LeoNaRR yazdı: yüzde 60 sarraf artıcı bır aylık suanda 2 hafta oLdu madene fazla asılmıorm ama tekde cok sansım war 13 menekşe 15 akık 17 sıbıryalı 5 kızıL zumrut.
Maaşallah
LeoNaRR yazdı: yüzde 60 sarraf artıcı bır aylık suanda 2 hafta oLdu madene fazla asılmıorm ama tekde cok sansım war 13 menekşe 15 akık 17 sıbıryalı 5 kızıL zumrut.
aynen MAŞALLAH inşallah banada menekşe ve mavi kaya çıkaroguzhan98 yazdı:LeoNaRR yazdı: yüzde 60 sarraf artıcı bır aylık suanda 2 hafta oLdu madene fazla asılmıorm ama tekde cok sansım war 13 menekşe 15 akık 17 sıbıryalı 5 kızıL zumrut.
Maaşallah
Yha BULGUR NE LANNNNNLeoNaRR yazdı:arkadaşlar burdan yüzde 60 sarraf artıcıyı begenmeyenlerı kınıorumkı akce sıstemınden en cok yararlandım olay oldu galıba veya her oyuncunun maden cekerken tek yaptıkı hata bu madenı sadece ben cekıyım bana cıksn hayır yanlıs madenlerı devamlı degıstırın ornek verıorm 10 15 menekşe bı yerden cektın yer degıstır 50 60 cekersın sen bırakırsın bırı gelır ceker zoruna gıder valla ben cok memnum yaklasık 15 menekşe 18 akık 17 sıbır 5 kızıL zumrut cektım 3 gunde Latıf bastım 10 15 bın arası buLgur aldm ve hala yukLu mıktarda param war
Gltsry yazdı:Size açıklıyorum menekşe elmasın(!) nasıl düştüğünü;
1_Buzdolabınızın kapağını açın,
2_Bal'ı alın,
3_Bi taraflarınıza sürün,
4_Bilgisayarı açın,
5_Maden artırıcısı alın(almadıysanız),
6_Başlayın maden çekmeye(menekşe).
Anlayan anlamıştır umarım.