Öncelikle SeLamLar olsun .. EsenLikLer sizinLe oLsun !!
Ne zaman biriyle vedalaşmak zorunda kalsam ne diyeceğimi, nasıl davranacağımı bilemem ve buz kesilirim o an.Uğurlamanın da uğurlanmanın da bir usulü vardır derler ya, hiç anlamam o işlerden.
Ve bu gece vedalar adına birkaç satır yazmak istedim.. Daha doğrusu şöyle derinliği olan bir vedayla gitmek istedim kendimce…
İKV de iyi kötü olsun bir şekilde ders aldım ..
DostLarım oldu düşmanlarım oldu , sevdiklerim oldu sevilmediklerim oldu , muhabbet kurup yüzüme bakan oldu , muhabbet kurup arkamdan konuşan ..
Ne diyebilirimki adı İKV , 12 Temmuz 2007 tarihinde başLadığım bir maceraydı aslında ..
Meteor Bölgesi yeni geliyordu İKV gelişme çabasındaydı .. Meteor Bölgesi'nde kayboLuş haykırışLarı biR taRaftan öLüLerin yok oLuşları ..
Yeraltı eklentisi geldi .. tarih 12 eylül 2009 yanlış hatırlamıyorsam .. Bombacıların insanları öldürmesi .. ölülerin şifaa.... diğe haykırışları bir hayLi güzeldi ..
49 oLundu .. Kadim Hidra deniLen nalet yaratık çıktı karşımıza !! onu kesmeden güçlü olamıyoruz.. Şaheser üretmek hayaLimizdi ..
Ecel Getiren ' imizi ürettik .. aradan zamanLar geçti DostLarımıza yardımlar ettik ..
BiR baktık karşımızda MİGRAT ve SIĞINAK .. bir yandan deLilerin haykırışları .. bir yandan ceryan tehLikesi .. bir yandan yıLanın TISSSSSSSSSSSS demesi .. Geçirdik hepsini ..
Sırada Korkulu rüyamız ÇEMBERLİTAŞ .. 7 saat süre veriliyor ..
bir soRu sorucam acaba MEVLÜT BEY 7 saat kendi çocuğunu pc başında bırakıyormu ??
neyse deniLecek bir şeyimiz yok ..
Kendinize iyi bakın arkadaşlar sizlerde veda edin artık ..
arkamdan gelenlerim'de var..
Bundan sonra saDece DostLarıma Yardım için giRicem ve en fazLa günde 2 saat ..
ALLAH' a emanetsiniz hepiniz ..
eLveDa..
biR veDa'da biz eTsek aYıp oLurmu ??
- MyTeaRsFoRYoUII
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
biR veDa'da biz eTsek aYıp oLurmu ??
SebebimSENSİN
MyTeaRsFoRYouII
MyTeaRsFoRYouII
Re: biR veDa'da biz eTsek aYıp oLurmu ??
En fazla günde 2 saat mi o vedaysa ben oyuna hiç başlamamışım 3 kere oynamışım yılın her günü veda etmişim :mrgreen:
SeRkan ne Vedası oLum ? Bırakma oyunu..
***~~LeoNaRDoDaViNCi --> [(^)Ejder Asa] <--> Eray Yürekdurmaz~~***
***AvaLanche -->[(^)Ecel Getiren]-[(^)Latif] <--> Emre CeyLan***
**!!..ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR..!!**
Leo TeaM
***AvaLanche -->[(^)Ecel Getiren]-[(^)Latif] <--> Emre CeyLan***
**!!..ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR..!!**
Leo TeaM
-
- Cin Avcısı
Kendine iyi bak.ve şunu belirtiyim biLL gateS'in kızı günlük 1 saat pc izni varMyTeaRsFoRYoUII yazdı:Öncelikle SeLamLar olsun .. EsenLikLer sizinLe oLsun !!
Ne zaman biriyle vedalaşmak zorunda kalsam ne diyeceğimi, nasıl davranacağımı bilemem ve buz kesilirim o an.Uğurlamanın da uğurlanmanın da bir usulü vardır derler ya, hiç anlamam o işlerden.
Ve bu gece vedalar adına birkaç satır yazmak istedim.. Daha doğrusu şöyle derinliği olan bir vedayla gitmek istedim kendimce…
İKV de iyi kötü olsun bir şekilde ders aldım ..
DostLarım oldu düşmanlarım oldu , sevdiklerim oldu sevilmediklerim oldu , muhabbet kurup yüzüme bakan oldu , muhabbet kurup arkamdan konuşan ..
Ne diyebilirimki adı İKV , 12 Temmuz 2007 tarihinde başLadığım bir maceraydı aslında ..
Meteor Bölgesi yeni geliyordu İKV gelişme çabasındaydı .. Meteor Bölgesi'nde kayboLuş haykırışLarı biR taRaftan öLüLerin yok oLuşları ..
Yeraltı eklentisi geldi .. tarih 12 eylül 2009 yanlış hatırlamıyorsam .. Bombacıların insanları öldürmesi .. ölülerin şifaa.... diğe haykırışları bir hayLi güzeldi ..
49 oLundu .. Kadim Hidra deniLen nalet yaratık çıktı karşımıza !! onu kesmeden güçlü olamıyoruz.. Şaheser üretmek hayaLimizdi ..
Ecel Getiren ' imizi ürettik .. aradan zamanLar geçti DostLarımıza yardımlar ettik ..
BiR baktık karşımızda MİGRAT ve SIĞINAK .. bir yandan deLilerin haykırışları .. bir yandan ceryan tehLikesi .. bir yandan yıLanın TISSSSSSSSSSSS demesi .. Geçirdik hepsini ..
Sırada Korkulu rüyamız ÇEMBERLİTAŞ .. 7 saat süre veriliyor ..
bir soRu sorucam acaba MEVLÜT BEY 7 saat kendi çocuğunu pc başında bırakıyormu ??
neyse deniLecek bir şeyimiz yok ..
Kendinize iyi bakın arkadaşlar sizlerde veda edin artık ..
arkamdan gelenlerim'de var..
Bundan sonra saDece DostLarıma Yardım için giRicem ve en fazLa günde 2 saat ..
ALLAH' a emanetsiniz hepiniz ..
eLveDa..
- MyTeaRsFoRYoUII
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
eyw saoLun..bıRakıcam diyoRum ama bıRaktıRmıyoLar
bakaLım büyükLerimiz ne deRse o oLsun 
SebebimSENSİN
MyTeaRsFoRYouII
MyTeaRsFoRYouII
MyTeaRsFoRYoUII yazdı:eyw saoLun..bıRakıcam diyoRum ama bıRaktıRmıyoLarbakaLım büyükLerimiz ne deRse o oLsun
Sen bilirsin ama gıtme derim ..
Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]