<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Kurtlarxkadriye yazdı:Kurtlarxnefret ve Kurtlarxdjj yapma dediğim şeyleri hinayeten yaparak... sanane sen kimsin gibi cevaplar vererek sizi loncadan uzaklaştırırım dediğimi yaparsan yap gibi laflar ettikleri için...

Konseyin Kendilerine lonca içi disiplin cezası verilmesini talep ediyorum...

Talebim onların loncadan atılması değildir (bu onlara ödül olur) Para cezası talep ediyorum....

Kesmeyin dediğim tüm lodoslara saldırarak babalide kasa aktarımı yapan yada yeraltına geçmeye çalışan tüm lodosları kestiler....

Azıcık mertseniz kendinize güveniyorsanız lodos sancağına gidin orda kesin dediğimde sana ne sen kimsin laflarıyla geçiştirmişlerdir...

ilk toplantımızda Kurtlarxnefret ve Kurtlarxdjj ile ilgili kararı verelim arkadaşlar....

Herkeze İyi Oyunalr

Arzsan Lodos kesicen tmm ona bi lafım yok ama aç çakal değiliz bizler... ismimizi kirletenlere muamma göstermem....

Bu iki arkadaşı kurtaracak benden daha mevki sahibi dostları varmış onlar varken seni mi dinlices diyorlar... Bu çakal veletleri savunacak bi yönetici varsa çıksın karşıma... bu ilk yönetim toplantısında konuşulacak bi konu...

Kurtlar loncası size çakallar sürüsü yaratın diye yöneticilik mertebesi vermedi....
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
KurtLarxNeFReT
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen KurtLarxNeFReT »

Birincisi sen bize yapma mı dedin yoksa aç köpekler mi dedin sen kim oluyorsunda bizlere aç köpek diyosun biraz terbiyeni takın ..

İkincisi sen Kasa Sorumlusu olarak Berkay Abi'yi, Atakan Abi'yi hiçe sayarak onları karşıma alırım dedin .. ( Bunların Fotosu Alındı .. )

Üçüncüsü Biz fazlasıyla mertiz senden öğrenecek değiliz .. Bizim kasada işimiz vardı ve gelene Lodoslarıda kestik buna karşılık sen bizlere aç köpek diyemezsin biraz terbiyen varsa onu takın ..

Dördüncü ise sen insan olamadığın için bunları yaptık eğer biraz insan olsaydın terbiyeni takınır ve bizlere '' insanca '' söylenemen gerektiğini bilirdin .. ;)

Kurtlarxnefrett & Kurtlarxdjj
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen lahy1 »

SEVGİLİ LONCA ARKADAŞLARIM YÖNETİM TOPLANTIMIZDA DURUMU DEĞERLENDİRİCEZ BURADAN KONUNUN DEVAM ETMESİNİ ŞAHSIM ADINA İSTEMİYORUM KONU İLE İLGİLİ OLARAK VE GERCEKLEŞTİRMEMİZ GEREKEN YÖNETİM KURULU TOPLANTISI İÇİN YÖNETİMDE BULUNAN ARKADAŞLARIMIN ÇALIŞIYOR OLMASI DURUMUNUDA GÖZ ÖNÜNE ALARAK HAFTA SONU BU AKSAM YADA YARIN AKSAM BİR TOPLANTI DÜZENLEYELİM DİYORUM TÜM YÖNETİCİ ARKADAŞLARIMA DUYURULUR CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

KurtLarxNeFReT yazdı:Birincisi sen bize yapma mı dedin yoksa aç köpekler mi dedin sen kim oluyorsunda bizlere aç köpek diyosun biraz terbiyeni takın ..

İkincisi sen Kasa Sorumlusu olarak Berkay Abi'yi, Atakan Abi'yi hiçe sayarak onları karşıma alırım dedin .. ( Bunların Fotosu Alındı .. )

Üçüncüsü Biz fazlasıyla mertiz senden öğrenecek değiliz .. Bizim kasada işimiz vardı ve gelene Lodoslarıda kestik buna karşılık sen bizlere aç köpek diyemezsin biraz terbiyen varsa onu takın ..

Dördüncü ise sen insan olamadığın için bunları yaptık eğer biraz insan olsaydın terbiyeni takınır ve bizlere '' insanca '' söylenemen gerektiğini bilirdin .. ;)

Kurtlarxnefrett & Kurtlarxdjj
Bak arkadaşım;

Kendini savunmuşlsun ama iyi güzel deil yalan konuşma mübarek gün...

Beni bu loncada bana yalan söylüyorsun diyen adam çıkmadı çıkartmam....

Ben kareass çarımdaydım yeraltından çıktım klansız ve kimse bilmez o çarımı Aydınoğlu görevi yapmak için mısıra gitmek için...

Ordaydınız lodos kesiyordunuz ses etmedim....

mısıra girdim görevi aldım mezarlığa gittim oyalana oyalana babaliye geldim yine orsaydınız gelen geçen lodosu kesiyordunuz...

44lvl içeri girmeye çalışan bi şifaya daldınız yapmayın dedim sen kimsin dediniz.. bende Kurtlarxkadriyeyim dediğimde bir diğer lodosu kesmeye devam ediyordunus... sana hesapmı vericez girtmesinler klana dediniz... adamın içeride görevi vardır dedim... aç kapı köpekleri gibi burda savaş olmaz.. savaşmak istiyorsanız lodos sancağına gidin dedim.. sanane istediğimiz yerde savaşırız dediniz...

Bunları söylerken çarıma geçmiştin belki bi başkası sizinle dalga geçiyordur diye düşünmeyin diye....

Ben ne okuduğumu ne yazdığımı biliyorm dediklerimim arkasındayımm.. daha bunamadım..

ama sende 25 dkk kasada işinin olduğu lafının arkasındamısın.... Forumdaki konunuzu okuyun dedikten sonra yeraltına geçtiniz işiniz mi bitmişti kasada.

çocukmu kandırıyorsunuz siz!!!

o fotolarla bana hiçbirşey yapamazsınn.. sen diyorsun ya okudum kasa sorumlusu (haddimi bildiriyorsun ya bana aklınca) Okudum okudum hiç merak etme...

bide Berkay abi Atakan abi varken sana mı hesap vericez dediğinin de arkasındamısın....

Berkay abin atakan abin gelsin savunsun hadi seni bana karşı.. onlara da iki çift lafım var ki o lafı yukartıda söyledim...

biriniz benim karşıma bi kere geçtiniz benim haddimi göstermeye bana sonra grup bölgesinde özür dilediniz

insan bi kere özür diler ikinci hatasında hata deil eşşekliktir...

ben dahala yaşınıza veriyorum ve PARA CEZASI TEKLİFİME DEVAM EDİYORUM...

ve yine diyorum Loncanın adını lekelemeye hakkınız yok.. şahsi çarınızla ne .... yiyiyorsanız yiyin ama savaş olmadığı, savaş komutanı lideriniz olmadığı, ve yönetimde olan bi kişiden hareket almadığınız müddettce gayrinizami şekilde lodoslara saldıramazsınız....
Resim
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

lahy1 yazdı:SEVGİLİ LONCA ARKADAŞLARIM YÖNETİM TOPLANTIMIZDA DURUMU DEĞERLENDİRİCEZ BURADAN KONUNUN DEVAM ETMESİNİ ŞAHSIM ADINA İSTEMİYORUM KONU İLE İLGİLİ OLARAK VE GERCEKLEŞTİRMEMİZ GEREKEN YÖNETİM KURULU TOPLANTISI İÇİN YÖNETİMDE BULUNAN ARKADAŞLARIMIN ÇALIŞIYOR OLMASI DURUMUNUDA GÖZ ÖNÜNE ALARAK HAFTA SONU BU AKSAM YADA YARIN AKSAM BİR TOPLANTI DÜZENLEYELİM DİYORUM TÜM YÖNETİCİ ARKADAŞLARIMA DUYURULUR CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM

Bu gün yönetim toplansın... herkezin olması şart deil Çoğunluğu sağlayalım yeterli....
Resim
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen lahy1 »

Kurtlarxkadriye yazdı:
lahy1 yazdı:SEVGİLİ LONCA ARKADAŞLARIM YÖNETİM TOPLANTIMIZDA DURUMU DEĞERLENDİRİCEZ BURADAN KONUNUN DEVAM ETMESİNİ ŞAHSIM ADINA İSTEMİYORUM KONU İLE İLGİLİ OLARAK VE GERCEKLEŞTİRMEMİZ GEREKEN YÖNETİM KURULU TOPLANTISI İÇİN YÖNETİMDE BULUNAN ARKADAŞLARIMIN ÇALIŞIYOR OLMASI DURUMUNUDA GÖZ ÖNÜNE ALARAK HAFTA SONU BU AKSAM YADA YARIN AKSAM BİR TOPLANTI DÜZENLEYELİM DİYORUM TÜM YÖNETİCİ ARKADAŞLARIMA DUYURULUR CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM

