Çemberlitaşın adı çıkmış 7'ye İnmez 6'ya

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Çemberlitaşın adı çıkmış 7'ye İnmez 6'ya

Mesaj gönderen xPrince »

7 saat nedir ? 7 saat çemberlitaşta ilk ilerleyen gruplardan birisinin 10 dakika yaratık kesip 1-2 saat yemek yeyip su içip banyo yapıp dışarı kız arkadaşlarını götürüp annesine örgüde yardım edip evde temizlik yapıp evi boyayıp döşeyip böcek öldürüp televizyonda belgesel izleyip arada bi bölgeden çıkıp çar kasıp hatta 2 3 çar kasıp, ve aynı zamanda çemberlitaşa giripite çemberlitaşın ne kadar sürdüğüne baktıklarında "7 saat sürüyo ama yetmiyo" demesidir..
Çemberlitaş 7 saat sürmüyo, aslında bu yeni ruh taşı görevi geldikten sonra işini bilene gaffara gitmek bi kaç saat sürüyo, 1. bölgedede durum aynı, sadece adapte olmak gerekli, kimse korkmasınki çemberlitaş 7 saat sürmüyo, yani saydığım şeyleri yaparsanız çemberlitaşa girdikten sonra ve çemberlitaşın içinde evet sürebilir, ama konu taktikte geçiyo işte, forumda hala çemberlitaş 7 saat sürüyo diyenler var, bakış açısı eğerki siz hala çemberlitaşı gereksiz yere kötüleme çabasındaysanız, sizde ciddiyet yoktur, mesela bende bazı ciddi konularda eleştirebilirim ama bu eleştirilere özenipte anlamsız eleştri yapan arkadaşlara sesleniyorum çemberlitaş 7 saat kadar bi süre sürmesi için sizin bi kaç saat bilgisayar başında olmamanız gerek, ve hiç şahaseri olmayan bi grupla girmeniz gerek, birazda ilahi lütuf şart..
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
JhooSen
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Karaköy
Lonca: Argo İzmir
Discord: yenicead3676

Re: Çemberlitaşın adı çıkmış 7'ye İnmez 6'ya

Mesaj gönderen JhooSen »

Hiç girmemiş biri olarak ısrarlar üzerine çarşamba gecesi 1.20 de şifacı ile girdim ve 3 de yol savaşcısını kesip cıktık zevkliydi gerçekten tek sıkıntı madalyalar :lol:
Kullanıcı avatarı
inciSOZLUK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen inciSOZLUK »

Çemberlitaş 7 saat değilde 5 saat sürse gene giren kişi sayısının fazla olacağını sanmıyorum herkesin kendisine göre ihtiyacları var sorunları var biz oyuna stres atmak için giriyoruz eğlenmek için giriyoruz bu oyunu sadece genç yaştaki arkadaşlar oynamıyor(öğrenciler) akşam işten geldikten sonra oynayanlarda var o kadar çalışmanın üzerine 5 saatde çemberlide dursa birde eli boş dönse yazık günah değil mi o adamın vaktine , emeğine?
THEMURO DADAŞORHAN byAPACHE
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

50 Dakikada Stuart pert :arrow:

ISTANBULFATİHİ
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
1aldandim1234
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen 1aldandim1234 »

ISTANBULFATIHI yazdı:50 Dakikada Stuart pert :arrow:

ISTANBULFATİHİ
3 büyü 2 savaş 1 şifa = 40 dk 4 kalfa 4 makıne var bir kaç tanede taaruzlu sıhhıyelı slot zor degıl yanı :)
scorpionlord
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen scorpionlord »

yok 15 dk abartın abartın yeni bi güncelleme ile o 40 dk yı çıkarırlar 240 dk ya sallayın serbest hepinize özel güçler vermişler devam
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön