İKV NİN EN İİ BÜYÜCÜLERİ =)
İKV NİN EN İİ BÜYÜCÜLERİ =)
arkadaşlar ben 49 lwl büyüyüm yetenklerimi nasıl verirsem sıgınak migratta ve klan savaşında etkili olur ? ayrıca sizde kendinizin yeteneklerini yazabilirmisiniz ?
Re: İKV NİN EN İİ BÜYÜCÜLERİ =)
Kendi yeteneklerimi yazayım hatta hangi sirayla nasıl kullandığımı yazayım ohh nerede beleş oraya yerleş

kardeşim ben arkadaşların fikrini almak istiyorum uyanık olucaksın nerde beleş oraya yerleşeceksin yerleşmessen salaklık olur bilgine kötü yorum yazacaksan çık dışarı :arrow:Susam yazdı:Kendi yeteneklerimi yazayım hatta hangi sirayla nasıl kullandığımı yazayım ohh nerede beleş oraya yerleş
ben kendi ayarlarımı yaptım ama arkadaşların fikrini almak istiyorum onların daha iyiyse onu yapalım D degilmiSusam yazdı:Kendi taktiğini bul beleş beleş nereye kadar![]()
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
1 ateş çemberi 15 bilgisi 1 buz oku 15 bilgisi 1 elektirk 15 bilgisi 1 meteorit 15 bilgisi 1 zihin 1 kutup 1 tesla 1meditasyon 1 büyü bozma 1 konsantrasyon.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
melodrama44 yazdı:1 ateş çemberi 15 bilgisi 1 buz oku 15 bilgisi 1 elektirk 15 bilgisi 1 meteorit 15 bilgisi 1 zihin 1 kutup 1 tesla 1meditasyon 1 büyü bozma 1 konsantrasyon.
dalgamı geçiyorsun ?
bence dogru soylemıs hatta kutup 12 yapıp medıtasyon2 tesla 2 yapabilirsin 
BİR MİLİTAN OLDUĞUMU BİLSEN YİNE SEVER MİYDİN !!
Sehrazatxmg
IIXxGaLaKToZxXII
ErGeNeKoNxMESUT
UMUTGFB
JeRuSaLeMm
MAZİDEKİ DOSTLAR
Sehrazatxmg
IIXxGaLaKToZxXII
ErGeNeKoNxMESUT
UMUTGFB
JeRuSaLeMm
MAZİDEKİ DOSTLAR
melodrama44 yazdı:1 ateş çemberi 15 bilgisi 1 buz oku 15 bilgisi 1 elektirk 15 bilgisi 1 meteorit 15 bilgisi 1 zihin 1 kutup 1 tesla 1meditasyon 1 büyü bozma 1 konsantrasyon.
Galaktoz yazdı:bence dogru soylemıs hatta kutup 12 yapıp medıtasyon2 tesla 2 yapabilirsin
beyin bedava
peki bende bişey sorayım örneğin elektirik 15 bilgisi 15 olursa daha iyi değil mi ?
ve elektrk 1bilgisi 15 olunca ne gibi bi avantaj sağlıyor ?
teşekkrler şimdiden
ve elektrk 1bilgisi 15 olunca ne gibi bi avantaj sağlıyor ?
teşekkrler şimdiden
-Mollanınkızı -Mollax -ŞEHŞAMİL -molla -mollaşifa