Bu gün yönetim toplansın... herkezin olması şart deil Çoğunluğu sağlayalım yeterli....
KADRİYECİM HAKLISIN YADA HAKSIZZIN DEMİYORUM BU KONUYU KONUSURUZ DİYORUM BUARADA SANA BİŞİ DİCEM BENDE DEFALARCAKES KADİME GİDİCEM DİYE YERALTINA İNMEYE ÇALIŞIRKEN KESİLDİM NE HAKARETLER NE KAVGALAR ETTİM KİMSE ÇIKIP SENİN SAVUNDUĞUN GİBİ SAVUNMADI FARKLI BİR ÖN YARGIN YOKTUR UMARIM BU ARKADAŞLARLA İLGİLİ TAMAM DAHA ÖNCEDE UYARI ALDIM B UARKADAŞLARLA İLGİLİ UAYRDIM TEKRARLAMAMIŞLARDI ŞİMDİ ŞUNU ACIKLIĞA KARISTIRALIM KALNDA GEZİYOSAN KESİLMEYİ GÖZE ALMIŞSIN DEMEKTİR BİZİM LONCAMIZDA SUAVARDIR YOK YERE KİMSEYE DALMA KESME ADAM SANA İŞİM VAR GECEYİM DEDİ VE YİNE DE DALIP KESİYOLARSA KINARIM BENDE ONALRI AMA KLANDA BABI ALİDE OTURUP GELENİ GECCENİ EKSMEYE ÇALIŞTIĞIM BENİMDE ZAMANALRIM OLDU BENİDE AYN IŞEKİLDE KESMİŞLERDİR DEFALARCA BU YÜZDEN BU KONUYU TOPLANTIDA KONUSALIM BURDAN KİMSENİN KİMSEYLE ATOŞMASINA GEREK YOK. BUARAD AYUKARDA ONALRA CEVAP VERDİM DEMİŞSİN BU DEYİMİNDEN BEN HİÇ BİRŞEY ANLAMADIM BERKAY YADA BANA NASIL BİR ŞEY DEDİN BUNU DA ANLAMADIM .ÇOK KISA Bİ TAVSİYE BAZEN SİNİR Lİ OLDUĞUM ZAMANLARDA KIRILACAĞIM SEYLER YAPMAMAK İÇİN BEN UZAKLAŞIRIM HEMEN O BULUNDUĞUM YERDEN BENCE SENDE DENE BUNU ARKADAŞIM TEKRAR EDİYORUM KİMSEYİ SAVUNMUYORUM SADECE CEVAP VERME GEREĞİ HİSSETTİĞİM İÇİN BURDA BUNALRI YAZIYORUM YETERLİ ÇOĞUNLUK TOPLANSIN DEDİN SEN BENDEN BASKA SUANDA YÖNETİMDEN KİMSEYE ULAŞAMIYORUM SEN ULAŞTIĞIN VARSA SAAT SÖLE BU AKSAM TOPLANALIM
Doğu Kurt Hanlığı
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen lahy1 »

SEVGİLİ Kurtlarxdjj ve Kurtlarxnefret ARKADAŞLARIM LONCADAŞLARIM BU KONUYU UZATMANIZI İSTEMİYORUM BİRİNCİSİ GEREĞİ İLE İLGİLİ SSİLERİNDE FİKİRLERİ ALINARAK BİR KARAR VERİLİR YANISIRA DİKKATİNİ CEKMEK İSTEDİĞİM BİR HUSUS VARKİ KADRİYE ABLANIZA GÖREVİN AKSA SORUMLUSU DİYE ANLADIĞIM KADARI İLE AŞŞAĞILARCASINA BİR KONUSMA YAPMISSINIZ BUNU KINIYORUM KADRİYE LONCAMIZDA COK ESKİ VE COK EMEKLERİ OLAN BİR ARKADAŞIMIZDIR BU YÜZDEN BU GİBİ KONUSMALARI YAPMANIZI İSTEMİYORUM SAHSIM ADINA BUNU BİLİN.YÖNETİM KURULU ÜYESİ KİM OLURSA OLSUN GÖREVİ NE OLURSA OLSUN MURAT REİS GELENE KADAR Kİ SÜRECTE HİYERARŞİDE MEVCUTTUR İDARE İŞİ DE YÖNETİMİN ELİNDEDİR YANİ KADRİYE NEYSE BEN OYUM BERKAY NEYSE KADRİYE O GİBİ DAHA İSMİN İSAYMADIIĞIM ARKADAŞLARIM VE ABİLERİM ABLALRIMDA MEVCUT BU YÜZDEN SAYGI SEVGİ VE AHLAK KURALLARINI İLKE EDİNMİŞ OLAN LONCAMIZ İCİNDE BAHSETTİĞİM TÜRDEKİ KIRICI KONUSMALAR YAPILMASINI KABUL ETMİYORUM UMARIM ANLATMAK İSTEDİĞİMİ ANLAMIŞSINIZDIR İYİ OUNLAR DİLERİM
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

