eceli geç işte çemberlitaş ın yeni silahlarından yaparızTacsiz yazdı:bende bir ecel bile yok laQuickDeath yazdı:Tamam alımlar biraz gecikecek anlayışla karşılıyoruz ama bari alımlara kadar çarlarımızı hazır edelim bunun için lonca üyelerinden destek bekliyoruz. Loncaya girdikten sonra kasmakla item dizmekle uğraşmayız direk lonca olarak grub bölgelerine filan gireriz.Tacsiz yazdı:biraz daha anlayış bekliyoruz sizden arkadaşlar lonca başkanlarının işleri yoğun ve ilyas abininde kolun daha iyileşmedi herşey yoluna girsin ilk işimiz yoplantı olacak zatenQuickDeath yazdı:yaklaşık 2 aydan beri takip ediyorum fakat hep aynı şey söleniyo üye alımı yapılacaktır. Başka hiç birşey denilmiyo :?
ayrıca Ata çarımı kasmama yardımcı olabilcek arkadaşlar varmı 38 level çarım üye alımlarına hazır olmasını istiyorum.sabret sırayla 40 tane kolumuz yokki
ben derslerden ötürü giremiyorum malum açık lise sınavları diğerlerinin durumu belli yani
ATA LONCASI
- QuickDeath
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: ATA LONCASI
İKVDESTEK ÇOK YAKINDA| Online İKV DESTEK DÜNYASI
- QuickDeath
- Cin Avcısı
- Tonymontana
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Asil
Sevgili arkadaşım vereceğim Msn adresinden bana ulaşmanı rica ediyorum.QuickDeath yazdı:Benden sayfaya bi güncelleme
Msn : romanticserseri35@hotmail.com

- Neurosurgery
- İskele Babası
Bir yandan şehit haberleri, bir yandan hayat mucadelesi dolayısıyla geç kalan bir kandil tebriği...
Tüm müslüman aleminin Kandil'i mubarek olsun. Bugun okunan duaların yüzü suyu hürmetine hain köpekleri kahreyle YA RABBİ
Tüm müslüman aleminin Kandil'i mubarek olsun. Bugun okunan duaların yüzü suyu hürmetine hain köpekleri kahreyle YA RABBİ

ఋஜ╬╬╬─ FaunTLeRoy & FaunTLeRoyS & FaunTLeRoyB ఋஜ╬╬╬─ ToLqa Atakaş..
- Tonymontana
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Lonca: Asil
- QuickDeath
- Cin Avcısı
Tonymontana yazdı:Sevgili arkadaşım vereceğim Msn adresinden bana ulaşmanı rica ediyorum.QuickDeath yazdı:Benden sayfaya bi güncelleme
Msn : romanticserseri35@hotmail.com
ekledim
İKVDESTEK ÇOK YAKINDA| Online İKV DESTEK DÜNYASI
- izbIRakanLaR
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Dostlar ben oyuna döndüm siz neredesiniz yahu
toparlayalım milleti yeter artık bu kadar ayrılık.
Ataxtuğcan/Nihilistt/Lethe
Elit_Tekel
toparlayalım milleti yeter artık bu kadar ayrılık.
Ataxtuğcan/Nihilistt/Lethe
Elit_Tekel
- ataxlonca
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Inceptıon
beyaz köşkte loncanıza başarılar dilerim inş devamı iyi bi şekilde devam eder loncanızın sunucunuza hayırlı işlere vesile olmasını güzel şeylerle anılmasını dilerim İYİ FORMLAR...
[(^Ejder)KızılBüyü]...[(^Ecel)AtaxGaZi]...[(^Ashab-ı Kehf)AtaxHeKim]...
.....................................LONCA [Inceptıon]................................
[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
.....................................LONCA [Inceptıon]................................
[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]