen çok iyi bi şekilde biliyo...
Ve herneyse Kadriye ablacım bebğiniz hayırlısıyla olur inş Allah analı babalı büyütsün Boşver sıkıntı strese girme bu devirde sen kendine kendinle birlikte 2. canınada güzelce bak sağlıklı bi şekilde gelsin dünyaya rabbimin izniyle

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
-
- FareAdam Düşmanı
Ali kimsenin kimseyle yönetim için kavga ettiği felan yok hala anlamamışsın bak.D Sen muratı bekle en iyisi.D.boşver şimdilik yorumda yazma.
-
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşlar bu arada büyücümün adını Evladıfatihan olarak değişiyorum.lonca carım Kurtlarxfatiha kalıyo bi tek.burdan herkesin haberi olsun diye yazıyorum
- Kurtlarxkomandoo
- İskele Babası
turnuvaya katılmak ıstıyorm

KuRTLaRxKoManDo [(^)Ecel Getiren]
xIIxHiPpNoZxIIx [(^)Ashab-ı Kehf]
Desiree [(^)Ejder Asa]
- lahy1
- Teşkilat Neferi