Bazen büyü atarken,
Hedef Büyüye Direndi!
yazısı alırız.
Bunun sebebi bizim saldırımızın büyü atmaya calıstıgımız düşmanın savunmasından çok düşük olmasından mı kaynaklanır?
Hedef Büyüye Neden Direndi?
- UltraManiac
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Hedef Büyüye Neden Direndi?
E savaşçılar,şifacılar ıska çekiyor. Büyücüler de çekmezse ayrıcalıklı olurlar. Bu da büyücülerin ıska çekme yöntemi 
♥♥♥çσ¢υкℓυк αşкıмѕıη ѕєη ιℓк gözαğяıмѕıη кιмѕєуι кιмѕєуι ѕєνмє∂ιм ѕєηιη gιвι ѕєν∂αηıη υğяυηα тєякєттιм нєяşєуι нαуαтıη αηℓαмı gαℓαтαѕαяαу!!!♥♥♥

Her karakterin ve yaratıkların kendine göre özellikleri vardır.
Bu durum Savaşçı ve Şifacılarda sekme(ıska) olarak söz edilir, Büyücülerde ise "Hedef Büyüye Direndi" çıkar.
Bu durum Savaşçı ve Şifacılarda sekme(ıska) olarak söz edilir, Büyücülerde ise "Hedef Büyüye Direndi" çıkar.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
Tamam da hangi değişkene göre HEDEF BÜYÜYE DİRENDİ?
Büyü hasarının düşük olması, Savunma yüzdesi ve Bünye oranı olabilir.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
Net bir cevap?
- SonSpiderFreak
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
Diyelim ki benim buz direncim şifacının element direnç kalkanı ile birlikte 250,sen bana buz oku atınca direnme ihtimailim yüksek.Karşındakinin direnci ne kadar fazlayla o kadar çok direnir.
GodfreyXspideR
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
Dikkat Dağıtma'ya direnmeyi nasıl açıklıyorsunuz peki?SonSpiderFreak yazdı:Diyelim ki benim buz direncim şifacının element direnç kalkanı ile birlikte 250,sen bana buz oku atınca direnme ihtimailim yüksek.Karşındakinin direnci ne kadar fazlayla o kadar çok direnir.
Ayrıca 20lv şifacıyla 0 zehir direncine sahip bir savascıyı zehirleyemedim sürekli direndi
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
takma bunları kafana sen oyununa bakPetcarar yazdı:Dikkat Dağıtma'ya direnmeyi nasıl açıklıyorsunuz peki?SonSpiderFreak yazdı:Diyelim ki benim buz direncim şifacının element direnç kalkanı ile birlikte 250,sen bana buz oku atınca direnme ihtimailim yüksek.Karşındakinin direnci ne kadar fazlayla o kadar çok direnir.
Ayrıca 20lv şifacıyla 0 zehir direncine sahip bir savascıyı zehirleyemedim sürekli direndiAyrıca meteoritle de 13 lvlken 18 lv lanetli meleklere vuramadım.Meteoritin zırhı var ama direnci yok
- SonSpiderFreak
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
Karşındakinin leveli yüksekse tabii direnmesi daha normal.1 level büyüyle 49 level savascıya vurmayı dene 
GodfreyXspideR