<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen lahy1 »

kadriyecim baska bir sıkıntın mı var be nve berkayın haberi sahi yokken bi takım dialoglara giriyorsun kalkıp aba altından sopa göstermek filan diyorsun bir sürü şikayet alıyorum diyorsun bende şiikayetler alıyorum lonca ile ilgili bir durum ise sizlerle paylaşıyorum ki bırak bunu forumdan yapmayı oyundan da cep teller ile ulaşıyorum herkese sende bi sıkıntı olunca ban ulaşaiblirsi nelimden gleeni yaparım sana hak veriyorum konusmaları terbiyesizce olmus ama ikide bir zibidi vs.. demen yanlıs yanısıra onalrla ağız dalaşına girmen de yanlıs bak sanada nuamramı yazıyorum bir şey olursa acil istediği nzaman beni arayabilirsin 0554 657 61 06 .ben loncaya ilk girdiğimde belki hatırlamaz ama berkay ilede tartıstım haklının herzaman yanında yer laırım co kuyardılar ona laf etme loncadan atılırsın resin eniştesi gibi ama mesele bu deil mesele haklının herzaman ynında olmaktır sana yaptıkları terbiyesizliktir fakat cok üstlerine gitmişsin herkes herkesi kesiyo oyunda rica etsende biri dalmıyo yanındaki bir baska biri dinlemeyip dalıyor
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Saygı görürsen sevgi verirsin..

loncada yaşı küçük bi bunlarmı var... ben loncada herkeze mi böyle davranıyorum... bana saygı gösterecekler ki bende onlara sevgi sunayım... bunu yönetimde olduğum için değil yaşça büyük olduğum ve bi bayan olduğum için yapıcaklar...

Çokmu zor pardon yapmıcaz bi daha demek... uzaaa sananee sen kimsin diyorlar bana... bu yapılan Gülden'e, Elvan'a, Pelin'e, Derya'ya, Gülnaz'a, ve Ayça'ya da yapılmayacak... bu oyunda 20 erkek varsa 1 bayan var... insanların değerini bilin... kasa sorumlusuyum die Ablaaa kasada bilge cevriye ceket varmı Azat bilmemne takı varmı diyorlar.. o zaman abla oluyorum da şimdi neden uzaaa bass gitt deniyorumm... bana can dostu lazım iyi gün dostu deil... neyse bu konu iki lafla geçiştirilcek bişey değil..

özür dileyin öpüşün başında değil ben ceza talep ediyorum gerekeni yönetim olarak toplanıp yapıcaz....
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
KurtLarxNeFReT
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen KurtLarxNeFReT »

Demek ki böyle davranıyorsun .. Ben onlardan büyüğüm diyosan ilk olarak sen bizlere sevgiyle yaklaş ki bizde sana saygıyla yaklasalım ama nerdeee .. Gülden'e, Elvan'a, Pelin'e, Derya'ya, Gülnaz'a ve Ayça'ya böyle davranışlar yapılmaz senin gibi davranmadıkları sürece .. Ben ve arkadaşımda senden birşey istemedık şimdi uydurma . Sen bana nasıl yaklaşır, nasıl davranırsan karşılığınıda o şekilde alırsın ;) Loncadaki Diğer Büyüklere Sor Bakıyım Onlarada Sana Davrandığım Gibi Davranmış mıyım ? Ben bana iyi olanlarla iyi olurum kötülere hak ettiği gibi davranırım . Özür de dilemem senden merak etme .
Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Berkopasa »

sa herkese .ilk önce şunu belirteyim ki ki lodos kesildi diye bu arkadaşalra kimse cezayi yaptırım yapmaya kalkmasın.ikinci konu ise kadriye adlı arkadaşımız hitap şekli hiç hoş değil.yaşça büyük olduğunu iddia eden kişi ona göre davranır.daha öncede onlarla sorunun oldu ,sanıyorum bu sebepten yıldızın barışmadı.bu iki arkadaşı loncaya ben aldım onalra herzman kefilim pırıl pırıl çocukalr ikside.şahsen de tanıyorum kimsye terbiyesizlkik yapacak insanlar değiller.Loncamızda lodos kesmemek gibi bir yaptırım yoktur ,önceleri gayriresmi bi yaptırım yapıyorduk rica minnet olayı dost olduğumuz loncalar vardı ama şimdi oyle bişey yok.Bu iki arkadaş bugune kadar ben hariç kimseden hiç bişey istemediler lonca kasasıda dahil.Burda bu iki arkadaşaa düzgün bi şekilde yapmayın dense onlarda gereğini yapardı.ama öğrendiğim kadar oyle bir durum olmamış.o yüzden bu iki arkadaş ile ilgili bir sıknıtı olursa direk bana ulaşın ben gerekni yapar ceza ise ceza yaptırım ise yaptırm uygularım gerekirse.ben loncaya aldığım adamların herşeyi ile ilgilenirim bu konuda dahil.Ama sırf ben loncada mevki makam sahbiyim deyipte kimseye ceza uygulaylım diye bir yaptırımı kabul etmiyorum.bunu göz önünde bulundurun ve ona göre davranın herzman. hepinize bol eğlenceler.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha

Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
yefe2009
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen yefe2009 »

Selamın aleykum arkadaşlar,

Boyle bır zamanda bırbırınıze yardımcı olmak yerıne bırbırınızı rencıde edıyorsunuz ,Kendınıze gelın........

ınsanlar 3 grup bolgelerıne gırıp oradan saheser cıkarıyorlar.bız ıse hala yok bunu dedı yok su bunu dedı ya bırakın bu ıslerı kendınıze gelın yeter artık..........

Şunu kısaca ozetleyeyım (KURTLAR ıcın konusuyorum);Lonca demek beraberlık demek.Lonca demek kardeslık demek.Lonca demek buyuge saygı kucuge sevgı demek.Lonca demek bırlıkte alınan kararlara uyulması demek.yardımlasma demek vs.vs,,,,,,, demek cok uzatmak ıstemıyorum .ama kendınıze gelın .

benı tanımayan lonca uyelerıne seslenıyorum adım yagız 31 yasındayım meslegım saglık memurlugu ve bu loncaya emegı gecenlerden bırısıyım.2 seneyı gectı loncadayım ama hala bır slm bıle vermeden gecen uyelere sahıtlık edıyorum.lonca arkadasınıza bır slm vermeden gecen ınsanlar nasıl ben loncadanım dıyebılıyor bunu anlamaya calısıyorum.

Hanı bır soz vardırya Insanlar aya cıktı uyanın artıkkk....

MURAT gelene kadar Lonca lıderı yonetımde bulunan arkadaslardır .onların ısımlerını yazmama gerek varmı acaba ?Alınan kararlar karsılıklı konusulduktan sonra alınır.Bılenler bılmeyenlere anlatsın ..ıyı eglenceler
Kurtlarxyagız *** Havzalı ***
Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Berkopasa »

Şunuda belirteyim ki kadriye adlı arkadaşınız bazı şeyleri ispatlama yoluna boyle gidilemz çocukalra siz hala berkayın genel başkan olduğunu mu sanıyosunuz gibilerden lafları söylemek ancak sana yakışır.kaldı ki konunun onla hiç alaksı yokken.Loncada saygı istiyosan ilk önce sende saygı duymayı öğreneceksin sonra konuşmalarına dikkat edecek ve çocukalra aç köpek demiyceksin bu hakkı sana kimse vermez.dersen bu cvpları alırsın.Çocukalr loncada kimseyi tanımıyor diye forumda çocukalrı rencide etmiyceksin yok yere.hepinize iyi oyunlar sevgiler saygılar.

Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha

Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
KurtLarxNeFReT
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen KurtLarxNeFReT »

Yardım diyonuz ama biz loncaya geldiğimizden beri bize Berkay abi Alpaslan ve Atakan abi yardım etti baska kimsede yardım etmedı ..
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Herkese iyi akşamlar,

Murat Reis gelene kadar loncadan bir yol olmayacağını bildiğim için bilgisayarda olduğum halde oyuna girmiyorum arkadaşlar farklı algılanmasın, arayan soran olursa forum hesabıma mesaj atabilir ara sıra forumu takip ederim.zamanı harcamaya değmez bu aralar oyun için.zaten kısıtlı girebileceğim foruma da çalışıyorum bu aralar.normalde loncada pek bir üye varlığı olmadığı için benimde yokluğum gibi bir durumda olmayacaktır sanırım;) kolay gelsin hepinize
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Reis gelene kadar pek lonca diye bişi klmadı zaten bırakın artık şu tartışmaları..

Reisle konuşuyorum ben onun gelmesini bekliyorum tüm sabırlılıkla eski kurtları tekrar eski haline getirmek için..

Berkay ve kadriye abla diğer arkadaşlar..

Bırakın artık şunları saygı göstermeniz gerekiyosa sadece locna yönetimine değil herkeze gösterilir lonca içinde nasılsın ablacım nasılsın abicim diye konuşulur tersi bi hareket değil..

Herneyse forumdan takibe devam.

Abilerime ablalarıma selamalrımı gönderiyorum.
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Berkay kardeşim;

arkadaşlar o kadar foto almış berkayı siz başkanmı sanıyorsunuz yazdığım fotoyuda almışlardır elbet yazdıysam direk buraya aktarsınlar fotoyu... sen herşeyi tek taraflı dinlediğin için hep kaybediyorsun zaten bunu bi belirteym...

burda yazışmanın bi manası olmadığını düşünüyorum....

yazmak istediğim şey bu değil aslında...

Aşırı tepki vermiş olduğum bir konunun neticesinde (ki ben aşırı tepki verdiğimi düşünmüyorum) Oyunu bırakmaya karar verdim....

Eşimle birlikte bir bebek bekliyoruz.. şu anda 10 haftalık... Bu zamana kadar bunu sizinle neden paylaşmadığımı sorarsanız gebeliğin ilk üç ayı tehlikeli bir dönem olduğu ve nazara çok inandığım için bunu Bi tek loncamızın pençesi Haşim abimle paylaştım... hem iş yeri stresi hem oyundaki sorunlar derken benim ve bebeğimin sağlığı ile ilgili kaygılarım oluyor sürekli... işyerimde sürekli ayaktayım ve masamda olamıyorum... bu gebelikte çok riskli bi durum ancak maddi durumlarımızdan dolayı ve süt parası denilen hakkı kazanmam gerektiği için işyerimden ayrılamıyorum... birde bunun üzerine stres atmak için stres küpüne döndüğüm oyuna girdiğimde.. kendime ve çevreme zarar veriyorum...

Dostlarımın da bilgisinde olarak en azından gebelik sürecimi tamamlayana kadar oyunu bırakmaya karar verdim... Rehberlik eklentisi için oyun yönetimine geri alınması hakkında bildirim vereceğim... karakterlerim ve lonca kasalarınaki tüm malzemeleri Atakan kardeşime iade ettim... Yönetim ile aldığımız ortak kararda benim yerime Karakterlerimle Gülden arkadaşım ilgilenecek ve karakterlerde o oynayacak...

Benim hakkım herkeze helaldir.. hatta konuşmalarımı saptırarark 15 dakikalık kavgamızda söylediğim bir cümleyle kendisini bana karşı savunanlara.. onlara destek olanlara.. ve haklıyken haksız olduğumu düşünerek beni dinlemeden yorum yapanlara bile...

Oyuna geri gelirim gelmem artık onu bilemem.. ama benim ve bebeğimin sağlığı için buna bi süre ara vermem şart..

Kimse neden bırakıyorsun diye darılıp gücenmesin.. benimde yaşamam geeken bir hayatım ve bir ana kuzusunu korumam gerekiyor...

Sizde bana hakkınızı helal edersiniz umarım...

Allaha ısmarladık.
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)

“Lonca İletişim” sayfasına dön