Merhaba arkadaşlar. THeWRaTHoFGoD adlı kişi PaNeL arkadaşımla yaptığı vs lerde kazanınca PaNeL söz verdiği 50 m yi verdi. FaKaT THeWRaTHoFGoD yenilince söz verdiği 2 iridyumu PaNeL arkadaşıma vermemiştir. Resimli Ve Kanıtlı ...
Böyle namert kişiler oyunda oldukça bu oyunun geleceği söz konusu bile deildir.... İyi Günler
lan sizin gibi alt 4 cekmiyoruz ws 3,0 kazadım adam alt 4 cekti aspirn gelmeseydi kacıp gidecektin + biz senle 2 irdyuma ws dedik ve ws 2,0 olud son ws duştum ve aynı anda girdin adam kılan ws icin kactı diyor. ben buna para mara verme ve fotolarda var bende.
furkaneryilmaz81 yazdı:Merhaba arkadaşlar. THeWRaTHoFGoD adlı kişi PaNeL arkadaşımla yaptığı vs lerde kazanınca PaNeL söz verdiği 50 m yi verdi. FaKaT THeWRaTHoFGoD yenilince söz verdiği 2 iridyumu PaNeL arkadaşıma vermemiştir. Resimli Ve Kanıtlı ...
Böyle namert kişiler oyunda oldukça bu oyunun geleceği söz konusu bile deildir.... İyi Günler
BEN SENIN 50 M PARANI VERDIM FOTOYUDA KOYDURTMA BANA TAM REZIL OLMA YANI altı üstü düştüm adam bana kaçtı dıo 3 defa klandan özür dildeğin fotoda var bende koyayım istersen :twisted:
PaNeL ben 20m degilim Senden 50m kazandım alt f4 cektin ve klana fotun var diyince hemen oyuna girdin ve sen bana gel ws dedin 2iridyumuna ben sana irdm yok sana 20m verim dedim ok ws başladık 1,0 aldın 2,0 aldın 3 ws başlar başlamaz duştum ve hemen oyuna girdim 1 dk surmedi kılan adam 2 irdym vermemek icin kactın dedin ben 50m sinde degilim beklerdin oyunda giredin kardeş son ws bida atalım derdin ama sen 1dk gecmeden kıaln yazdın adam irdm vermden kactı zaten para senın para 50 m sana 20 versen bana 30 m kaılıyor yok forma koy yok ben hırsızderim o bana sökmez ben paramlar alışveriş ediyorum kımsele işim olmaz ama yaptıgın ayıp ha bi ws gunu akılna getir ve yerim kendini koy haklısan gel sana 20m verim .