Anka Nasıl bir yer
- Fearles
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Anka Nasıl bir yer
eee nasıl yerr..
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
Re: Anka Nasıl bir yer
Eski forumda Byfancy adlı arkadaş bunları yazmış,umarım yardımcı olur...
* Sunucu her zaman tenha, ve her zaman maden veya benzeri şeyler için beklemen gerekmez...
* Kasmak veya görev yapmak için yaratıkları aramak veya canlanmasını beklemek zorunda değilsindir. Eğer kendin görevi tek yapamıyorsan birine söylemen yeter, yalvaramana da gerek kalmaz mutlaka ama mutlaka yardım alacaksındır.
* İşlenmiş gümüş, antik, tungsten gibi görevlere para ödemek zorunda kalmassın çoğunlukla olan biri sana hediye verecektir.
* Ben hiç bölge kanalından, lonca kanalından veya özelden küfür eden görmedim, gelirsen muhtemelen sen de görmeyeceksin..
* Mesaj ekranında hiç ilerleme olmadığını göreceksin. Merak etme ekranda sorun yok, pek boş konuşan bulunmuyor ondandır.
* Bölgeden bir sorununu dile getirdiğinde emin ol en ince detayına kadar yardım alabilirsin...
* Birinin işine yaramadığı ve yansıttığı itemleri gayet makul rakamlara satın alabilirsin...
* Görevleri yapmak konusunda endişe etme, Karakürkü 39 lvl 10 kişi yaptık görevi olan tek kişi bendim..
* "...abi noolur bana şu ceketi ver....abi az para versene...beni kas biraz yaf...." gibi şeyler duymassın..
* Görevleri yaparken kimseye "..dalmayın, arkada kalın, önden gitmeyin, kanatma atmayın, sakınma açın, görevi olmayan vurmasın, can basmayın, büyü atmayın....v.s demek zorunda kalmazsın. Herkes ne yapmasını gerektiğini biliyor olacaktır.
* Genel de herkes birbirini tanır ve 1 aya kalmaz herkesin adını öğrenirsin...
* Sunucu her zaman tenha, ve her zaman maden veya benzeri şeyler için beklemen gerekmez...
* Kasmak veya görev yapmak için yaratıkları aramak veya canlanmasını beklemek zorunda değilsindir. Eğer kendin görevi tek yapamıyorsan birine söylemen yeter, yalvaramana da gerek kalmaz mutlaka ama mutlaka yardım alacaksındır.
* İşlenmiş gümüş, antik, tungsten gibi görevlere para ödemek zorunda kalmassın çoğunlukla olan biri sana hediye verecektir.
* Ben hiç bölge kanalından, lonca kanalından veya özelden küfür eden görmedim, gelirsen muhtemelen sen de görmeyeceksin..
* Mesaj ekranında hiç ilerleme olmadığını göreceksin. Merak etme ekranda sorun yok, pek boş konuşan bulunmuyor ondandır.
* Bölgeden bir sorununu dile getirdiğinde emin ol en ince detayına kadar yardım alabilirsin...
* Birinin işine yaramadığı ve yansıttığı itemleri gayet makul rakamlara satın alabilirsin...
* Görevleri yapmak konusunda endişe etme, Karakürkü 39 lvl 10 kişi yaptık görevi olan tek kişi bendim..
* "...abi noolur bana şu ceketi ver....abi az para versene...beni kas biraz yaf...." gibi şeyler duymassın..
* Görevleri yaparken kimseye "..dalmayın, arkada kalın, önden gitmeyin, kanatma atmayın, sakınma açın, görevi olmayan vurmasın, can basmayın, büyü atmayın....v.s demek zorunda kalmazsın. Herkes ne yapmasını gerektiğini biliyor olacaktır.
* Genel de herkes birbirini tanır ve 1 aya kalmaz herkesin adını öğrenirsin...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
ben ekleyeyim.
*Artık klandan küfür görmek mümkün
*Ama Anka halen harika bir yer
*Diğer sunuculardaki gibi bir madenin yanında 5-10 kişi yoktur...1 kişi verdır o da sen.çünkü orda biri olduğunu gören kişi geri döner.
*Diğer sunuculardaki gibi her bombacının etrafında 5 kişi yoktur.rahatça kasabilirsin.
*Canın sıkıldı em yapmak istedin.herkese söyle.o gün bir saat belirlenir ve kp'n yoksa hemen kasarlar seni
*üretim yapacaksın küçük madenler eksik(karbon,abanoz kerestesi,elmas asa kristali,saf demi vs..) hemen biri kasaya çağırır seni ve verir.
*Üyeliğinin çalınması imkansızdır.kimse senin üyeliğine göz dikmez.
*Eğer güven kazandıysan tek item elemnt item hediye alabilirsin(benim gibi
:D)
*Her an derdini tasanı paylaşacak bir avuç insan karşındadır.ne sıkıntın varsa anlat.
*Para sıkıntı olmaz.benim büyücüm daha 35 lvl iken 1 m e yakın parası vardı.para sıkıntı olmaz.
Daha çok şey var görmen lazım..
*Artık klandan küfür görmek mümkün
*Ama Anka halen harika bir yer
*Diğer sunuculardaki gibi bir madenin yanında 5-10 kişi yoktur...1 kişi verdır o da sen.çünkü orda biri olduğunu gören kişi geri döner.