lahy1 yazdı:
Kurtlarxkadriye yazdı:

KADRİYECİM HAKLISIN YADA HAKSIZZIN DEMİYORUM BU KONUYU KONUSURUZ DİYORUM BUARADA SANA BİŞİ DİCEM BENDE DEFALARCAKES KADİME GİDİCEM DİYE YERALTINA İNMEYE ÇALIŞIRKEN KESİLDİM NE HAKARETLER NE KAVGALAR ETTİM KİMSE ÇIKIP SENİN SAVUNDUĞUN GİBİ SAVUNMADI FARKLI BİR ÖN YARGIN YOKTUR UMARIM BU ARKADAŞLARLA İLGİLİ TAMAM DAHA ÖNCEDE UYARI ALDIM B UARKADAŞLARLA İLGİLİ UAYRDIM TEKRARLAMAMIŞLARDI ŞİMDİ ŞUNU ACIKLIĞA KARISTIRALIM KALNDA GEZİYOSAN KESİLMEYİ GÖZE ALMIŞSIN DEMEKTİR BİZİM LONCAMIZDA SUAVARDIR YOK YERE KİMSEYE DALMA KESME ADAM SANA İŞİM VAR GECEYİM DEDİ VE YİNE DE DALIP KESİYOLARSA KINARIM BENDE ONALRI AMA KLANDA BABI ALİDE OTURUP GELENİ GECCENİ EKSMEYE ÇALIŞTIĞIM BENİMDE ZAMANALRIM OLDU BENİDE AYN IŞEKİLDE KESMİŞLERDİR DEFALARCA BU YÜZDEN BU KONUYU TOPLANTIDA KONUSALIM BURDAN KİMSENİN KİMSEYLE ATOŞMASINA GEREK YOK. BUARAD AYUKARDA ONALRA CEVAP VERDİM DEMİŞSİN BU DEYİMİNDEN BEN HİÇ BİRŞEY ANLAMADIM BERKAY YADA BANA NASIL BİR ŞEY DEDİN BUNU DA ANLAMADIM .ÇOK KISA Bİ TAVSİYE BAZEN SİNİR Lİ OLDUĞUM ZAMANLARDA KIRILACAĞIM SEYLER YAPMAMAK İÇİN BEN UZAKLAŞIRIM HEMEN O BULUNDUĞUM YERDEN BENCE SENDE DENE BUNU ARKADAŞIM TEKRAR EDİYORUM KİMSEYİ SAVUNMUYORUM SADECE CEVAP VERME GEREĞİ HİSSETTİĞİM İÇİN BURDA BUNALRI YAZIYORUM YETERLİ ÇOĞUNLUK TOPLANSIN DEDİN SEN BENDEN BASKA SUANDA YÖNETİMDEN KİMSEYE ULAŞAMIYORUM SEN ULAŞTIĞIN VARSA SAAT SÖLE BU AKSAM TOPLANALIM
Benim asıl sorunum babalide lodos kesmeleri deil.. o benim onlarla olan kişisel sorunum onu ben hallederim onlarla... benim sorunum sözümü yere düşürmeleri... buda onların gereken cezayı almaları için yeterli...

Yapma dediğim şeyi yapmaları benimle sanane sen kimsin bak işinee uzaaa hadii gibi cümleler kullanarak konuşmaları yeterli...

Sonra bide sen bize kapı köpeği gibi dersen bizde yaparız.. sen önce konuşmayı öğren... bizim kasada işimiz vardı üzerimize gelen lodosu kesiyorduk gibi... ÇOCUKLARIN BİLE İNANMAYACAĞI (kendileri dediklerine inanıyorlar mı acaba? ) mazeretlerle karşıma geçip HAALA bana posta koymaya çalışmaları... kendilerini savunduklarını sanmaları...

