Oyuna ilk başladığınızda yaptığınız saçmalıklar :)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Turkkizilayyy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Oyuna ilk başladığınızda yaptığınız saçmalıklar :)

Mesaj gönderen Turkkizilayyy »

Bnm Yerde ne var ne yok toplayıp 1 lwl olsa dahi kasama toplamam. menekşeleri, gonoları başkasına sorup işe yaramadğı söylenip çöplemem ve üstümü full kauçuk kanvas dizmem. 20 lwl kadar yetenek nedir bilmeyen :D öyle aklıma bunlar geldi şimdilik =)
Resim
LOGARCI & TürkkızıLay & ALİ
MimxHadeSS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Oyuna ilk başladığınızda yaptığınız saçmalıklar :)

Mesaj gönderen MimxHadeSS »

ne günlerdi =)) büyücüyle 4 lwle kadar hançerle yetenek kullanmadan kasmalar,mısır çarsısında kaybolmalar mohicanla günlük kavgalarım =) güzel günlerdi
cimbomlu2121
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen cimbomlu2121 »

Çektiğim Madenleri İşportaya Satmam Recep Dayıyı 1Hafta Aramam :D Meteordan 1 Hafta Çıkmamam :D
Kullanıcı avatarı
uAMaRiHuaNa
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen uAMaRiHuaNa »

Oyuna arkadasım sayesinde başlamıştım ve /S kanalından arkadasıma yazı yazmamdı fakat o yanımda yokken :D o zaman /b kanalından ne anlardım :) ve hep kaybolup dururdum moda geçerdim keserlerdi anlamazdımda vsden felan güzeldi o günler 39 lwller )=
MaRiHuaNa
Tiesto

> MusTy <
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Staffers »

İlk oyuna başladığımda hiç görev almamıştım direk hançer ile dalıyordum 5 saate 1 level almıştım :lol: sonra geldi bir tanesi büyü atmaya başladı ben merakla hemen sordum gösterdi oda ondan sonra oyunu çözmeye başladım.
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Kullanıcı avatarı
RizeLee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen RizeLee »

Oyuna ilk başladığım zaman çuval çıkardı tıklardım ve alırdım sürekli =) , Alışkanlık değilmi yeteneklerimin yettiği her madeni bilmeden toplardım , Çantam dolardı sinirden köpürürdüm =) , Atmayı bilmediğim içinde bilgisayarı kırmaya çalışırdım =) , İlk başladığım zaman İstanbul Kıyamet Vakti'ne Saçmalık bende diz boyuydu =) , Hele birde çift item sarı renk olur ben maviyi sarıdan çok severim 30 Levellerde çift item ve tek item düşer =) Maviyi daha çok sevdiğim için çift itemi atardım =) , İşte en güzel oyuna ben böyle başladım. =)
Resim
Kullanıcı avatarı
Mcclever
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mcclever »

Efsunlu giysileri atıp daha yüksek lvl olan efsunsuz giysileri giyerdim =)
IıIMcCLeVeRIıI
Mccllever
Cleverphysician

Kod: Tümünü seç

[code]Tr Army
[/code][/b]
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

İleride zor kasılır diye görevleri biriktirmeye başlamıştım 20 ye kadar temiz görevsiz kastım, sonra rahat lwl atlarım diye görevleri yapmaya başladım 1 ex 1 ex geldi malum kafayı yedim :)
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
ARAFxAcayipHerif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ARAFxAcayipHerif »

Ben ilk başladıgım günü hiç unutmam :D Kabadayı modu yazıyor bune acep diye girmiştim merdivenden bi indim hoba yerdeyim :D noluyo ya dedim adam dedi 1 lvlde kabadayı moduna girme sende bişey anlamadım yeniden canlandım yine girdim yine kestiler sonra biri kabadayı moduna girme keserler dedi :D anca dank etti :D bide plus felan bilmiyorum gece biri S.a diyor bende oldugum yerde a.s diyorum neyse çıktım girdim S.a dedim baktım kimse tınlamıyo :D ulen kendi kendimize gelin güvey oluyomuşuz sonra çaktık davayı :D savaş denen zibidiyi sora sora bi hal olmuştum adam diyoki kordinatları var baksana kardeş oraya gi ulen adama diyosun yeniyim ee ne olmuş bak orda kordinatları var git oraya :D He bide itemleri işportadan alıyordum :D
ARAFxAcAyİpHeRiF

Resim
Kullanıcı avatarı
Turkkizilayyy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Turkkizilayyy »

Benm yeni aklıma geldi, Görev alacağım veya görevi vereceğim kişiyi Haritada kordinatlara göre bulmaya çalışıyordum Tabi 1 günüm geçiyo sağa gidiyo yanlış kordinat eksiliyor veya artıyor sola gidiyorum bu sefer kordinat olduğu gibi kalıyo bi ara kordinat işleri ile kafayı iyi bozmuştum :)
Resim
LOGARCI & TürkkızıLay & ALİ

“Genel Sohbet” sayfasına dön