Sayın yönetim öncelikle iyi akşamlar ..
Sayın yönetim ben bir hata yüzünden Sivaslıx adlı karakterimi silmiş bulunuyorum.Oyuna girdigimde bir karakter açtım onu kasacaktım ve sonradan silmeye karar verdim o silecegim karakteri sil dedim ve Sivaslıx adlı karakterim silindi Lütfen yardım edermisin bu oLay saat 17:40 sularında oLdu lütfen yardım edin ikv yönetimi
İkv yönetimi Lütfen yardım
İkv yönetimi Lütfen yardım
╠► รเשครLıχ ◄╣
~кคtเl ๏lยг๓ย เภรคภ เçเภ๔єкเภเ öl๔üгüгรє ؟¿
»¦«Ya oLdugun gibi Görün Yada gözüme Gözükme ..»¦«
Re: İkv yönetimi Lütfen yardım
yha Lütfen yardım edin ikv yönetimi Lütfen yhaa oyun hatası yüzünden oldu yhaa Lütfen zamanı geri sardıramazmıyız bi 1 saat lütfen yha
(
╠► รเשครLıχ ◄╣
yha ikv yönetimi Lütfen tarihi veriim saati veriim qeri aLın noLur yha tarih 29.01.2010 saat 17:40 Lütfen yhaa Karakterimin adı Sivaslıx
╠► รเשครLıχ ◄╣
yha Lütfen ikv yönetimi zaman qeçiyor Lütfen yhaa
Esselam,DisqossT yazdı:Sayın yönetim öncelikle iyi akşamlar ..
Sayın yönetim ben bir hata yüzünden Sivaslıx adlı karakterimi silmiş bulunuyorum.Oyuna girdigimde bir karakter açtım onu kasacaktım ve sonradan silmeye karar verdim o silecegim karakteri sil dedim ve Sivaslıx adlı karakterim silindi Lütfen yardım edermisin bu oLay saat 17:40 sularında oLdu lütfen yardım edin ikv yönetimi
Oyun içerisinde yaşanan hatalardan İkv yönetimi mesul olmuyor.Benimde item ve paralarım gitti.Bana göre göre o çarın silinmesi senin dikkatsisizliğindendir.
Meran Sunucusu;
Rapkoliq - LeatherFX
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
kardeşim oyun hatası diyorum oyun degişik bişi ben yeni bi char açtım onu silmeye karar verdim oyun hatasıda en sondaki karakteri hedef aLıyor hep ordada 1 LvL char vardı siliim dedim bi baktım Sivaslıx yok lütfen yardım yha
╠► รเשครLıχ ◄╣
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
O bahsettiğin oyun hatası değil.Senin dikkatsizliğin arkadaşım.Yapılabilcek bir şey olduğunu sanmıyorum varsa bilemicem ama sen bir bardak su iç derim ve yeniden kasmaya başla.DisqossT yazdı:kardeşim oyun hatası diyorum oyun degişik bişi ben yeni bi char açtım onu silmeye karar verdim oyun hatasıda en sondaki karakteri hedef aLıyor hep ordada 1 LvL char vardı siliim dedim bi baktım Sivaslıx yok lütfen yardım yha
kardeşim nasıL benim hatam oLabiLir ki ? en sondaki karakter 1 lvldi ve zaten o işaretLiydi hatta üstüne 2 defa tıkLadım 1 lvl karakterin ama onun yerine sivaslıx qitti :S
╠► รเשครLıχ ◄╣
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Üyeliğinde 1 den fazla karaktere sahipsen üyeliğine giriş yaptıktan sonra bi karakterin üstünde seçili durması imkansız.Şeçim tamamen oyuncunun elindedir.Üyeliğinde tek karakter mevcut olduğu zaman otomatik seçili oluyor çünkü başka seçim şansın olmadığından.Hata bariz senin arkadaşım.
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Arkadaşlar
Oyun Hatası Veya değil. Sen bu forum üzerinden hiç bir yardım alamazsın.Şikayetini http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresine yap. Sana geçerli açıklamayı yaparlar
Oyun Hatası Veya değil. Sen bu forum üzerinden hiç bir yardım alamazsın.Şikayetini http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresine yap. Sana geçerli açıklamayı yaparlar

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış