Arkadaşlar bilindiği üzere İstanbul Kıyamet Vakti oyununda küçük çocuklar 18(-) kişiler dışlanıyor. Bunu yazarken biliyorum ki benim çocuk olduğumu düşünüp bu konuyu açtığımı düşüneceksiniz isteyen istediğini düşünebilir.Şimdi konuya gelelim;
Arkadaşlar oyunda çoğunlukla kullanılan (VELET) kelimesi kullanılması doğru olduğunu düşünmüyorum.(VELET) kelimesinin anlamını kimi kişiler (ÇOCUK) olarak bilselerde asıl anlamı çok kötü yorumlanabiliyor.Daha 10 yaşındaki arkadaşım bile kendini küçük düşürmekten korktuğu için yaşını 20 olarak gösteriyor NEDEN Mİ ? Dışlanmaktan korkuyor. Bu oyun bizim gibiler için değil çocuklar için kuruldu. Tabii bazıları oyuna yaş sınırlaması getirilmesini istedi fakat yaş sınırlaması geldiğinde bu oyunluktan çıkar. Bizim kullandığımız laflar bütün oynayan çocukların kullanmaya çalıştığı birşeydir. Mesela ben gittim 15yaşındaki arkadaşıma benden küçük olduğu için [VELET] dedim hemen bunu diğer arkadaşlarım algılayıp [VELET] kelimesini çok iyi birşey sanıp kullanmaya başlıyor. Beynimiz 24kare anlayabilir arkadaşlar. Bir bebek bile olsa yazışmalardan, konuşmalardan, hal ve hareketlerden büyük oranda zararlı içerik öğrenebilir.
http://www.dailymotion.com/video/xg7mt9 ... esajy_tech
Bu video yu büyük, küçük herkesin izlemesini istiyorum. Çocuğunuz var ise, küçük kardeşiniz var ise, eğer küçükseniz lütfen izleyin ve size aslında ne öğrettiklerini küfürleri ve zararları içerikleri kimlerden öğrendinizi görün.
EY TÜRK MİLLETİ UYAN BEYNİN 25. KAREYE AÇIK OLMASIN ...!
BEYNİMİZ 24KARE ALGILAR, 25KARE SIRLARDA GİZLİDİR.
25.KARE TEKNİĞİ LÜTFEN İZLEYİN..!
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Türk Birliği
Re: 25.KARE TEKNİĞİ LÜTFEN İZLEYİN..!
Bir çok masum şeyin bu kadar büyütülmesi aşırı derecede saçma geldi bana
Elbet ki şu an ki çizgi filmlere baktığımızda savaşı, düşmanlığı gösteren tamamen masumiyetten öte çizgi filmleri mevcut; lakin unutulmamalıdır ki her şey aile eğitimi ile başlar ve biter. Bizlerde bu çizgi filmlerle büyüdük. Tom & Jerry, Heidi, Sevimli Hayalet Casper vs. vs. bir çok çizgi film daha da arttırılabilir.
Peki ya neden ben satanist değilim sorusunu da beraberinde getirmez mi?
Evet, bende çoğu çizgi filmleri çocuk psikolojisinde kötü bir etken olarak görüyorum, bir şekilde o tarz çizgi filmler engellenmeli.
Videonun ilk başlarında her şekilden ' SEX ' kelimesi aranır olmuş, zorla bulmak gibi. Sonuçta o da kötü bir şey değil, doğanın kanununda var !
Öyle değil mi?
MkaBaŞKaN keyifli forumlar diler...
Evet, bende çoğu çizgi filmleri çocuk psikolojisinde kötü bir etken olarak görüyorum, bir şekilde o tarz çizgi filmler engellenmeli.
Videonun ilk başlarında her şekilden ' SEX ' kelimesi aranır olmuş, zorla bulmak gibi. Sonuçta o da kötü bir şey değil, doğanın kanununda var !
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi
Mkaloncabaskan yazdı:Bir çok masum şeyin bu kadar büyütülmesi aşırı derecede saçma geldi banaElbet ki şu an ki çizgi filmlere baktığımızda savaşı, düşmanlığı gösteren tamamen masumiyetten öte çizgi filmleri mevcut; lakin unutulmamalıdır ki her şey aile eğitimi ile başlar ve biter. Bizlerde bu çizgi filmlerle büyüdük. Tom & Jerry, Heidi, Sevimli Hayalet Casper vs. vs. bir çok çizgi film daha da arttırılabilir.
