[OKO Taktikleri] Savaşçı-Büyücüye karşı

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: [OKO Taktikleri] Savaşçı-Büyücüye karşı

Mesaj gönderen SHooT »

QMCERDEMQ yazdı:Selamlar...Meran sunucusunda oynuyorum . Işık hanım sete sahibim fakat bir büyücü kesmek urban itemede 3 vurustur . Büyücüye ecel getiren , ışık set mor pantalon ve eldivenle ağır + kritik birleşimi ile 10 bin 270 vurarak tek attığımda olmuştur...Büyücünün itemi her ne olursa olsun dikkat , durdurma 15 olduğuğu sürece büyücü savascıya karsı hiçtir. Savascı büyücü ws sinde zihi n toplama yerine sarsılmaza verildiğinde arkadasımızında acıkladığı gibi kaybetme ihtimaliniz cok düşüktür . Eğer tesla küresi sizi durmadan yavaslatır ise kaybedersiniz. Maraton ayakkabıya sahibim 10 depar 15 dikkat 15 durduma 1 sarsılmaz ile teke tekte kesemediğim büyücü yok seti ne olursa olsun... Bunu 3 yıllık deneyimime dayanarak yazıyorum... iyi forumlar

Erdemcim hatırlat da senle bi vs atalım ilk olmayı severim sende maraton ayak varsa bende ayak artı m2.5 mor :!: gözlük var:D sen ne diisin:D bu cuma girecem oyuna öylesin atalım
Ahixsaltanat
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Ahixsaltanat »

savaşçının dikkat dağıtması 15 + maraton ayak ve ya maraton adam gozlüğü varsa buyucu eğerki çok sağlam deilse savaşçının sadece dikkat kullanarak kesme ihtimali daha yuksek (kendimden biliyorum ;) )
Kullanıcı avatarı
yenero96
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen yenero96 »

benim playerlık iyi değil ama benim arkadaş benim 40lw'lıl çara(max 2700 yanlış olmasın :D ) büyücülern soyunu kurutuyor.
Diğer hesapta uzaklaştırma yediğimde zorunlu olarak buna giriyorum.
Serhat
Kullanıcı avatarı
havali5
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen havali5 »

eyer büyücü durmdurma attığımız anda o siyah şeyi atarsa kesemseniz buzuda kulandıktan sonra durdurma atın yoksa kesemesiniz zihin olsun olmasın ben hertülrü keserim :
Sonkralsonumut [49]
Sonkralsonbüyü [49] Ejder yakında....
Kullanıcı avatarı
koruyucuxxinzar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen koruyucuxxinzar »

Arkadaşlar Savaşçıysanız Ws ye Deparla Başlamayın (Büyücüye Karşı) Durdurma Dikkat Atın Zihin Kullanmak Zorunda Sonra Deparı Basın 1 Ağır 1 Sert Yese Neredeyse Öldü 2 Çifte Darbesi Knock-out...
Kullanıcı avatarı
Celilo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Celilo »

barkido yazdı:
Gargoyle35 yazdı:
daywalker yazdı:
barkido yazdı:
Nerull yazdı:Büyücüye karşı birebir dövüşlerdeki tecrübelerinizi, kritik noktaları ve ipuçlarını buradan diğer oyuncularla paylaşabilirsiniz.
her aklı başında savaşçı büycü kesebilir yanılıyormuyum?
kesinlikle yanılıyosun
eğer büyücü oynamayı biraz biliyosa üzerindede bi kaç parça item varsa
savaşçı büyücüyü kesemez naparsa yapsın kesemez
savaşçının tek çaresi durdurmaya 15 puan verip
zihin tutulması gelsin diye dua etmektir :)

Daywalker a sonuna kadar katılıyorum.Bu yeni yeteneklerle büyücülerin pasif kaldığını söyleyenlerede dicek pek bir sözüm yok :) Yeni leveller ile gelen yeteneklerin üçüde 15 olduğu zaman bir büyücünün kesemiyeceği savaşçı yoktur helede savaşçı element ise işi daha zor.Daywalkerın dediği gibi durdurma 15 olup + dikkat+ max itemlerle kesme şansımız gayet yüksek :)
bi dikkat bi sert artı ağırzaten azaldı bide durdurma ve depar ve sarsılmaz =)vs..vs..büyücü kesmek pproblem değil
Haklısın bunlar savaşçıyı unuttu:)
Kullanıcı avatarı
merveyavuz92
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen merveyavuz92 »

