DisqossT yazdı:kardeşim oyun hatası diyorum oyun degişik bişi ben yeni bi char açtım onu silmeye karar verdim oyun hatasıda en sondaki karakteri hedef aLıyor hep ordada 1 LvL char vardı siliim dedim bi baktım Sivaslıx yok lütfen yardım yha
O bahsettiğin oyun hatası değil.Senin dikkatsizliğin arkadaşım.Yapılabilcek bir şey olduğunu sanmıyorum varsa bilemicem ama sen bir bardak su iç derim ve yeniden kasmaya başla.
Esselam,
Bak bende DİKKATSİZLİĞİNDEN dedim aynı yere geldik./ikvdestek'e bir başvursan oradan inş. yardım ederler.
Meran Sunucusu;
Rapkoliq - LeatherFX
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
silme şifresi felan koymuş olsalardı böyLe oLmazdı ama yha yanlış komut işte oyun hatası ama bu kadar olmazki yha 3 yıllık emek var işin içinde sadece 30 dakika geri saracaklar oyunu bu kadar
╠►รเשครLıχ◄╣
~кคtเl ๏lยг๓ย เภรคภ เçเภ๔єкเภเ öl๔üгüгรє ؟¿
»¦«Ya oLdugun gibi Görün Yada gözüme Gözükme ..»¦«
Oyunumuzda bu şekilde bir hata söz konusu değildir. Tamamen sizin kendi dikkatsizliğinizden kaynaklanmaktadır. Bu durumda maalesefki yapabileceğimiz pek bir şey yok
Oyunumuzda bu şekilde bir hata söz konusu değildir. Tamamen sizin kendi dikkatsizliğinizden kaynaklanmaktadır. Bu durumda maalesefki yapabileceğimiz pek bir şey yok
Barış Abi Yeni GM komutu İle 40 level karakter Yapın Verin Bare