çalınan çarı geri almış bulunmaktayım o kişi çarı bana verip msn deki tüm şifrelerimi vermiştir inş birdaha kimsenin başına böyle bir olay gelmez çok aradık o kişiyi
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
Öncelikle; tüm kardeşlerimin geçmiş Berat Kandili'ni kutlar hedeflerinde başarılar ve dileklerinin kabul olmasını dilerim.
Forumda pek bulunmadığım için biraz geriden takip etsemde konuya her seferinde vakıf olmak için ilk sayfadan okuyup bitiriyorum. Tasvip etmediğim birkaç gönderi gözüme çarptı o konuya değinmeden geçemeyeceğim; arkadaşlar burası Unruly Loncası'nın istek/şikayet kutusu değildir. Loncanın bir üyesi tarafından haksızlığa uğramış olabilirsiniz veya husumetiniz olan kişiler olabilir fakat bu gibi şikayetlerin yazılması gereken yer forumdaki lonca konusu olmamalıdır. Her biriniz birbirinizin Skype'ında eklisiniz hali hazırda. Ben birçok yoldan Kazım'a ulaşabileceğinizi düşünüyorum. Lütfen bu tür olayları lonca konusuna taşımayın. Genel bir konuyu böyle şahsi durumlarınız için kirletmemeye özen göstermenizi rica ediyorum.
Teşekkürler.
Eser AKAR
[/center]
"Benim yaradılışımdaki en mükemmel özellik muhakkak ki; TÜRK ve ATATÜRKÇÜ olmamdır."
beyler lonca alımınız varmı karakter adım Xxmehtapxx asaba sadece 5 gano 2 menekşem kaldı eğer alım yapıyorsanz gelmeyi çok istiyorum lütfen bu iletimi ciddiye alim değerlendirin