Videonun ilk başlarında her şekilden ' SEX ' kelimesi aranır olmuş, zorla bulmak gibi. Sonuçta o da kötü bir şey değil, doğanın kanununda var !Öyle değil mi?
Kardeşim sorun satanistlik değil beynimiz 24kare algılar bunu herkes anladı sanırım fakat 25. karede bize öğretilmek istenen kelimeler/hal ve hareketler var. Mesela en basiti S.X kelimesi. Heryeri açık çizgifilm karakterleri vb.
Bunların herkes için gecerli bir anlamı çogu kişi bakar gecer çoğu kişi simgere önem vermez çogu kişide kouya bakar.
Bu her çizgi filimde sinamada reklarda yapılablir bir uygulama ama 25. kara tekniği simgesel açısı reklam amaçlı olması gerekiyor asıl 25. kare nazilerin yaptıgı tekniktir oda televizyonlarda yasaklanmıştır. Bunlar simgesel oraya simgesel orlak kendini öldür yazsa o kişi onumu uygulayacak hayır 25. kare 24 karenin içine saklnamış bir flgranmandır.
25. kare sonradan reklam amaçlı çıktı herhalde nese çocugumuz ot oalcagına seyretsin çizgi filimleri 1000 kişide 1 kişi algılar sadece bunları.
Bu her çizgi filimde sinamada reklarda yapılablir bir uygulama ama 25. kara tekniği simgesel açısı reklam amaçlı olması gerekiyor asıl 25. kare nazilerin yaptıgı tekniktir oda televizyonlarda yasaklanmıştır. Bunlar simgesel oraya simgesel orlak kendini öldür yazsa o kişi onumu uygulayacak hayır 25. kare 24 karenin içine saklnamış bir flgranmandır.
25. kare sonradan reklam amaçlı çıktı herhalde nese çocugumuz ot oalcagına seyretsin çizgi filimleri 1000 kişide 1 kişi algılar sadece bunları.
A R Z L O D O S
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Türk Birliği
Dostum ben o kısmı anladım tabii ki, sadece videodaki izlenimlerimden, orada anlatılanlardan uyarlanarak kendi yorumumu kattım. Yani bu 25. kare olayı başka bir olayla da anlatılabilirdi. Kastım budur. Paylaşım için teşekkürler...hukumdargame yazdı:Mkaloncabaskan yazdı:Bir çok masum şeyin bu kadar büyütülmesi aşırı derecede saçma geldi banaElbet ki şu an ki çizgi filmlere baktığımızda savaşı, düşmanlığı gösteren tamamen masumiyetten öte çizgi filmleri mevcut; lakin unutulmamalıdır ki her şey aile eğitimi ile başlar ve biter. Bizlerde bu çizgi filmlerle büyüdük. Tom & Jerry, Heidi, Sevimli Hayalet Casper vs. vs. bir çok çizgi film daha da arttırılabilir.
Videonun ilk başlarında her şekilden ' SEX ' kelimesi aranır olmuş, zorla bulmak gibi. Sonuçta o da kötü bir şey değil, doğanın kanununda var !Öyle değil mi?
Kardeşim sorun satanistlik değil beynimiz 24kare algılar bunu herkes anladı sanırım fakat 25. karede bize öğretilmek istenen kelimeler/hal ve hareketler var. Mesela en basiti S.X kelimesi. Heryeri açık çizgifilm karakterleri vb.
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
Bilinçaltı mesaj uygulamasının ikvde de kullanıldığı göz önünde bulundurulduğunda velet kelimesi çok basit kalıyor
hepinize geçmiş olsun
bir varmış bir yokmuşum
- 1aldandim1234
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
biraz daha ayrıntılı anlatanılırmısın plssPROF yazdı:Bilinçaltı mesaj uygulamasının ikvde de kullanıldığı göz önünde bulundurulduğunda velet kelimesi çok basit kalıyorhepinize geçmiş olsun
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi
1aldandim1234 yazdı:biraz daha ayrıntılı anlatanılırmısın plssPROF yazdı:Bilinçaltı mesaj uygulamasının ikvde de kullanıldığı göz önünde bulundurulduğunda velet kelimesi çok basit kalıyorhepinize geçmiş olsun
Bayan ve Erkek karakterlere bakıldığında durum apaçık ortada