öncelikler selamlar
arkadaşlar benim sorunum oyunun giriş ayarlarından parlama efektini kapatmadan oynayamıyorum size bunu birkaç fotoğraf ile açıklayayım
parlama efekti kapalı olduğunda
http://imageshack.us/photo/my-images/845/60098905.jpg
parlama efekti açık olduğunda
http://imageshack.us/photo/my-images/221/99068245hf.jpg
bana bu konuda yardımcı olabilecek olan varsa çok makbule geçer.
bu arada ekran kartımda ilgili bir sorunum yok sadece ikv de böyle bir hata alıyorum oyunu defalarca sildim kurdum çare olmadı.
Şu Kardeşinize Yardım
- NATHAN
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Şu Kardeşinize Yardım
Aynı sorun bende de var ama ben bu konuda biraz şanssızım. Aynen bu açık şekilde, harita penceresinden yararlanarak 35 seviyeye kadar karakter geliştirdim. Daha sonra olmaz olsun böyle diye bıraktım oyunu ( 2008 senesi)
2010un başında birdaha kurdum ikvyi, 5 seviyeye kadar aynı şekil kastım. Sonra bir tesadüf sonucu parlama efektini kapattım ve karakterimin yüzünü, vücudunu, oyunu ilk defa gördüm.
2010un başında birdaha kurdum ikvyi, 5 seviyeye kadar aynı şekil kastım. Sonra bir tesadüf sonucu parlama efektini kapattım ve karakterimin yüzünü, vücudunu, oyunu ilk defa gördüm.
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
benim derdim oyunu oynayamamk değil bu sorunu nasıl çözerim derdim o parlama efekti olmadan oyunun görselliği baya düşüyor yok mu bu sorunu nasıl halledeceğimi bilen
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
35Lv yuh hi oneNATHAN yazdı:Aynı sorun bende de var ama ben bu konuda biraz şanssızım. Aynen bu açık şekilde, harita penceresinden yararlanarak 35 seviyeye kadar karakter geliştirdim. Daha sonra olmaz olsun böyle diye bıraktım oyunu ( 2008 senesi)
- NATHAN
- Teşkilat Neferi

Ot gibi yaşamak derler ya, bir farkı yoktulBlackDeathl yazdı:35Lv yuh hi oneNATHAN yazdı:Aynı sorun bende de var ama ben bu konuda biraz şanssızım. Aynen bu açık şekilde, harita penceresinden yararlanarak 35 seviyeye kadar karakter geliştirdim. Daha sonra olmaz olsun böyle diye bıraktım oyunu ( 2008 senesi)
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
NATHAN yazdı:Aynı sorun bende de var ama ben bu konuda biraz şanssızım. Aynen bu açık şekilde, harita penceresinden yararlanarak 35 seviyeye kadar karakter geliştirdim. Daha sonra olmaz olsun böyle diye bıraktım oyunu ( 2008 senesi)
kardesim sende peygamber sabrı varmıs
- NATHAN
- Teşkilat Neferi

Yarın gündüz saatlerin de benzer bir resim çekip koyarım, zamanında ne şartlar altında oynadığımı göstermek amacıyla 
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
arkadaşlar konuyu dağıtmayın lütfen hala yardım bekliyorum yok mu bu derdin çaresi ?
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

lBlackDeathl yazdı:35Lv yuh hi oneNATHAN yazdı:Aynı sorun bende de var ama ben bu konuda biraz şanssızım. Aynen bu açık şekilde, harita penceresinden yararlanarak 35 seviyeye kadar karakter geliştirdim. Daha sonra olmaz olsun böyle diye bıraktım oyunu ( 2008 senesi)
Eh seni
ya arkadaş bilerek mi yapıyosunuz sorunum var diyorum yardımcı olacak olan yok mu gelmişsiniz muhabbet ediyorsunuz burda aynısını ben sizin konunuzda yapsam hoşunuza gidermi ?