Lonca Sahipleri Bakabilirmi
Lonca Sahipleri Bakabilirmi
Yaş önemsemeyen birlik beraberlik olan arkadaşlarımıza her türlü destekte bulunan lonca varmı ? Ve nick degistirmek ıstemıyorum .Şuan lodosum ama arz da önerebılırsınız
Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]
Re: Lonca Sahipleri Bakabilirmi
gel beraber kuralımoguzhan98 yazdı:Yaş önemsemeyen birlik beraberlik olan arkadaşlarımıza her türlü destekte bulunan lonca varmı ? Ve nick degistirmek ıstemıyorum .Şuan lodosum ama arz da önerebılırsınız
-
- Cin Avcısı
senin amaCın kendine şaheSeR üRettiRmekoguzhan98 yazdı:Yaş önemsemeyen birlik beraberlik olan arkadaşlarımıza her türlü destekte bulunan lonca varmı ? Ve nick degistirmek ıstemıyorum .Şuan lodosum ama arz da önerebılırsınız
- FaTiHaRaBoGLu
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Oğuzhancım Oyunda Bana Uğra Özel Birşey Konuşacağım /f CLaSsiCooguzhan98 yazdı:Yaş önemsemeyen birlik beraberlik olan arkadaşlarımıza her türlü destekte bulunan lonca varmı ? Ve nick degistirmek ıstemıyorum .Şuan lodosum ama arz da önerebılırsınız

CLaSsiCo <--> LeoPaR [EJDER ASA]
FaTiHaRaBoGLu yazdı:Oğuzhancım Oyunda Bana Uğra Özel Birşey Konuşacağım /f CLaSsiCooguzhan98 yazdı:Yaş önemsemeyen birlik beraberlik olan arkadaşlarımıza her türlü destekte bulunan lonca varmı ? Ve nick degistirmek ıstemıyorum .Şuan lodosum ama arz da önerebılırsınız
Fatih abi sen mısın sıtkı abinin ortağı ?
Dismotixxxx yazdı:senin amaCın kendine şaheSeR üRettiRmekoguzhan98 yazdı:Yaş önemsemeyen birlik beraberlik olan arkadaşlarımıza her türlü destekte bulunan lonca varmı ? Ve nick degistirmek ıstemıyorum .Şuan lodosum ama arz da önerebılırsınız
Ne diyon ya sen ? ne şahaseri yeter
oguzhan98 yazdı:Dismotixxxx yazdı:senin amaCın kendine şaheSeR üRettiRmekoguzhan98 yazdı:Yaş önemsemeyen birlik beraberlik olan arkadaşlarımıza her türlü destekte bulunan lonca varmı ? Ve nick degistirmek ıstemıyorum .Şuan lodosum ama arz da önerebılırsınız
uğraşma bu sülükle kardeş

TarKk yazdı:oguzhan98 yazdı:Dismotixxxx yazdı:senin amaCın kendine şaheSeR üRettiRmekoguzhan98 yazdı:Yaş önemsemeyen birlik beraberlik olan arkadaşlarımıza her türlü destekte bulunan lonca varmı ? Ve nick degistirmek ıstemıyorum .Şuan lodosum ama arz da önerebılırsınız
uğraşma bu sülükle kardeşsen güzel bi lonca bul kendıne
ana skilli savaş narası olan bi embesil benimle laf yatıştırmaya seviyesi yetmez beni konuşturma bak dalgana.dünkü çocuklar bu gün adam olmuşlarTarKk yazdı:oguzhan98 yazdı:Dismotixxxx yazdı:senin amaCın kendine şaheSeR üRettiRmekoguzhan98 yazdı:Yaş önemsemeyen birlik beraberlik olan arkadaşlarımıza her türlü destekte bulunan lonca varmı ? Ve nick degistirmek ıstemıyorum .Şuan lodosum ama arz da önerebılırsınız
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
DiSMoTi yazdı:ana skilli savaş narası olan bi embesil benimle laf yatıştırmaya seviyesi yetmez beni konuşturma bak dalgana.dünkü çocuklar bu gün adam olmuşlarTarKk yazdı:oguzhan98 yazdı:Dismotixxxx yazdı:senin amaCın kendine şaheSeR üRettiRmekoguzhan98 yazdı:Yaş önemsemeyen birlik beraberlik olan arkadaşlarımıza her türlü destekte bulunan lonca varmı ? Ve nick degistirmek ıstemıyorum .Şuan lodosum ama arz da önerebılırsınız
Lan ezık