Ecel Getiren mi yoksa 49 level yecelen balyoz mu

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
lordof61
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ecel Getiren mi yoksa 49 level yecelen balyoz mu

Mesaj gönderen lordof61 »

Kardeşim bu bir gerçektir ki Yücelen Halit Balyoz , Ecel Getirenden daha iyi ve daha seri vurur.Zaten balyoz sadece vs. içindir. Ecel Getiren ise hayvanlara vurmak içindir.Ecel Getiren çöp demiyorum ama 49 level yücelen halt mor balyoz ecelden daha iyi ve daha seri vurur.Latif ve ecelin arasında ki fark ise ecel 4,500 vuruyorsa latif 4,300 vurur ama peşinden hemen en azından bi 2,000 daha vurur.Herkes latifi sadece şifacı vs. sinde işe yaradıgını düşünür ama bu sacmalıktır.Yani kısacası Yücelen Halit mor balyoz Vs. için Ecel Getirenden daha iyi vurur.İyi Forumlar.
Püskevetim yok :(
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

lordof61 yazdı:Kardeşim bu bir gerçektir ki Yücelen Halit Balyoz , Ecel Getirenden daha iyi ve daha seri vurur.Zaten balyoz sadece vs. içindir. Ecel Getiren ise hayvanlara vurmak içindir.Ecel Getiren çöp demiyorum ama 49 level yücelen halt mor balyoz ecelden daha iyi ve daha seri vurur.Latif ve ecelin arasında ki fark ise ecel 4,500 vuruyorsa latif 4,300 vurur ama peşinden hemen en azından bi 2,000 daha vurur.Herkes latifi sadece şifacı vs. sinde işe yaradıgını düşünür ama bu sacmalıktır.Yani kısacası Yücelen Halit mor balyoz Vs. için Ecel Getirenden daha iyi vurur.İyi Forumlar.
Daha seri derken ? Kafan mı kıyak :D
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
lordof61
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen lordof61 »

Kardeşim senin hiç mi Yücelen Halit Balyozun olmadı :?: Veya hiç mi kimseyle ecel ve balyozla vs. atmadın :?: Post kasmak istiyorsan benim yazı yazdıgım yerde post kasma rica ediyorum.
Püskevetim yok :(
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

lordof61 yazdı:Kardeşim senin hiç mi Yücelen Halit Balyozun olmadı :?: Veya hiç mi kimseyle ecel ve balyozla vs. atmadın :?: Post kasmak istiyorsan benim yazı yazdıgım yerde post kasma rica ediyorum.
SERİ NE DEMEK ANLAMINI ÖĞREN DE GEL KARDEŞİM. ECEL GETİREN 2 SANİYEDE 1 . BALYOZ 3 SANİYEDE BİR VURUR. YANİ DAHA SERİ VURAN ECEL ANLADIN MI ? BALYOZUN ÖZELLİKLERİNDE AĞIR ECELİN ÖZELLİKLERİNDE HAFİF YAZMASI BUNU KANITLAR NİTELİKTEDİR. Seri hızlı demektir ayrıca.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
CuRe
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: SosyalistDevrimciler

Mesaj gönderen CuRe »

Canceazi yazdı:
lordof61 yazdı:Kardeşim senin hiç mi Yücelen Halit Balyozun olmadı :?: Veya hiç mi kimseyle ecel ve balyozla vs. atmadın :?: Post kasmak istiyorsan benim yazı yazdıgım yerde post kasma rica ediyorum.
SERİ NE DEMEK ANLAMINI ÖĞREN DE GEL KARDEŞİM. ECEL GETİREN 2 SANİYEDE 1 . BALYOZ 3 SANİYEDE BİR VURUR. YANİ DAHA SERİ VURAN ECEL ANLADIN MI ? BALYOZUN ÖZELLİKLERİNDE AĞIR ECELİN ÖZELLİKLERİNDE HAFİF YAZMASI BUNU KANITLAR NİTELİKTEDİR. Seri hızlı demektir ayrıca.
Sakin ol şampiyon. 8-)
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...

“Genel Sohbet” sayfasına dön