Bu zibidiler o yoldan giderken biz elimizde donumuzla geri dönüyorduk... ATAKAN savunulacak bişey yok.. cevap yazmanında bi anlamı yok... bu konu bu akşam konuşulacak zaten... bu loncada kimin ast kimin üst oldunu bilmiyorlar diyeceğim ama.. bi kere ders alıp özür diledikleri halde ikinci kez bunlar olduğu için benim bu sinirim...

3cüyü ben affetmem allah affetsin...

Bu arada Bu loncanın REİSİ HALA KURTREİSDİR.. Bilenler BİLMEYENLERE anlatsınnn :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Resim
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen lahy1 »

Kurtlarxkadriye yazdı:
lahy1 yazdı:
Kurtlarxkadriye yazdı:

Benim asıl sorunum babalide lodos kesmeleri deil.. o benim onlarla olan kişisel sorunum onu ben hallederim onlarla... benim sorunum sözümü yere düşürmeleri... buda onların gereken cezayı almaları için yeterli...

Yapma dediğim şeyi yapmaları benimle sanane sen kimsin bak işinee uzaaa hadii gibi cümleler kullanarak konuşmaları yeterli...

Sonra bide sen bize kapı köpeği gibi dersen bizde yaparız.. sen önce konuşmayı öğren... bizim kasada işimiz vardı üzerimize gelen lodosu kesiyorduk gibi... ÇOCUKLARIN BİLE İNANMAYACAĞI (kendileri dediklerine inanıyorlar mı acaba? ) mazeretlerle karşıma geçip HAALA bana posta koymaya çalışmaları... kendilerini savunduklarını sanmaları...

Bu zibidiler o yoldan giderken biz elimizde donumuzla geri dönüyorduk... ATAKAN savunulacak bişey yok.. cevap yazmanında bi anlamı yok... bu konu bu akşam konuşulacak zaten... bu loncada kimin ast kimin üst oldunu bilmiyorlar diyeceğim ama.. bi kere ders alıp özür diledikleri halde ikinci kez bunlar olduğu için benim bu sinirim...

Bu arada Bu loncanın REİSİ HALA KURTREİSDİR.. Bilenler BİLMEYENLERE anlatsınnn :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
KADİRYECİM BİRİSİ SANA KURT LONCASININ REİSİ KURT REİS DEĞİL GİBİ BİŞEYMİ SÖYLEDİ ANLAMADIM BU NERDEN ÇIKTI ŞİMDİ
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

lahy1 yazdı:
Kurtlarxkadriye yazdı:
lahy1 yazdı:
Kurtlarxkadriye yazdı:

KADİRYECİM BİRİSİ SANA KURT LONCASININ REİSİ KURT REİS DEĞİL GİBİ BİŞEYMİ SÖYLEDİ ANLAMADIM BU NERDEN ÇIKTI ŞİMDİ
Oyuna geldiğinde konuşuruz Atakancım tmm artık gerile gerile lastik gibi oldum... yanlız şunu söyleyim ben bi laf dedikten sonra birileri beni başka birilerinin ismini kullanarak (Sen ve Berkayın ismi ile ) Beni tehtit etmeye kalkarsa.. aba altından sopa gösterirse ben o sopayı ne yapacağımı çok iyi bilirim....

Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır.

Birileri birilerinin kankası abisi kardeşi diye kimsenin bu loncada kafasına göre iyi kötü işler yapmaya anlamı yok... ben her gün loncada bu ve bunlar gibi densizlerin yaptıkları yüzünden şikayet alıyorum kiii artık çoğu zaman artık kendi Karakterlerimle gezemiyorum bile.. şikayet dinlememek için...

Bu zibidiler benimle bu kadara aşşalıkça konuşuyorsa acaba kesme görevim var yapoma etme diyen lodoslara ne diyor.... SENCE MERHAMET EDİP BIRAKIYORLAR MII ??? birbirinizi kandırabilirsiniz ama beni kandiramazsınız... bence birbirinizide kandırmayın... yok kasada işim vardı yok üstüme saldırdı yok şöfşr atladı yok tekep patladı diye laflarıo ben zamanında çok çok çok duydum....
Resim
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)

“Lonca İletişim” sayfasına dön