*Diğer sunuculardaki gibi her bombacının etrafında 5 kişi yoktur.rahatça kasabilirsin.
*Canın sıkıldı em yapmak istedin.herkese söyle.o gün bir saat belirlenir ve kp'n yoksa hemen kasarlar seni
*üretim yapacaksın küçük madenler eksik(karbon,abanoz kerestesi,elmas asa kristali,saf demi vs..) hemen biri kasaya çağırır seni ve verir.
*Üyeliğinin çalınması imkansızdır.kimse senin üyeliğine göz dikmez.
*Eğer güven kazandıysan tek item elemnt item hediye alabilirsin(benim gibi
*Her an derdini tasanı paylaşacak bir avuç insan karşındadır.ne sıkıntın varsa anlat.
*Para sıkıntı olmaz.benim büyücüm daha 35 lvl iken 1 m e yakın parası vardı.para sıkıntı olmaz.
Daha çok şey var görmen lazım..
- Alpaslanx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
Anka muhteşem bir sunucudur.Görevmiş , itemmiş , kasmakmış hiç derdin olmaz.
Hangi klanda olursan ol görevin karşı klandakilerle bile yapılır.
İtem derdin olmaz senden büyük lvl liler de sana göre mutlaka item vardır.
Kasmak için yardım istemeyi iyi bilirsen problm olmaz.
Anka da görev olmadığı zaman klandan veya bölgeden muhabbet başlar.
Hiç canın sıkılmaz , yeterki muhabbete katılım yapasın.
Herkes bitbirini tanır.Sende eğer iyi ahlaklı güzel bir insansan
seni aramızda görmekten kıvanç duyarız.
Yardım istemeyi bilirsen her zaman yardım için hazırım.
ÇArlarım ;
Fantomx 49 lvl savaşçı
Fantombüyü 45 lvl
Fantom 44 lvl savaşçı
Brothersxıce 35 lvl şifacı
Alpaslan
Hangi klanda olursan ol görevin karşı klandakilerle bile yapılır.
İtem derdin olmaz senden büyük lvl liler de sana göre mutlaka item vardır.
Kasmak için yardım istemeyi iyi bilirsen problm olmaz.
Anka da görev olmadığı zaman klandan veya bölgeden muhabbet başlar.
Hiç canın sıkılmaz , yeterki muhabbete katılım yapasın.
Herkes bitbirini tanır.Sende eğer iyi ahlaklı güzel bir insansan
seni aramızda görmekten kıvanç duyarız.
Yardım istemeyi bilirsen her zaman yardım için hazırım.
ÇArlarım ;
Fantomx 49 lvl savaşçı
Fantombüyü 45 lvl
Fantom 44 lvl savaşçı
Brothersxıce 35 lvl şifacı
Alpaslan
- Alpaslanx
- FareAdam Düşmanı
Bu arada bazen oyunda hiç kime olmasa bile ben bolca şiir yazarım.
Eğer kafanı şişirirsem şimdiden affola
Alpaslan
Eğer kafanı şişirirsem şimdiden affola
Alpaslan
- Alpaslanx
- FareAdam Düşmanı
Konuyu açanı görmemiş olmam büyük ayıp özür.
(Anadolu Akıncıları) Sizleri aramızda görmekten büyük kıvanç duyarız.
Umarım sizleri Anka ya gelmekte ikna edebilmişizdir.Şimdiden hoş geldiniz diyorum.
Alpaslan
(Anadolu Akıncıları) Sizleri aramızda görmekten büyük kıvanç duyarız.
Umarım sizleri Anka ya gelmekte ikna edebilmişizdir.Şimdiden hoş geldiniz diyorum.
Alpaslan
Arkadaşlar yeni genlere her zaman kapımız açık Anka'da istenmeyecek şey sürekli beni kasan varmı eşyan varmı bana uygun deyip kafa şişirilmesi.Burda görevinde yapılır iteminde sağlanır ama az sabır ve burda kalacağını göstermen gerekir. Burdakileri yaş ortalamsı 25 civarı gayet seviyeli ve düzenli bi sunucudur genelde sakindir pazar günü öğlen saati bazen Eminönün'de kimseyi bulamazsın ama emin ol çok kalite oyuncularımız var. Solucan 4 İfliss sadece 5 kişiyle kesiliyor burda. 49 olup görevi kalan yok gibi bişeydir. Biz Leker Çeteci Loncası olarak her zaman Anka'da olacağız...
Leker Çeteci Loncası
Leker Çeteci Loncası
Leker Çeteci Loncası
Lekerxselçuk,Surrealistman,Surr,Crayzman
Lekerxfatih,Lekerxfatıh,Lekerxxfatih,Kvtxleker
Lekerxufuk,Lekerll,Leker,Byleker
Lekerxuğur,Lekerxugur,Çetecixuğur,Philotheos
Lekerxselçuk,Surrealistman,Surr,Crayzman
Lekerxfatih,Lekerxfatıh,Lekerxxfatih,Kvtxleker
Lekerxufuk,Lekerll,Leker,Byleker
Lekerxuğur,Lekerxugur,Çetecixuğur,Philotheos
saçmalığa bak "anka nasıl bi yer" 
Bu dünyada aşkta yalan olmuşsa doğru olan ne kaldı_?
Bi an anka sunucusunda olmak istedim.. :lol: