sonra Qwert miydi yoksa Qwerty miydi o adamın aktarmak istediği itemleri caldınız hatta çalınan itemler hakkında stabxinfazcı şahitti fakat o gün ben kaç aydır sırtında göruyorum demişti ve suan stabxinfazcı araf loncasinin başkani
Davidofxrotti Hk.
Re: Davidofxrotti Hk.
Bu araf loncası bana yarım saat kufur etmişti sırf kenanı kesmeyi bilmiyorsunuz dediğim için
sonra Qwert miydi yoksa Qwerty miydi o adamın aktarmak istediği itemleri caldınız hatta çalınan itemler hakkında stabxinfazcı şahitti fakat o gün ben kaç aydır sırtında göruyorum demişti ve suan stabxinfazcı araf loncasinin başkani

Arkadaşım olayın bizimle bi ilgisi olmadığı gece anlaşılmadımı ben sana forma yaz demedimmi he iftira atıyosunuz hemde temizlemiyosunuz yaptığınız çok büyük bir ayıp sizede yakıştıramıyorum oyunun kölesi olmuşsunuz yazık size ya
- ARAFxAcayipHerif
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Susam yazdı:Bu araf loncası bana yarım saat kufur etmişti sırf kenanı kesmeyi bilmiyorsunuz dediğim için
Bi yalan söyledigin ARAF loncası kurulalı zaten 1 ay oldu kaç aydır degil
Ve konuyu açan [ İçerik Silinmiştir.] skypde kardeşinin özür diledigi gibi yaz şuaraya yoksa ben sizi iftiracı olarak yayınlıycam sonu o olcak kardeşin ne kadar özür dilediyse sende şuraya yaz ......
Adam konu açıyo salllıyo salllıyo gerçek ortaya çıkınca ortadan yok oluyo [ İçerik Silinmiştir.] şuraya gerçegi yaz [ İçerik Silinmiştir.]
HellRiDerS
ARAFxAcAyİpHeRiF

Bilgisayarımı servise gonderdigimden dolayı telefondan yazıyorum ama bilgisayarım gelince yutturacağım bu lafları sana

- ARAFxAcayipHerif
- Sahaf Yardımcısı
Susam yazdı:Bilgisayarımı servise gonderdigimden dolayı telefondan yazıyorum ama bilgisayarım gelince yutturacağım bu lafları sana
Neyi yutturuyosun [ İçerik Silinmiştir.] adma özür konusu açtı ilk önce git onu oku sonra laf yetiştir [ İçerik Silinmiştir.]
HellRiDerS
ARAFxAcAyİpHeRiF

Ben bu konuda david adli charla ilgili yorum yaptigimi hatirlamiyorum ilave olarak sen benim ezik oldugumu nereden cikardin 

- ARAFxAcayipHerif
- Sahaf Yardımcısı
Susam yazdı:Ben bu konuda david adli charla ilgili yorum yaptigimi hatirlamiyorum ilave olarak sen benim ezik oldugumu nereden cikardin
[ İçerik Silinmiştir.]
Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS
ARAFxAcAyİpHeRiF

Sen kim oluyorsun da bu kadar pervasız , edepsiz bir şekilde konuşuyorsun.ARAFxAcayipHerif yazdı:Susam yazdı:Ben bu konuda david adli charla ilgili yorum yaptigimi hatirlamiyorum ilave olarak sen benim ezik oldugumu nereden cikardin
uLEN GERİ HERİF hem diyosunki bu araflar benm bişeyimi çaldı hemde diyosunki kaç aydır üstünde görüyorum geziyo hemde bu konuya yazıyosun len dengesiz enik ben bu oyuna zaten başlıyalı 1.5 ay oldu bunun 15 günü deki ben kastım felan 1 ay önce açıldı lonca sen kalkmış aylardan bahsediyosun bi kere yalan söyledigin burda kime ne çamur atıyosun suçladıgın kişide kocaman adam öğretmen adam ezik böyle ipe sapa gelmez laflarla kime ne kanıtlıycaksın git önce kendinle yüzleş nedne yapıyorum diye bunları sonra gel yaz ..
Bu hakkı nereden alıyorsun.
Terbiyeni takın onlarca kişinin girdiği bir forumda konuşuyorsun.
Edebini bil , adam gibi yaz , konuş.
Ogün sende şuna cevap verme ...
- ARAFxAcayipHerif
- Sahaf Yardımcısı
AlpAykan yazdı:Sen kim oluyorsun da bu kadar pervasız , edepsiz bir şekilde konuşuyorsun.ARAFxAcayipHerif yazdı:Susam yazdı:Ben bu konuda david adli charla ilgili yorum yaptigimi hatirlamiyorum ilave olarak sen benim ezik oldugumu nereden cikardin
uLEN GERİ HERİF hem diyosunki bu araflar benm bişeyimi çaldı hemde diyosunki kaç aydır üstünde görüyorum geziyo hemde bu konuya yazıyosun len dengesiz enik ben bu oyuna zaten başlıyalı 1.5 ay oldu bunun 15 günü deki ben kastım felan 1 ay önce açıldı lonca sen kalkmış aylardan bahsediyosun bi kere yalan söyledigin burda kime ne çamur atıyosun suçladıgın kişide kocaman adam öğretmen adam ezik böyle ipe sapa gelmez laflarla kime ne kanıtlıycaksın git önce kendinle yüzleş nedne yapıyorum diye bunları sonra gel yaz ..
Bu hakkı nereden alıyorsun.
Terbiyeni takın onlarca kişinin girdiği bir forumda konuşuyorsun.
Edebini bil , adam gibi yaz , konuş.
Ogün sende şuna cevap verme ...
Sanamı sorcam nasıl konuşcagımı adam Hadi abime hırısz diyo ve bu konuyu açan dengesiz özür konusu açıyo ama fıs hırsız yazarken bas bas bagırıyodu şimdi bi konu açmış hatalıysam özür dilerim diye gçeiştiriyo böyle eniklerde çıkıp dahada çamur atıyo istedigim gibi yazarım öyle çamur atmak kolay millete bak daha dün hırsız bunalr diyen şimdi loncanıza girebilirmiyim diyo bu eziklik degilde nedir bu susam ezigine daha çok konuşurum böyle çaılmış konuya atlıyıp he bunların alayı böyle küfür etiiler bana derse len dengesiz hayvan madem alayımız sana küfür ettik neden şikayet edip alayımızı susturulmadık? böylelerini yüzüne türkürsen yarabbi şükür der.
ARAFxAcAyİpHeRiF