Savascı vs büyücüde yapıcagınız en iyi hamle hemen koşuyla başlamak olur zihin saldırısı yapar oyuncu, ardından hemen durdurma ve kutup rüzgarı acıyor büyücüler, son olarakta biraz zaman kazanmak için sarsılmaz acın ki sarsılmaz actıgınızda 3 saniye kalıyor koşunun gelmesine,, sonra ise koşunuzun süresi gelmiştir koşar ve kesersiniz büyücülerde birşey yok bu taktik kesinlikle dogrudur sürelerindende %100 eminim
Sehzadexmerve (49)
Şehzadexmerve (49)
Beautifull (49)
Mervexxxx (49)
Beautifullll (49)
Lodosteamxbasqan (49)
Kullanıcı avatarı
Charismatic
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Charismatic »

Savaşçı ve büyücü karşılaştığıında büyücü biraz daha önplanda.Ama iyi dizilmiş bir savaşçı eğer işi biliyorsa rahatlıkla büyücü kesebilir.Depar büyücü için yegane silahtır.Yaklaşık 3 vuruşta bir büyücünün eceli gelir zaaten.Ws başladığı anda depar basılır büyücüde haliyle durdurma atar.Tamam sonra biraz kaçarsınız ve büyücü menzile girince mecburen 1 büyü yiyin atık 15 sarsılmaz açarsınız.Hop ne güzel iyi dayandık.Geçtiği anda dolmuş deparla fırlasınız ve birkaç darbe fırsatı yakalarsınız ama eğer büyücü kutup açarsa menzilden uzaklaşır ve siz bu arada durdurma atarsınız vs.vs böyle taktik varsasyonlarıyla işi bilen savaşçılar rahatlıkla büyücü keserler.
Kullanıcı avatarı
MadLy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen MadLy »

Öncelikle şöyle birşey söyleyeyim maraton ayak v.b itemler yalan..Maratonları taktınmı 2 İtemin gidicek doğrumu..E buda hasarını düşürecek örneğin bir ecel (^) veya latif (^) bir savaşçı maxı üstü full iken ( ışık dahil ) 4100 oluyorsa silah hasarıda 7900 oluyorsa büyücünün hiç bir şansı yok zaten.. savaşçı böyle bir güçle 2 vuruşta büyücünün 90 canını götürüyor..Kendimden biliyorum ( latif hariç )..Latifle ise evet dediğiniz gibi durdurma attığınızda zihin tutulmasının gelmesı ıcın dua etmeniz gerek :))
xxBabakondaxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xxBabakondaxx »

Kardeşim ^^ Artık BüyüCüleri kesmek zorLaştı nedem ni şöle acıklym ^^^^^^^^

BUYUCU TESLA KURDU ^^ SAVAŞÇI YAVASLADI ve dikkat+ durdurma - zihin gelmedi farz et --

SAVAŞÇI Büyücünün yanına gıttı buyucu kutup actı --- büyücü kutup bitti +3 sn var uzaklastı savascı depar bastı Büyücü BİR KERE vurdu Ve ZİHİN ^^^^^^

ARDINDAN SAVAŞÇININ BISEYI KALMADI ve canı az aldı cunku kutup acmadan once yanına gıderken epey canı gitti -- zihin bitti ve Tesla kurdu buyucu savaşçı yavasladı buyucu uzaklastı savaşçı yavasladı ^^ ve SAVAŞÇI ÖLECEĞİNİ ANLAYINCA SARSILMAZA AÇTI ( 1 dk mesaj yolladı arkadas ona mesaj yazıyodum ) .d bu ws sayılmaz .d.d bu BOle Dİr .)
:D

“Savaşçı” sayfasına dön